Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@porinka tak to je dobre, neboj, mne ked ma prist, tak tyzden predtym mam uz bolesti a bolia ma prsia, a ked u teba ziadne priznaky a teraz mas, tak to moze len byt len dobre, myslim, ze tu niekto pisal take mravcenie v brusku a tiez bolesti zospodu a bolo to tehotenstvo, neviem ci to nebola timmka, jej sa opytaj 🙂
@porinka moja bruska ta ma boliet, to je dobre, to mi povedal sam dr. , nechcem ti pisat moje priznaky lebo vidis ako som dopadla, ale mna bolela aj dole susula, ta bolest isla do bruska ku kosti az dole, nebolelo to stale ale sem tam, tak to je dobre, uvidis, skus este zajtra testik ci ti zosilnel, malo by aspon o trosku byt tmavsie, velmi ti to prajem, drzim palceky, tolko penazi vas stalo, tak to musi vyjst a hotovo a mas nejake zmrazene? lebo nepamatam si
dnes poobede som utroš kvôli špineniu radšej zapila počas jedla, kua, ale mi nesadol, som myslela, že sa poblvkám, som si musela zdriemnuť...
@porinka moja ta bolest je v pohode, mna tiez brusko bolelo, ozaj, volala som dr. ze ma boli brusko a on ze to je tehotensky priznak, aleneviem, nechcem ti davat nadej a nic z toho nebude, velmi ti to prajem aby ti to vyslo, duplom ked nemas snehuliakov ☹ , skoda ze si vypestovala tak malo, ale nevadi, budes mamina, ja si to tiez hovorim, uz sa chystam na ket v marci, este ani nie som vycistena 😀 , dr, zavolam na druhy tyzden ale asi koncom tyzdne, ze kedy by som mohla ist, mozno si pomysli ze som salena, ze som potratila a hned idem na ket 😀 , ale tuzba je veeeeeeelka, ale to asi vies, ked ti TT neuzkaze do pondelka, to budes 11 den po vklade, tak nadej pada, ale nie na nulu ale na 50%, tak nadej tam je, ked mas ducha 😉 , ok???? nestresuj, ale mne sa lahko povie, to same som robila aj ja, ako keby som seba citala, pamatas????
@timmka
moja, nestresujem, mám dve možnosti: buď budem šťastná alebo nešťastná. Viacej embryjok som si nemohla vypestovať, bola som šťastná, že sú aspoň tri bez parnerovej chromozomovej mutácie. 😀 a do KETu bež hneď ako to bude možné, ja som po prvom čistení bola na štvrtý mesiac opäť tehotná 😀
@99azura99 ja mam stale krce do brucha a vajka citis stale, aj pri cikani, zlepsienie citim len minimalne,,,vklad by mal byt v pondeloka lebo utorok, inak nevies ako to je ked chcem vlozit dve, nie iba jedno ze ci im to staci povedat rano v den v kladu alebo to treba vopred?ty mas kedy vklad?
@timmka
no moja, mala som 3x missed ab, čiže zamlknutý potrat, fúj ako neznášam to slovo 😠 , no a po treťom nás konečne poslali na genetiku a tam môjmu zistili chromozomovú translokáciu, ktorá je príčinou abortov a doporučili nám IVF s predimplantačnou genetickou diagnostikou, čo znamená, že z embryí zoberú jednu bunku a tú vyšetrujú. A ak je nejaké OK, tak ide do bruška 😀

@porinka kedy si mala mat mrchu?