Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@cmelica hej to aj moja babka robila...... asi to ma nieco do seba.... vies ked mas pekne gatky tak ich nevyperies na 90 stupnov aby si znicila bakterie.... (asi znicis aj gatky :D) ale s tou avivazou pozor, len tu sa bavime o stave po ET, myslim ze za normalnych okolnosti je to OK
aj ja som mala nafuknute brucho pocas stimulky aj po ET... je tu tema, kde su napisane vsetky priznaky.. ja som si nasla viac ako polovicu z nich a nakoniec som ho nemala.. 🙂
@porinka no ze same proteiny papas...ja som na tejto diete uz od zaciatku stimulky. ako uz mam toho plne zuby, aj som kilo dala dole ale tak sa bojim toho OHSS..... jem syry, jogurty, mliecko, tvaroh, cottage cheese, masko, vajicka....takmer vsetko biele a vsetko co obsahuje vela proteinov. sacharidy skoro ziadne...
@dodina55
mlieko neľúbim, jogurty jem raz za rok, tvaroh by som zjedla tak v buchtách, cottage syr - fúj, mäsko si dám, vajíčka môžem, syry tiež. Takže ráno fičím do obchodu, kúpim jogurtové nápoje, jogurty, a počíta sa aj sľahačková smotana v segedíne, ktorý idem zajtra robiť???? 😉
Bielkoviny (proteíny) sú dôležitou stavebnou látkou buniek nášho tela a ako súčasť enzýmov a hormónov sa zúčastňujú na životne dôležitých procesoch látkovej premeny. Bielkoviny sa nachádzajú v potravinách živočíšneho pôvodu, ako je mäso, ryby, vajíčka, mlieko a mliečne výrobky, ale aj v rastlinnej potrave, ako sú strukoviny a celozrnné obilniny. Telo vie najlepšie využiť také bielkoviny z potravy, ktoré sú najpodobnejšie jeho vlastným biekovinám. Z tohto pohľadu nie sú ani tak dôležité jednotlivé druhy potravín, ako ich vzájomná kombinácia: zemiaky s mliekom alebo vajcami, obilniny so strukovinami alebo mlieko s obilninami.
dievcata ....a viete co som si teraz dala? PIVO! ja mam na pivo chut dva krat do roka a teraz to na mna prislo. moze alkohol uskodit teraz pocas stim? ( ako neplanujem vypit sud..... ale aj tak 🙂)
@aisha6 tiez si myslim,ze ked sa zacnem normalne stravovat tak vaha pojde znova hore 😒 my sme boli u bylinkarky pani Anky a ta tiez povedala,ziedne dieta ale 5x denne papat a v malych davkach 🙂 no to by mm dal,ze diety a v tehotenstve,to nie veru 🙂 cez stimulku v pohode,ale inac nie 🙂

@cmelica
moja, keď si budeš strkať utrogestan do šušurky, budeš aj tak používať minimálne intímky, takže nohavičkám to je asi jedno, či sú voňavé alebo nie 🙂