icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

dandy914
6. dec 2011

@porinka nemusis googlit, to je tehu potvrdene len z krvi. ked este nie je potvrdene ultrazvukom.

dandy914
6. dec 2011

@aisha6 tak to je asi to mrazenie. ale to si tam mala tusim zvlast napisane, nie?

porinka
6. dec 2011

@dandy914
už som to našla 😀

porinka
6. dec 2011

kočky, keď sa pozriete hore na túto stránku, tak vedľa IP pošty máte cukrík, ktorý môžete niekomu na koníkovi darovať, tak šup šup a niekoho obdarujte. Bohužiaľ len jeden cukrík 😒

porinka
6. dec 2011

@dandy914
to mi je ľúto, už si bola tak blízko ☹ ale teraz budeš ešte bližšie!!!!

aisha6
6. dec 2011

@dandy914 nie zmrazenie mám zvlášť

dandy914
6. dec 2011

@porinka aky cukrik? 😲 ja tam ziadny nemam.

dandy914
6. dec 2011

@aisha6 to mas opisane z bloku z centra? cele je to nejake divne, preco mas ICSi priplatok za kazde dalsie embryo a ICSi priplatok za kazdy dalsi oocyt?

dandy914
6. dec 2011

@porinka jaaaaaaaaj, to na facebooku. tam ja nie som, ved ja som tu inkognito. 😝

porinka
6. dec 2011

@dandy914
na facebooku to píšu: Dnes každý, kto sa príhlási na Modrykonik.sk dostane od Mikuláša cukríček, ktorý môže darovať komukoľvek. 🙂 takže ho musíš mať, ak si sa dnes prihlásila 😀
a ty nie si na FB??? no toto

dandy914
6. dec 2011

@porinka na FB som. 😝 ale nie som fanda skupiny modrykonik. a celkovo to nevyuzivam.

linka
6. dec 2011

@timmka ked sa spusti dnes poobede dajme tomu,do kolkej su v centre nevies? lebo neviem ci si dr.nosi ten svoj notes aj domov 😅

aisha6
6. dec 2011

@dandy914 nie jeden deň som platila za 1-8 oocytov plus za dalšie 4 oocyty a včera mi povedali že ich bolo 15 nie 12 tak som zaplatila ešte za dalšie 3.A malo byť napísané že oocyty nie embrya

porinka
6. dec 2011

@dandy914 😀 😀 😀 😀

porinka
6. dec 2011

@aisha6
a neodrbali ťa náhodou??? 😖

timmka
6. dec 2011

@linka nenosi, ja som mu volala cez vikend, tak mi povedal, ze hned v pondelok mam volat, tak neviem, ale ked sa ti spusti dnes, klud, stihas prist zajtra alebo pozajtra

aisha6
6. dec 2011

@porinka tak to cicka neviem a asi sa ani nedozviem ale možné je všetko 😒

linka
6. dec 2011

@timmka teraz tak rozmyslam,nepocula si ci robi aj tak,ze zena zacne stimulovat,pojde na odber ale vklad sa urobi az na mesiac? lebo pochybujem,ze stihnem aj vklad 😒

dandy914
6. dec 2011

@aisha6 ach tak, ale na ten kryoembryo by som sa spytala.

baby, inak ja mam tendenciu, tie centra stale z niecoho upodozrievat. niekedy ma napadaju take myslienky, ze az. ze ci nam vobec hovoria pravdu, a co vobec s tymi nasimi embryjkami robia. ale asi som paranoidna. uz mlcim. 🤐 🤐

zibi
6. dec 2011

baby ja mam len 5 folikov ....3 na jednej a 2 na druhej strane.. 😒 ako odber budem mat asi cez vikend..povedala ze lepsie kvalita ako kvantita ale aj tak sa bojim..predsa keby ich bolo viac mozno by bol vacsi uspech...sa bojim ze sa mi prestanu vyvijat ked ich je len 5 😢 no co uz ked viac nenarastlo 😖 ale tak musim mysliet pozitivne nie?

dandy914
6. dec 2011

@linka ale to by si vlastne isla na KET. so mnou bola na opu baba, ktorej dali vsetky embrya hned mrazit, ze nebude mat v tomto cykle et. ale ona mala zdravotny dovod.

dandy914
6. dec 2011

@zibi ako vravis, treba pozitivne mysliet. my sme ich mali tiez malicko a strasne som sa bala, ale dve to nakoniec zvladli a uz su u mna.

zibi
6. dec 2011

@dandy914 hej tak to je pozivitna sprava ..treba verit ..no dokyna sa nevyjadrovala nejako zle k tomu... asi nie som jedina..poznam baby co mali aj 14 a nakoniec sa uchytilo tiez zopar..musim verit a nezatazovat sa s tym 🙂

porinka
6. dec 2011

@zibi
určite budú veľmi kvalitné!!!

zibi
6. dec 2011

@dandy914 ja sa tiez nad tym zamysalm ze jeminku boh vie co tei nase embryjka fakt dakedy sa az tak bojim ci s nimi nebude nejako experimentovat....alebo ma napada ze tie co su "akoze slabe" alebo tie co ako sa nevyvijaju co s nimi jemine..viem ze v normalnom cykle by to teiz odislo s mensturaciou ale takto mam niekdy z toho zvlastny pocit... 😒

porinka
6. dec 2011

@zibi @dandy914
radšej sa nad tým ani nezamýšlajme, určite robia všetko pre to, aby sme mali čo najlepšie embryjká!!!! 😀

dandy914
6. dec 2011

baby, jak ked pojdem na krv, budu musiet otvorit aj druhe kridlo tych velkych dveri. furt volaco zeriem. prave som zozrala cele toffifee.

dandy914
6. dec 2011

idem baby, mam navstevu aspon sa trochu rozptylim. 😉

aisha6
6. dec 2011

@dandy914 spýtam sa určite veď sú to moje prachy 🙂 len včera som si to všimla až v aute tak keď pojdem na krv tak hneď sa spýtam a inak aj ja často premýšlam nad tým že aká je záruka že hovoria pravdu a kto ich kontroluje ale tiež radšej mlčím ak pomožu tak mi je to v podstate jedno 🙂