icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

porinka
11. dec 2011

@in131 @timmka
dík kočky, len sa bojím toho špinenia...aj sa mi chce na veľkú, radšej ani netlačím, nech niečo nespustím....aj tak bude rozhodujúca krvička, že?

in131
11. dec 2011

@porinka presne aj na mna tak utros posobil,teraz mam dufaston.

timmka
11. dec 2011

@porinka moja neboj, velmi spinis? ked je to take slabe tak to prejde , uvidis ake budes mat hcg

porinka
11. dec 2011

@timmka
a oni mi potom povedia, aké je HCG alebo sa mám pýtať?

in131
11. dec 2011

@porinka uz teraz je rozhodnute. Hcg bude len stupat. Spinenia sa neboj,mne dnes krajko povedal ze mozem spinit, nemam sa bat. Tak sa potisku tes 🙂🙂🙂🙂 tehulka. A my ta budeme nasledovat. V heliose dnes vraveli ze december byva plodny 🙂🙂🙂

aisha6
11. dec 2011

@porinka no tak supeeeeeer mamina konečne niečo pozitívne,šetri sa. 😉 🙂 😀

porinka
11. dec 2011

@in131
ten utroš je divný, ráno som ho tiež zapíjala a zajedala banánom a žiadny moták. Aj včera aj dnes vždy len poobede. Normálne som oťapená 😅

timmka
11. dec 2011

@porinka skus sa ich opytat, mne sa zda, ze je dolezita vyska hcg, uz na to by som urcite pozerala, ja som mala na 12 den 50, to je malo, mozno preto tak dopadlo, skratka embryo bola asi slabe, hoci rastlo a o tyzden malo len 460, ale pevne verim, ze ty budes mat cez 300 na 12 den a budes cakat dvojky, to dam ruku do ohna 😀

timmka
11. dec 2011

@porinka chce sa ti spat stale poobede lebo si mamina, tak preto, aj ja som bola stale unavena 😉

in131
11. dec 2011

@porinka
@timmka presne aj ja si to myslim. Ja dnes lezim, t eraz som dojedla tiramisu, ale uz neviem ako to v posteli vydrzim. Baby kukali ste stranku kalendar pohlavia dietata? Kuknite!

porinka
11. dec 2011

@timmka
to je po tom utroši určite, na 100%

in131
11. dec 2011

@porinka ja ta vytrieskam, nepapuluj, si tehotna a hotovo. 🙂🙂🙂🙂 trosku ti aj zavidim.

porinka
11. dec 2011

kua, prečo hocikto vidí môj fotoalbum? nerada by som to zakríkla... 😕

porinka
11. dec 2011

@in131
som povedala, že ma budete následovať a hotovo, iná možnosť neexistuje, jasné? 😉

timmka
11. dec 2011

@porinka moja urcite nie po utrosi, ja som ho brala myslim do 9 dna po et a potom som brala duphaston, kazde centrum ma ine lieky a ine davkovanie, ale si tehotna, tak preto ta berie na spanie, ja som spala stale poobede a vecer som ledva panelak dopozerala, teraz ked uz nie som tehulka,t ak sa mi spat vobec nechce, to pripisujem tehotenstvo, veeeeeeelmi ti drzim palce aby bolo vsetko ok, vsak si sa dost natrapila a kolko vas stalo, nech bude vsetko tak ako ma, potom daj vediet, napis IP, teraz chcem MK trochu zanedbat a sustredit sa na nieco ine, chcem zabudnut na to zle a chcem mysliet pozitivne a o 3 mesiace ti napisem,ze som tehulka 😉

in131
11. dec 2011

@porinka ano ved si budeme posielat fotky,ktora ma vacsie brusko. To bude srandy, tie kotliky... Budem spolu vyberat kocare.. 🙂🙂🙂🙂

porinka
11. dec 2011

@timmka
máš recht, teraz sa daj do poriadku a určite napíšem IP 😀

timmka
11. dec 2011

@porinka ok, nezabudni 😉

porinka
11. dec 2011

kočky, je to z utrošu:
Liek môže po perorálnom podaní vyvolať ospalosť a závraty. 😀 😀 😀

porinka
11. dec 2011

@timmka
ak zabudnem, ohlás sa ty 😉

sisi2606
11. dec 2011

@porinka juchu juchu juchu..ja som to vedela 😀

porinka
11. dec 2011

kočeny, idem sa natiahnuť, neskôr sa ohlásim 😎

sisi2606
11. dec 2011

@valentina000 na sesterskej izbe.. @99azura99 pri okne, ty vedla a ja po tvojej pravici 😉 alebo?

porinka
11. dec 2011

@dandy914
moja, akým testom si testovala?

porinka
11. dec 2011

@iva567
ajoj, počuj, keď si bola na krvičke, aj sa ťa niekto spýtal, ako sa máš, či je všetko ok, lebo mne chýba utroš a treba mi ho predpísať, či to môžem sestričkám povedať.

linda81
autor
11. dec 2011

@porinka vidis ...ja som hovorila....gratulujem 🙂

smallyell
11. dec 2011

@porinka milacku 🙂 gratulujem, tesiiim sa moc 😀

porinka
11. dec 2011

kočky, ďakujem, ale ešte to nezakríknime, prosím 😅 😅 😅 😅 😅

dandy914
11. dec 2011

@porinka ja som mala mamatest, ale vcera to bol len 7 den od vkladu. tak tomu neprikladam nejaky velky vyznam. ale zato tebe uz potichucky blahozelam. 😉 zajtra ti to krvicka potvrdi. mna sa doteraz vzdy pytali ci mam dost liekov, ak sa ta sestricky neopytaju povedz im sama, ze potrebujes recept.

dodina55
11. dec 2011

@porinka Moja, sak to mas isteeeeee!!!!! super tesim sa. kedy mas krv?? gratulujem!!!!