icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

alibabaa
13. dec 2011

@zibi prave citam ze si zacala s so stimulkou 11.11... ja som mala v ten den ET.. asi to nebol stastny a magicky datum... ☹ ☹
dnes idem na konzultaciu.. tak uvidim ako sa dohodneme... a dnesnemu datumu uz nedavam ziadny vyznam... aj ked je to pekny datumik 13.12.11, ze? 🙂

linka
13. dec 2011

@timmka 😀 boze moj,on je taky divny a hnusny k nam 😀 ja nerada s nim komunikujem cez telefon,hovno ho pocujem a ked poviem prosim,alebo davam vela otazok,tak on mozno nechape a je nasraty 🙄 som si aj poplakala ked som s nim naposledy volala,ze jaky bol surovy 😅 😀 ale verim mu a tiez mu doverujem..🙂

porinka
13. dec 2011

@dandy914 @aisha6 @in131 @99azura99 @dodina55 @linda81 @tatinka
kočky, posielam Vám tony tehu bacilov!!!!!!!! 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

linka
13. dec 2011

@alibabaa ani pre mna nie je datum 11.11. najstastnejsi,v tento den som stratila blizku osobu a tento rok v ten den mi ublizila da sa povedat naj kamoska...tak asi na tom nieco bude ☹ 😒

petuska123
13. dec 2011

@alibabaa 😀 zle si pametas vajka vo folikoch boli len sa na 3 den prestali vyvyjat

porinka
13. dec 2011

@alibabaa
moja, nech ti konzultácia dobre dopadne a nech sa čím skôr pripravuješ na KET!!!

zibi
13. dec 2011

@porinka co uz ..musim ist dalej ..aj ked zatiala velmi tazko 😢

porinka
13. dec 2011

@petuska123
ahoj maminka, už máš fotečku z uzv? a koľko máš fazuliek?

porinka
13. dec 2011

@zibi
kua, tuším ti odflákli stimulku a ešte aj partnerov spermiogram, keď nezistili, že niečo nie je OK.

zibi
13. dec 2011

@alibabaa no hej 11.11 a 12.12 som mala opu a teiz zbytocne..magicke datumy uz neprosim 😠

linka
13. dec 2011

@porinka ako sa mas mamina nasa? 😵

porinka
13. dec 2011

@linka
fajn, včera som piekla medovníčky, dnes ich idem zdobiť. Poobede idem na rande s kolegovcami a tak... 😀

zibi
13. dec 2011

@porinka podla mna stimulku..menopur je slaby vyvinuli sa mi len 6 folikulov a okrem toho mi vobec nezvysovali davku..neviem co mam robit ci tam ist..ci neist..alebo ist do ienho centra..ja neveim..

petuska123
13. dec 2011

@porinka no ja mam 1 fazulku 🙂 o velkosti 7,2 cm. a foto nemam som si pytala od dokiho ale mi povedal ze je zle tocene takze by to bola o nicom foto.tak snad nabuduce.

linka
13. dec 2011

@porinka no tebe je ale super,pekne si to uzi 🙂 ja uz zacnem od pondelka piect,dala som si 11 druhov,dufam,ze to zmaknem v pravy cas 😀 😅

porinka
13. dec 2011

@petuska123
to je super, takže všetko ide podľa plánu!!!!! 😀

petuska123
13. dec 2011

@porinka zatial ano,

linka
13. dec 2011

@zibi a co ti dnes povedali,ze co bude dalej??

zibi
13. dec 2011

@linka no zatial som volala len embryologicke..tak neviem..poobede chcem koordinatorke..tak uvidime co bude..aj tak musim mat tri mesiace pauzu 😢 boze tak dlho ..neviem ako to vydrzim.. 😢 a potom na novo...neviem ale ci pojdem do toho centra aalebo nie

zibi
13. dec 2011

iank baby ako to je...ked nedojde k Et tak poistovna rata pokus ako keby anmi nebol ? lebo ze vraj na cechach to tak je..

in131
13. dec 2011

@porinka ty sikulka. Zavidim ti v dobro, aj ja uz chcem..... 🙂 ja zatial vylihujem. Citila si po dvoch dnoch nieco? Ja necitim nic iba trochu mechur, tak pijem urologicky caj. Od kolkych dni ta boleli prsia?? 🙂

petuska123
13. dec 2011

@zibi no to je nas pripad et sme nemali ani ket. a o 3 mesiace sme museli podpisovat na 2 pokus ivf.takze u nas to neplati

zibi
13. dec 2011

@petuska123 skoda..ze to u nas neplati..ked nedoslo k ET .. 😒

porinka
13. dec 2011

@in131
ja som mala vklad vo štvrtok, v utorok ma strašne boleli kríže a naliali sa mi kozenky...a cítila som vaječníky

linka
13. dec 2011

baby brucho ma boli uz piaty den a krvacanie sa trochu zmiernilo,ale neprestava....myslite ze je to tou antikonc.? lebo ked som ju nebrala,toto sa mi nestalo,normalne mam krce jak na mrchu ale piaty den?? to uz nemal byt ani naznak bolesti,sak mna len prve dva dni brucho boli ☹

timmka
13. dec 2011

@linka moja, on je iny ked s nim ososbne rozpravas a iny po telefone, on ma na telefonaty nervy lebo ho to dost obtazuje, ked som pri nemu, tak mu v kuse telefon vyzvana a nemoze nic vysvetlit, viem ze rusi a hadze s telefonom, ze to je strasne, na jednej strane sa mu necudujem, ale na druhej vsak je to jeho robota a jeho peniaze, ked nestiha, tak nech ine baby neprijima

linka
13. dec 2011

@timmka ved prave,lepsie sa mi s nim komunikuje osobne,je iny ako cez telefon,ale tak komu mame volat ked nieco potrebujeme? mohol by sa trochu kontrolovat...este som nezazila takeho dr. 😀

smeyka27
13. dec 2011

babulky dakujem vam za podporu..zial dopadla som podobne ako zibi ☹ ☹ drzim vam palceky

dandy914
13. dec 2011

caute, takze vyzera to tak, ze budem v nasej tabulke potrebovat novu kolonku "cakatelka na 2.IVF". Krv negativna, mrazacikovia ziadny.

vtacatko2
13. dec 2011

ahojte kocky je tu niektora co mala dnes OPU? ja uz som si aj pospinkala a mala som 24 folik. a boli od 1 do 3 tak uvidime co z toho bude, si musela teta dorobit aj dalsie riadky kvoli tomu poctu ,tak dufam ze budu dobre 🙂