Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
kočky, keď sa pozriete hore na túto stránku, tak vedľa IP pošty máte cukrík, ktorý môžete niekomu na koníkovi darovať, tak šup šup a niekoho obdarujte. Bohužiaľ len jeden cukrík 😒
@aisha6 ach tak, ale na ten kryoembryo by som sa spytala.
baby, inak ja mam tendenciu, tie centra stale z niecoho upodozrievat. niekedy ma napadaju take myslienky, ze az. ze ci nam vobec hovoria pravdu, a co vobec s tymi nasimi embryjkami robia. ale asi som paranoidna. uz mlcim. 🤐 🤐
baby ja mam len 5 folikov ....3 na jednej a 2 na druhej strane.. 😒 ako odber budem mat asi cez vikend..povedala ze lepsie kvalita ako kvantita ale aj tak sa bojim..predsa keby ich bolo viac mozno by bol vacsi uspech...sa bojim ze sa mi prestanu vyvijat ked ich je len 5 😢 no co uz ked viac nenarastlo 😖 ale tak musim mysliet pozitivne nie?
@dandy914 ja sa tiez nad tym zamysalm ze jeminku boh vie co tei nase embryjka fakt dakedy sa az tak bojim ci s nimi nebude nejako experimentovat....alebo ma napada ze tie co su "akoze slabe" alebo tie co ako sa nevyvijaju co s nimi jemine..viem ze v normalnom cykle by to teiz odislo s mensturaciou ale takto mam niekdy z toho zvlastny pocit... 😒
baby, jak ked pojdem na krv, budu musiet otvorit aj druhe kridlo tych velkych dveri. furt volaco zeriem. prave som zozrala cele toffifee.
idem baby, mam navstevu aspon sa trochu rozptylim. 😉
@dandy914 spýtam sa určite veď sú to moje prachy 🙂 len včera som si to všimla až v aute tak keď pojdem na krv tak hneď sa spýtam a inak aj ja často premýšlam nad tým že aká je záruka že hovoria pravdu a kto ich kontroluje ale tiež radšej mlčím ak pomožu tak mi je to v podstate jedno 🙂

@porinka nemusis googlit, to je tehu potvrdene len z krvi. ked este nie je potvrdene ultrazvukom.