Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@timmka 😀 boze moj,on je taky divny a hnusny k nam 😀 ja nerada s nim komunikujem cez telefon,hovno ho pocujem a ked poviem prosim,alebo davam vela otazok,tak on mozno nechape a je nasraty 🙄 som si aj poplakala ked som s nim naposledy volala,ze jaky bol surovy 😅 😀 ale verim mu a tiez mu doverujem..🙂
@alibabaa 😀 zle si pametas vajka vo folikoch boli len sa na 3 den prestali vyvyjat
@petuska123
ahoj maminka, už máš fotečku z uzv? a koľko máš fazuliek?
@porinka no ja mam 1 fazulku 🙂 o velkosti 7,2 cm. a foto nemam som si pytala od dokiho ale mi povedal ze je zle tocene takze by to bola o nicom foto.tak snad nabuduce.
@petuska123
to je super, takže všetko ide podľa plánu!!!!! 😀
@porinka zatial ano,
iank baby ako to je...ked nedojde k Et tak poistovna rata pokus ako keby anmi nebol ? lebo ze vraj na cechach to tak je..
@zibi no to je nas pripad et sme nemali ani ket. a o 3 mesiace sme museli podpisovat na 2 pokus ivf.takze u nas to neplati
@petuska123 skoda..ze to u nas neplati..ked nedoslo k ET .. 😒
baby brucho ma boli uz piaty den a krvacanie sa trochu zmiernilo,ale neprestava....myslite ze je to tou antikonc.? lebo ked som ju nebrala,toto sa mi nestalo,normalne mam krce jak na mrchu ale piaty den?? to uz nemal byt ani naznak bolesti,sak mna len prve dva dni brucho boli ☹
@linka moja, on je iny ked s nim ososbne rozpravas a iny po telefone, on ma na telefonaty nervy lebo ho to dost obtazuje, ked som pri nemu, tak mu v kuse telefon vyzvana a nemoze nic vysvetlit, viem ze rusi a hadze s telefonom, ze to je strasne, na jednej strane sa mu necudujem, ale na druhej vsak je to jeho robota a jeho peniaze, ked nestiha, tak nech ine baby neprijima
babulky dakujem vam za podporu..zial dopadla som podobne ako zibi ☹ ☹ drzim vam palceky
caute, takze vyzera to tak, ze budem v nasej tabulke potrebovat novu kolonku "cakatelka na 2.IVF". Krv negativna, mrazacikovia ziadny.
ahojte kocky je tu niektora co mala dnes OPU? ja uz som si aj pospinkala a mala som 24 folik. a boli od 1 do 3 tak uvidime co z toho bude, si musela teta dorobit aj dalsie riadky kvoli tomu poctu ,tak dufam ze budu dobre 🙂

@zibi prave citam ze si zacala s so stimulkou 11.11... ja som mala v ten den ET.. asi to nebol stastny a magicky datum... ☹ ☹
dnes idem na konzultaciu.. tak uvidim ako sa dohodneme... a dnesnemu datumu uz nedavam ziadny vyznam... aj ked je to pekny datumik 13.12.11, ze? 🙂