Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
Dobre rano kocky...tak uz sa nudim doma🙂...snazim sa setrit, ale povysavat som uz musela po nasom psovi.Dufam, ze to neublizilo.Ale zaklad je asi dobre sa citit vnutorne....tak sa snazim🙂.
tak totok mi vyšlo................ 😀 😀 😀 😀 asi by som nemala predbiehať ☹
Ak je dátum poslednej menštruácie 10.11.2011
Najvyššia pravdepodobnosť otehotnenia bola okolo 23.11.2011
Ak si tehotná, si približne v 4 týždni a 6 dni
To znamená, že si v prvom trimestri
Ideálny dátum pôrodu je 16.8.2012
Normálny dátum pôrodu bude medzi 2.8.12 až 30.8.12
Do pôrodu zostáva približne 35 týždňov
@porinka
@linda81
@in131
dievcata ja som mala vcera take krce v podbrusku......presne take ako keby mi mala prist mrcha, dokonca v tom istom case ako mi to normalne chodieva. som tak 21 den cyklu a takto to mavam aj normalne. som trosku zmatena z toho. vcera bol druhy den po ET. Linduska....ty si mala nejake priznaky pri prvom pokuse?
mňa od včera bolia na pravej strane ďasná, aj uzlinu trošku cítim, dúfam, že mi len nejaký vitamínek chýba...nasadila som céčko 🙂
@dodina55
@in131
@vtacatko
No.......tak som sa nastvala a vytiahla svoju vyplatnu pasku na margo toho co nam ta poistovna dava. Za posledny mesiac mam zdravotne poistenie 135 eur, nemocenske 11eur, starobne 147, invalidne 45, urazove 11. Kua sak to je 340E mesacne...no dobre, ked odhliadnem od vsetkeho a beriem do uvahy len zdravotku 135 x12 tak je to 1620 Eur....plus za IVF sme platili 980 cca takze ja fakt nemam pocit ze by som mohla byt stastna ze som poistena. 1620 +980 je 2600....myslim ze by som si to hravo zaplatila aj sama....
@dodina55 Ahojky...ja som mala transfer 2 den po OPU, prve dva dni ma bolelo brucho, ale to asi po punkcii....no a potom obcas pichnitie v podbrusku, inak nic...od 6 dna sa vsetky priznaky , ako bolestive prsia,caste mocenie ...vytracali. No a 9, 10 som uz vedela, ze to nevyslo, taky pocit prazdna v bruchu.No a 30 DC som bola rano na krv a poobede dodla normalne MS.
@porinka
no prave som pozerala na vyplatky tam kde boli nizsie a mas pravdu, je to podla platu. ta zdravotka sa vypocitava z vymeriavacieho zakladu platu takze teraz som fakt nastvana este viac. to je mi stat. neviem preco sa robia taketo rozdiely kedze vsetci dostavame rovnaku starostlivost. ved to je ako keby si mala platit viac za elektriku a plyn koli tomu ze viac zarabas. no neni to chore? .......a uz sa nerozculujem radsej sa idem sustredit na moje brusko 😉
@dodina55 môžu si váľať 10-12týždňov v roku neobmedzene krát a napijú sa po ceste domov, ešte majú aj detí o ktoré sa nestarajú ajaj a do roboty nechodia, podporu a sociálku im vyplácajú a my keď chceme takúto dôležitú vec riešiť, slušní ľudia, zamestnaní, platíme nemocenské odvody donemoty, tak sa musíš doprosovať, cestovať, žiadosti vypisovať, krv ti berú na všetky pohlavné choroby ako nejakej prostitútke...
@linda81 dobre no 😉 dakujem.......ja sa uz asi prestanem tolko pozorovat. dnes som si spravila test lebo som chcela vediet ci mam v sebe este pregnyl. po IUI som ho uz na 5 den nemala, teraz mam ale som si uvedomila ze to preto ze som dostala dvojitu davku takze duch tam ostal. ako dnes som fakt nezistovala tehotenstvo ale spravila som to preto ze aby ked budem na ten 13 den testovat aby som sa nemusela bat ze vysledok je zfalsovany 😉
drzim palecky moja 🙂

@vtacatko2 ahoj....ako kocky hovoria...nemas byt preco smutna....ja som mala z 9 vajicok len 6 zrelych, 5 oplodnenych...potom 3 den volal embryolog...inak hrozne zlati🙂....sa vzdy pyta , ako sa mame a tak🙂...ze dokultivoval z tych 3 nezrelych este 2 a z tych sa oplodnilo jedno...takze spolu 6 embryjok.Tak ziadny strach....12 je veeeeela🙂.Neboj...mnohe to isto zvladnu.