icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

dodina55
6. dec 2011

@porinka jaaaaj..........tak mi toto nemame tak aspon nemam dilemu :D ale dala by som si to. ty si to tiez mala?

porinka
6. dec 2011

@dodina55
ja nie, mali sme ICSI, PK, PGD a AZH. bohate stačí

porinka
6. dec 2011

kočky, že jak ma bolia kríže 😖

dandy914
6. dec 2011

@porinka ty mas stale nejake priznaky. 😀 a ja nemam ziadne. ☹ ☹
a co ti dosiel utros? to ti predpise aj tvoj gyndos, nie?

dandy914
6. dec 2011

ja uz zacinam byt z toho cakania nervozna. 😒

porinka
6. dec 2011

@dandy914
no asi mi ho mali predpísať pri ET, ale nepredpísali. Známej, čo bola so mnou na ET ešte predpisali. 6 tabliet mi bude do pondelka chýbať, alibabaa povedala, že mi pošle, nechce sa mi ísť k môjmu gyndošovi, mám ho v inom meste.

porinka
6. dec 2011

@dandy914
príznaky, ale neviem čoho, hehe 😀

dandy914
6. dec 2011

@porinka aha.

dagmar25
6. dec 2011

@dodina55 urcite ano, treba myslet pozitivne, uz ste len maly krocik od toho, drzim este raz palce aby ste takto o rok riesili dojcenie, prebalovanie a doma uspavali podobneho huncutika ako mam ja...

dodina55
6. dec 2011

@porinka to sa tes lebo to je priznak tehotenstva...fakt.... akurat ze je to aj priznak Pregnylu, mna z pregnylu nenormalne boleli krize. LENZE........ja si myslim ze pregnyl uz v sebe nemas. ja som ho nemala uz na 7 den po iui (testovala som ) kolko jednotiek ti pichli?

dandy914
6. dec 2011

@porinka hruza co, clovek len caka a sa pozoruje. ked nema priznaky je zle, ked ma zas je zle lebo nevie co to znamena. ach, jo, za co sme si toto zasluzili. ☹

porinka
6. dec 2011

@dodina55
10000 jednotiek, ale to je už dávno, vo štvrtok to budú dva týždne

porinka
6. dec 2011

@dagmar25
moja, aké si mala príznaky tehu pred krvičkou? a kedy si mala prvá pozitívny tehu test, ak si to teda ešte pamätáš 😉

dandy914
6. dec 2011

@porinka hlavne sa neporovnavaj. kazda sme ina.
ja som presne takto pred rokom cakala na vysledok iui, tiez som bola 13.12. na krv. a bola pozitivna, ale ani ked ma zabijes neviem, ci som mala alebo nemala nejake priznaky. a na teste den pred krvou som mala len ducha, ktory tam skor nebol ako bol.

porinka
6. dec 2011

@dandy914
a kde máš mimi, keď bola pozitívna????? 😕

dagmar25
6. dec 2011

@porinka ahoj, no pred krvickou ani po fakt vobec ziadne priznaky, na teste som asi na siedmy den po ET videla uplne slabulilinke // ciarky, ale tie som videla len ja, moj muz ani mama nic nevideli 🙂 no a potom na krvi vyslo pozitivne...a aj na druhej... No a potom som mala o nejake tyzdne ist na utz...ale den predtim ako som mala ist, som zacala silno krvacat...strasne som sa bala, vtedy som si este ani nevedela, ci sa ujali obidve embryjka...no a nasli mi hematom, teda krvnu zrazeninu na maternici, to uz som videla na utz, ze je jedno babatko...no a potom aby som onho neprisla, tak rizikove, dva mesiace som lezala v podstate okrem wc furt....ale stalo to vsetko za to... 🙂

porinka
6. dec 2011

@dagmar25
super!!!! dôkaz, čo všetko sme ochotné vydržať kvôli vlastnému bábatku 😀

linka
6. dec 2011

caute zeny,tak moja mrcha si robi zo mna dobry den,jak narokom 😠 uz vcera som mohla pichat a tak sa to natahuje teraz,ja uz ani nezacnem tento mesiac 😖

porinka
6. dec 2011

@linka
stále sa ti nespustilo krvácanie? daj si liter červeného a snáď to pôjde 😀

linka
6. dec 2011

@porinka co si,by som prezvracala cele dni 😀

timmka
6. dec 2011

@linka to iste si robila zo mna, poznam to, ked sa budes sustredit na to, tak ti bude meskat dlhsie, ja som chodila na wc a tlacila aby sa spustila, skus aj to 😀

porinka
6. dec 2011

@linka
veď ho nemusíš vypiť naraz, tak celý deň upíjaj a aspoň sa zbavíš stresu trošičku 😀

linka
6. dec 2011

@timmka tlacila som ju 😀 a nic,iba spinim sem tam...nooo pan doktor nebude zo mna nadseny,ked mu zavolam o par dni,ze dosla mrcha,asi to odlozi na januar,ale ked aj tam mi zle vychadzaju-3.1. a ktovie ci on nebude este sviatkovat 😒

linka
6. dec 2011

@porinka a co ked zachuti a vychlastam ho naraz ? 😀

aisha6
6. dec 2011

@porinka máš pravdu moja ale čo by sme v tomto štáte chceli je tu všetko na ....a keby to vyšlo tak človek aj na peniaze zabudne 🙂

dandy914
6. dec 2011

@porinka nemam. ☹ v 6tt som potratila, resp. bolo to biochemicke tehu lebo na ultrazvuk sme sa ani nedostali. a zato budem mat teraz dve, a hotovo. 😉

porinka
6. dec 2011

@linka
budeš ožratá!!!!!

timmka
6. dec 2011

@linka ked spinis, tak sa spusti mozno dnes alebo zajtra a oplodnena budes 24.12 😀 , mozno pride ti vlozit, vsak to je 10 min. zalezitost, vsetko zalezi ako budes na hormony reagovat, ked si reagovala pekne na clostil, tak nebudes mat problem a stihnes to 😉

aisha6
6. dec 2011

@dandy914 nie KET ale kryoembryo mám napísané na pokladničnom bloku ale ja tiež som sa čudovala že čo to je ideme sa spýtať keď pojdem na krv že čo to vlastne je lebo pri tom je položka že 12 kusov tak neviem.

porinka
6. dec 2011

@dandy914
idem gúgliť, čo je to biochemické tehu 😕