Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
voľaako nám to tu blbne....
@sisi2606 tak už si asi spomínam, mala si tmavé vlasy že jo? 😉 😉 len potom teba dali na inú pooperačnú izbu, aj som Ťa tuším zazrela, keď sme boli po laparke na výbere stehov, ale vy už ste aspoň napredovali v týchto veciach, kým ja len rozmýšľam a čakám :(
@valentina000 jo, jo, som to ja 😉 Ja som na Teba myslela, ze uz si mozno tehula, lebo si spominala, ze idete hned na to 😅 ja som si dala mesiac pauzu a teraz uz je to tu 😎 Keby to tak vyslo hned na supu aj azure aj mne a potom aj Tebe, to by bolo super 😀 tak drzim palce nech cim skor tiez zacnes 😉
micinky, idem off, zajtra podám podrobné info....cmuks
@porinka ahoj. Ešte som neprečítala čo ste tu všetko dneska popísali... ale super správy sa nedajú prehliadnuť!!!! 😀 Blahoželám!!!! 🙂 Vidíš, ja som ti hovorila! 😉 Velmi sa teším sa spolu s tebou, zatial len tak potichúčky samozrejme, ale neboj, teraz to už musí vyjsť!!! Držím palce 🙂
A k tej krvi... sestričky sa ma pýtali ako mi je, či nekrvácam alebo nešpiním. Povedala som im že špiním a oni len že: "No to ešte neznamená že nie ste tehotná." Na utrogestan sa ma nepýtali, ale myslím že by nemal byť problém a vypýtaj si nech ti dajú recept. Ja som si nepýtala, lebo mne zostal nejaký ešte z IUI takže do druhej krvi by mi vystačil akurát. Inak neviem ako to majú vyrátané... mne dali tri balenia, ale tie stačia tak do prvej krvi... 😖
ahojte zabky, mam dotaz ked uvadzaju centra ze maju uspesnost IVF napr. 50% tak to znamena ze oni v skumavke tolko oplodnia, ale kde sa dozviem aka je uspesnost uz toho ze aj zena otehotnela, alebo to uz davaju percenta tehotnosti? lebo ked mi hovorili o ICSI tak vtedy povedala ze 80% uspesnost ,tak odvtedy nad tym rozmyslam
@99azura99 asi je lepšie byť doma, hlavne takto v zime... ja som nebola doma, ale po KET už zostanem doma určite. Dúfam, že mi dajú PN a ak nie, tak budem brať dovolenku...
aspon si užiješ vianočnú atmosféru. Ja mám pocit, akoby ani žiadne vianoce nemali byť...dneska dokonca už mm zahlásil že a prečo nemáme žiadnu vianočnú výzdobu... 😨 a to jeho nikdy nič takéto nenapadlo... 😀 tak som oprášila vianočný svietnik a reku zatiaľ stačí... 😎 nejak tento rok nemám na nič čas a asi ani chuť... 😵
Kocky zajtra zacinam s proverou 🙂 🙂 🙂 konecne som sa dockala 😀

@99azura99 @tatinka @dodina55 baby, vy mate zajtra vsetky ET?