icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

porinka
2. dec 2011

@cmelica
moja, keď si budeš strkať utrogestan do šušurky, budeš aj tak používať minimálne intímky, takže nohavičkám to je asi jedno, či sú voňavé alebo nie 🙂

dodina55
2. dec 2011

@cmelica hej to aj moja babka robila...... asi to ma nieco do seba.... vies ked mas pekne gatky tak ich nevyperies na 90 stupnov aby si znicila bakterie.... (asi znicis aj gatky :D) ale s tou avivazou pozor, len tu sa bavime o stave po ET, myslim ze za normalnych okolnosti je to OK

porinka
2. dec 2011

@dodina55
čo je to proteínová dieta?

porinka
2. dec 2011

@cmelica
žehliť spoďáre sa veru má...aby sa zabilo všetko zlé 😀

alibabaa
2. dec 2011

aj ja som mala nafuknute brucho pocas stimulky aj po ET... je tu tema, kde su napisane vsetky priznaky.. ja som si nasla viac ako polovicu z nich a nakoniec som ho nemala.. 🙂

cmelica
2. dec 2011

@porinka tiez pravda 🙂 🙂 ale asi si kupim detske mydlo neparfumovane,a aj avivaz taku pre seba...to bude teda zabava prat vsetko zvlast 🙂 🙂 🙂

dodina55
2. dec 2011

@porinka no ze same proteiny papas...ja som na tejto diete uz od zaciatku stimulky. ako uz mam toho plne zuby, aj som kilo dala dole ale tak sa bojim toho OHSS..... jem syry, jogurty, mliecko, tvaroh, cottage cheese, masko, vajicka....takmer vsetko biele a vsetko co obsahuje vela proteinov. sacharidy skoro ziadne...

cmelica
2. dec 2011

@dodina55 no presne neviem si predstavit prat vsetky nohavicky pri 90tke...to mozem rovno vzdy zahodit 🙂 pripravit sa na to musim 😀 😀 😀

cmelica
2. dec 2011

@dodina55 to vazne??mne akurat povedali ,ze treba jest vela bielkovin 🙂

porinka
2. dec 2011

@dodina55
mlieko neľúbim, jogurty jem raz za rok, tvaroh by som zjedla tak v buchtách, cottage syr - fúj, mäsko si dám, vajíčka môžem, syry tiež. Takže ráno fičím do obchodu, kúpim jogurtové nápoje, jogurty, a počíta sa aj sľahačková smotana v segedíne, ktorý idem zajtra robiť???? 😉

porinka
2. dec 2011

@cmelica
bielkoviny rovná sa proteiny

porinka
2. dec 2011

Bielkoviny (proteíny) sú dôležitou stavebnou látkou buniek nášho tela a ako súčasť enzýmov a hormónov sa zúčastňujú na životne dôležitých procesoch látkovej premeny. Bielkoviny sa nachádzajú v potravinách živočíšneho pôvodu, ako je mäso, ryby, vajíčka, mlieko a mliečne výrobky, ale aj v rastlinnej potrave, ako sú strukoviny a celozrnné obilniny. Telo vie najlepšie využiť také bielkoviny z potravy, ktoré sú najpodobnejšie jeho vlastným biekovinám. Z tohto pohľadu nie sú ani tak dôležité jednotlivé druhy potravín, ako ich vzájomná kombinácia: zemiaky s mliekom alebo vajcami, obilniny so strukovinami alebo mlieko s obilninami.

aisha6
2. dec 2011

@dodina55 nie proteínovú nemám ale snažim sa veľa piť mám aj fraxiparin ten vraj je tiež prevencia pred ohss ale aj tak sa bojí len sa kontrolujem a to môžem mať aj tak keˇď nemám bolesti?

dodina55
2. dec 2011

@porinka :D:D:D urcite sa to rata!!! 😉 joj si ma pobavila teraz

aisha6
2. dec 2011

@alibabaa a aké si mala?

dodina55
2. dec 2011

@cmelica no to je to 🙂 bielkoviny obsahuju proteiny.....to tu zamotavam, je to to iste 😉

dodina55
2. dec 2011

@aisha6 tak pi vela a este pridaj tie bielkoviny. co je ten fraxiparin? este som o tom nepocula

aisha6
2. dec 2011

@dodina55 to je čosi na krv ale čítala som tu na modrom koníku že baby keď mali ohss tak im dali infúzky a fraxiparín,tie bielkoviny pridám je moc mliečne výrobky nemusím mlieko jogurty a syry blééé.

dodina55
2. dec 2011

dievcata ....a viete co som si teraz dala? PIVO! ja mam na pivo chut dva krat do roka a teraz to na mna prislo. moze alkohol uskodit teraz pocas stim? ( ako neplanujem vypit sud..... ale aj tak 🙂)

cmelica
2. dec 2011

@porinka jasne 😀 😀 😀 ale ze by to mala byt dieta??praveze,niekto moze aj pribrat,ci nie??aby som si zacala zvykat 🙂 🙂 🙂

dodina55
2. dec 2011

@aisha6 este ze ja som taka bielkovinova....ja by som sa v tvarohu aj okupala 😉 tak sa trosicku premoz.....je to velmi zdrava dieta. inac ja mam ten jedalnicek jasny a z prvej ruky, moj mm je sportovec, kulturista takze toto sa u nas papka denno denne 🙂 neuskodi to

aisha6
2. dec 2011

@dodina55 ja som bielkovinová len v mäsku a vajíčkach to môžéééééém 🙂

dodina55
2. dec 2011

@cmelica ak budes jest len toto tak naozaj schudnes. ale nesmies k tym bielkovinam primiesat ziadne sacharidy( cestoviny, chlebik, zemiacky, atd ) a zbytocne tuky! potom to naozaj funguje. moja kamoska takto dala dole 17 kil...

cmelica
2. dec 2011

@dodina55 no to je super 🙂 🙂 a nepribrala to naspat??od zajtra dietujem 😀 😀 😀

aisha6
2. dec 2011

@dodina55 ja som mala oddelenú dietu to je na podobnom princípe a schudla som 8 kíl za 4 mesiace takže to funguje 😉

aisha6
2. dec 2011

@cmelica ja som to pribrala nazad keď som sa vrátila ku normálnej strave 😢

aisha6
2. dec 2011

@cmelica a hlavne keď budeš tehu tak žiadne diéty!!!

cmelica
2. dec 2011

@aisha6 tiez si myslim,ze ked sa zacnem normalne stravovat tak vaha pojde znova hore 😒 my sme boli u bylinkarky pani Anky a ta tiez povedala,ziedne dieta ale 5x denne papat a v malych davkach 🙂 no to by mm dal,ze diety a v tehotenstve,to nie veru 🙂 cez stimulku v pohode,ale inac nie 🙂

dandy914
2. dec 2011

@vtacatko2 neviem ci si ma dobre pochopila. ja som mala OPU na 14 DC, ale stimulovla som od prvej injekcie po pregnyl 19 dni, cize OPU bolo 21 den od prvej injekcie.

porinka
2. dec 2011

@aisha6 @dodina55
fraxiparín je na riedenie krvi, a myslím si, že aj preto musíme veľa piť a jesť bielkoviny, lebo tiež riedia krv. Aby sa nevytvorila nejaká zrazenina alebo príliš nezhustla krv, lebo je to námaha pre srdiečko. 😉