Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@porinka skus sa ich opytat, mne sa zda, ze je dolezita vyska hcg, uz na to by som urcite pozerala, ja som mala na 12 den 50, to je malo, mozno preto tak dopadlo, skratka embryo bola asi slabe, hoci rastlo a o tyzden malo len 460, ale pevne verim, ze ty budes mat cez 300 na 12 den a budes cakat dvojky, to dam ruku do ohna 😀
kua, prečo hocikto vidí môj fotoalbum? nerada by som to zakríkla... 😕
@porinka moja urcite nie po utrosi, ja som ho brala myslim do 9 dna po et a potom som brala duphaston, kazde centrum ma ine lieky a ine davkovanie, ale si tehotna, tak preto ta berie na spanie, ja som spala stale poobede a vecer som ledva panelak dopozerala, teraz ked uz nie som tehulka,t ak sa mi spat vobec nechce, to pripisujem tehotenstvo, veeeeeeelmi ti drzim palce aby bolo vsetko ok, vsak si sa dost natrapila a kolko vas stalo, nech bude vsetko tak ako ma, potom daj vediet, napis IP, teraz chcem MK trochu zanedbat a sustredit sa na nieco ine, chcem zabudnut na to zle a chcem mysliet pozitivne a o 3 mesiace ti napisem,ze som tehulka 😉
kočky, je to z utrošu:
Liek môže po perorálnom podaní vyvolať ospalosť a závraty. 😀 😀 😀
kočeny, idem sa natiahnuť, neskôr sa ohlásim 😎
@valentina000 na sesterskej izbe.. @99azura99 pri okne, ty vedla a ja po tvojej pravici 😉 alebo?
kočky, ďakujem, ale ešte to nezakríknime, prosím 😅 😅 😅 😅 😅
@porinka ja som mala mamatest, ale vcera to bol len 7 den od vkladu. tak tomu neprikladam nejaky velky vyznam. ale zato tebe uz potichucky blahozelam. 😉 zajtra ti to krvicka potvrdi. mna sa doteraz vzdy pytali ci mam dost liekov, ak sa ta sestricky neopytaju povedz im sama, ze potrebujes recept.

@in131 @timmka
dík kočky, len sa bojím toho špinenia...aj sa mi chce na veľkú, radšej ani netlačím, nech niečo nespustím....aj tak bude rozhodujúca krvička, že?