icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

smallyell
10. dec 2011

@porinka kedy si mala mat mrchu?

porinka
10. dec 2011

@in131
ja som mala tiež pocit nafúknutého brucha, tak som si ho masírovala a občas nejaký prdík vyšiel...možno to nebude až také vážne, poriadne slop a pozeraj na bruško, či ti náhle nerastie

porinka
10. dec 2011

@smallyell
dnes a celý deň ma bolí spodok mrchovsky...ale normálne mi mrcha príde, spustí sa bez príznakov. Občas mávam bolesť počas mrchy, nie pred ňou

in131
10. dec 2011

@porinka drobcekovia si robia miesto. 🙂

smallyell
10. dec 2011

@porinka tak to je dobre, neboj, mne ked ma prist, tak tyzden predtym mam uz bolesti a bolia ma prsia, a ked u teba ziadne priznaky a teraz mas, tak to moze len byt len dobre, myslim, ze tu niekto pisal take mravcenie v brusku a tiez bolesti zospodu a bolo to tehotenstvo, neviem ci to nebola timmka, jej sa opytaj 🙂

porinka
10. dec 2011

@in131
nejako neskoro, už majú byť dávno zakúsnuté

in131
10. dec 2011

@porinka zakusnute su uz, teraz sa len roztahuju. 🙂

porinka
10. dec 2011

@in131
kiež by si mala pravdu 😀

in131
10. dec 2011

@porinka ducha si nemala len tak,chceli sa ti ukazat drobcovia a teraz robia tajnosti. 🙂

porinka
10. dec 2011

@in131
si skvelá, ďakujem za povzbudenie 😀 😀 😀

in131
10. dec 2011

@porinka Musis mat dobru naladu oni to citia. Viem ze mne sa dobre radi ale zlou naladou to len zhorsime. Tak sup sprav si cajik a romantiku s manzelom. Ale mysli nato ze mozes pouzivat iba rucicky na hladkanie bruska a....... 😉😉😉😉😉

porinka
10. dec 2011

@in131
nie s mangelom, ale partnerom, a romantika už je, ja pri jednom PC on pri druhom...a neboj, sexík nepraktizujem, utroša mám plnú šušurku... 😉

in131
10. dec 2011

@porinka ja mam dufaston, mne robil utros mykozu. Mozno aj z neho ma boli brucha? 😉

porinka
10. dec 2011

@in131
z duphastonu, asi nie, ten som aj ja papkala, keď som bola tehu, ale nič mi nerobil.

timmka
10. dec 2011

@porinka moja bruska ta ma boliet, to je dobre, to mi povedal sam dr. , nechcem ti pisat moje priznaky lebo vidis ako som dopadla, ale mna bolela aj dole susula, ta bolest isla do bruska ku kosti az dole, nebolelo to stale ale sem tam, tak to je dobre, uvidis, skus este zajtra testik ci ti zosilnel, malo by aspon o trosku byt tmavsie, velmi ti to prajem, drzim palceky, tolko penazi vas stalo, tak to musi vyjst a hotovo a mas nejake zmrazene? lebo nepamatam si

porinka
10. dec 2011

dnes poobede som utroš kvôli špineniu radšej zapila počas jedla, kua, ale mi nesadol, som myslela, že sa poblvkám, som si musela zdriemnuť...

porinka
10. dec 2011

@timmka
dík zlatíčko, nemám mrazáčikov, mali sme tri dobré embryjká, dve mám v brušku a tretie sa asi nevyvíjalo, tak ho nemrazili. Aj tak by sa to neoplatilo, možno by neprežilo rozmrazovanie...
ma mätie tá bolesť, lebo pri ostatných tehu to takto neprebiehalo

porinka
10. dec 2011

@timmka
a už vieš niečo nové, kyret kedy?

timmka
10. dec 2011

@porinka moja ta bolest je v pohode, mna tiez brusko bolelo, ozaj, volala som dr. ze ma boli brusko a on ze to je tehotensky priznak, aleneviem, nechcem ti davat nadej a nic z toho nebude, velmi ti to prajem aby ti to vyslo, duplom ked nemas snehuliakov ☹ , skoda ze si vypestovala tak malo, ale nevadi, budes mamina, ja si to tiez hovorim, uz sa chystam na ket v marci, este ani nie som vycistena 😀 , dr, zavolam na druhy tyzden ale asi koncom tyzdne, ze kedy by som mohla ist, mozno si pomysli ze som salena, ze som potratila a hned idem na ket 😀 , ale tuzba je veeeeeeelka, ale to asi vies, ked ti TT neuzkaze do pondelka, to budes 11 den po vklade, tak nadej pada, ale nie na nulu ale na 50%, tak nadej tam je, ked mas ducha 😉 , ok???? nestresuj, ale mne sa lahko povie, to same som robila aj ja, ako keby som seba citala, pamatas????

porinka
10. dec 2011

@timmka
moja, nestresujem, mám dve možnosti: buď budem šťastná alebo nešťastná. Viacej embryjok som si nemohla vypestovať, bola som šťastná, že sú aspoň tri bez parnerovej chromozomovej mutácie. 😀 a do KETu bež hneď ako to bude možné, ja som po prvom čistení bola na štvrtý mesiac opäť tehotná 😀

timmka
10. dec 2011

@porinka tak to budem , dobre nohy nepolamem, len sa bojim aby som zase nepotratila, co ked je problem aj vo mne, ze neviem udrza plod? to je aka vada, co si napisala? prvy krat to pocujem, ako ti to zistili? ked mozem vediet

linda81
autor
10. dec 2011

@porinka aj ja si myslim , ze vam to vyslo podla toho co pises🙂..inak od dnes aj ja zas utros, neznaaaaaaasam ho.... 😀

linda81
autor
10. dec 2011

@timmka timmi mrzi ma to.. ☹

tatinka
10. dec 2011

@99azura99 ja mam stale krce do brucha a vajka citis stale, aj pri cikani, zlepsienie citim len minimalne,,,vklad by mal byt v pondeloka lebo utorok, inak nevies ako to je ked chcem vlozit dve, nie iba jedno ze ci im to staci povedat rano v den v kladu alebo to treba vopred?ty mas kedy vklad?

porinka
10. dec 2011

@tatinka
než ideš na vklad, tak s tebou pokecá embryologička, tak to bolo v GF

porinka
10. dec 2011

@timmka
no moja, mala som 3x missed ab, čiže zamlknutý potrat, fúj ako neznášam to slovo 😠 , no a po treťom nás konečne poslali na genetiku a tam môjmu zistili chromozomovú translokáciu, ktorá je príčinou abortov a doporučili nám IVF s predimplantačnou genetickou diagnostikou, čo znamená, že z embryí zoberú jednu bunku a tú vyšetrujú. A ak je nejaké OK, tak ide do bruška 😀

porinka
10. dec 2011

@linda81
liduška, si zlatá, a ten utroš, že dávať si ho do tretieho mesiaca, katastrofa 😖

aisha6
10. dec 2011

@in131 moja držkaj sa keby sa to zhoršovalo tak potom choď ale to by ti malo ustupovať,aj ja som bola zdutá ako koza a po opu som si dala ibalgin na bolesť.Držím palce pa. 🙂

tatinka
10. dec 2011

@porinka my sme pohovor s embriologickou uz mali pred tyzdnom ale tam o tom kolko chceme vkladat nepadlo ani reci,,,to aj este v den vkladu bude stacit ked rano volam embriologicke a jej poviem ze chcem vlozit dve?

timmka
10. dec 2011

@linda81 co narobime, zivot je uz taky, ale mam futbalovu 11, tak v marci hned po dvoch