Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
kočky, že jak ma bolia kríže 😖
ja uz zacinam byt z toho cakania nervozna. 😒
@porinka hlavne sa neporovnavaj. kazda sme ina.
ja som presne takto pred rokom cakala na vysledok iui, tiez som bola 13.12. na krv. a bola pozitivna, ale ani ked ma zabijes neviem, ci som mala alebo nemala nejake priznaky. a na teste den pred krvou som mala len ducha, ktory tam skor nebol ako bol.
@porinka ahoj, no pred krvickou ani po fakt vobec ziadne priznaky, na teste som asi na siedmy den po ET videla uplne slabulilinke // ciarky, ale tie som videla len ja, moj muz ani mama nic nevideli 🙂 no a potom na krvi vyslo pozitivne...a aj na druhej... No a potom som mala o nejake tyzdne ist na utz...ale den predtim ako som mala ist, som zacala silno krvacat...strasne som sa bala, vtedy som si este ani nevedela, ci sa ujali obidve embryjka...no a nasli mi hematom, teda krvnu zrazeninu na maternici, to uz som videla na utz, ze je jedno babatko...no a potom aby som onho neprisla, tak rizikove, dva mesiace som lezala v podstate okrem wc furt....ale stalo to vsetko za to... 🙂
caute zeny,tak moja mrcha si robi zo mna dobry den,jak narokom 😠 uz vcera som mohla pichat a tak sa to natahuje teraz,ja uz ani nezacnem tento mesiac 😖

@porinka jaaaaj..........tak mi toto nemame tak aspon nemam dilemu :D ale dala by som si to. ty si to tiez mala?