Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
som zvedava ako im to pojde 🙂, citim sa celkom v pohode trosku ma boli podbrusku, ale to je nic 🙂 len co ma najviac bolelo a nebola som vobec pripravena na to cistenie ☹ to bolo strasne uplne ze strasne (baby ktore neboli, prezila som to zase- aby ste sa nenalakali, asi to len mna tak bolelo 😉 ). Mna uz rano nejako dost boleli vajecniky ale to cistenie- texasky masaker motorovou pilou 😀 😀 😀 Pak som mala aj infusku. Celkovo to hodnotim kladne.
to je sranda, mna to cistenie vobec nebolelo. este som hovorila doktorke, ze to nie je take strasne. asi som uz bola pod vlyvom. 😀
dosiel mi mm, idem sa mu venovat. 😉
Kočky robia transfer aj v nedelu? mne vychádza piaty den na nedelu. 😖
takže dnes som testla, a krásne negatívny testík. 😠 ale neva, zajtra nebudem testovať, až v sobotu 😀 😀 😀
Čakáme na stimuláciu:
ada06---/GF/, 36r, vaječníky netvoria vajíčka, slabší spg
linka ----/Gyncare-KE/ 30 r,1.IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,krátky protokol,zlý spg,myomatozna maternica
cmelica----/Helios/, 28r, 1.IVF... 13.12 zacina s proverou, dlhy protokol
Stimulujeme:
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF + ICSi, zlý spg, dlhy protokol, od 21.11. diphereline, od 2.12.Gonal, kontrola v CAR 8.12.
smeyka27---33r./iscare/1.ivf+icsi,zly spg,kratky protokol,30.11-menopur
Čakáme na OPU:
tatinka--- /Iscare/, 1.IVF 23.11 puregon, cetrotide OPU - 7.12
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol - 25.11., provera, picham diphereline a menopur, OPU - 9.12
dodina55 ---25r, (SPLN KE) 1.IVF- 24.11,kratky protokol, zly spg - decapeptyl a gonal, OPU - 9.12
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,18.11., decapeptyl a puregon zacnem,
Čakáme na ET:
in131 --- 28 r,/Helios/ 1.IVF, dlhý protokol, 7.11., od 24.11. gonal, zlý spg, OPU-6.12, 9 jajok
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris , OPU - 7.12, 11 jajok
Čakáme na //
bystroocka---/GF BA/-36r-clostilbegyt,1.IUI, hranicny spg., krv 12.12.
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF+ICSI+PK+AZH, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia, OPU 26.11.-17 oocytov, 10 embyí, ET 1.12 , vložené 2 embryjká, krv 12.12.
dandy914--- /GF BA/ - 30r., od 8.11. (24 DC) dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris, OPU 28.11., ET 3.12. - 2 bublinky, krv 13.12.
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF ,decapeptyl,Gonal,30.11.- OPU, 5.12-ET,vložený 1 drobec,krv 19.12.
Stimulujeme na KET:
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepriechodne obe strany vajcovodov, zly spg,1.IVF - ET neuspesne, KET dec. 2011
Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF - ET neuspesne,1.KET mozno v januari 2012
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF 25.11.2011 neuspešné, nevysvetlená neplodnosť, 1.KET asi v januári 2012
smallyell---- /spln KE/27 r, 1. Ivf neuspesne, oligoteratospermia, 1. KET v januari 2012
Tehuľky //
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spg,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontanne otehu
nana123 - /Spln KE/- 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovia vlozeni, tehu potvrdene 28.11.
timmka--- /Gync. KE/- 26r., kratky protokol- gonal, cetrotide, ET 16.11.,zly spg, vloz.1 fazulka, 28.11 potvrdene
simi81---/iscareMT/-30r., dlhy protokol, prirodzene otehot. počas ivf, 28.11. potvrdene
@alica311 🙂 paraaaada, pekne chod na PN, viem ze mas stresovu robotu a doma odpocivaj nech sa drobcekovi dari 😉 silno drzim palce aby bolo vsetko dobre a bezproblemove tehu 😀
@dodina55 ked ta daju na kozu tak ta vycistia- vyspricuju 🙄 ale mozno to tak bolelo len mna.... niktora to tu nespomenula a ja som si myslela ze idem nastudovana ako gyn.knizka 🙂
@porinka no stres, este skoro testujes. URCITE si tehu 🙂
pekne predpoludnie baby..
@porinka nevadi, nestresuj ..ciarky budu neskor.. skus o dva dni ..testovat..a aky mas test? mamatest?
@99azura99 aha tak to je to cistenie? lebo tiez som rozmyslala ze co..no asi kazda sme inak citliva. a mozno vies ked si nastimulovana ..tak zena je taka citliva..aspon mna vsetko boli aj na dotyk cize sa nediv ze ta to bolelo....cize si hned ako ti pichli narkozku spala?

@iva567 @porinka @sisi2606 baby dakujem vam za podporu, vcera som uz nebola na nete. Ale cez tel.som si precitala 😉 Mam po OPU 11 vajok. Ani neviem, ci je to malo alebo akurat 😀 Hadam staci. Ako pisala @iva567 ani my sme nepotrebovali ICSI ale nam to odporucili, kvoli tej imun. Tak sme dali 6 na ICSI a 5 prirodzene. Embryoskop sme nedali, lebo ta emb. povedala ze v nasom pripade by to dala az na 2 IVF (co nebudeeeee 😀 !!!!!!!)
@alica311 ja z toho skapem, vies ako si potesila tou spravou a to si nedavala tomu ziadnu sancu. 🙂 🙂 🙂 moc sa tesim a dufam ze sa stretneme kocikovat po meste 😀 sice budes mat ale o mes.starsie babo, nevadi mi to 😀 😀 😀 😀 cmuk