Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
to znamena, ze nas k sebe nechcu??? ☹
ahoooj ja som bola na ET a 28 cakam na vysledok, je to moje prve IVF
@drahomira13 aj ja 28 cakam vysledok...a kus sa zacinam bat..
a konecne mam doma casu, tak hladam, nejake spriaznene duse aby mi to rychlejsie uslo 🙂
tak to je super, rovnaky den ortielu 🙂
@drahomira13 kukni ivf babenky
a ako sa tam dostanem ja som ale nemehlo
@drahomira13 jj to poznam...ako dlho sa snazite?a kde je problem? ja mam nepriechodne vajcovody, mali sme 6 embryjok, prve v novembri sme transferovali v 4 bunkovom stadiu...a teraz jedno 8 bunkove a jedno este len na zaciatku jednobunkove...si doma na PN? ako sa citis?
@linda81 @drahomira13 ..... baby držím silno palce aby vám to vyšlo, nám 1.ivf nevyšlo ☹
ahoj , u nas je problem s mm, morfologia 0, mali sme 13 oocytov, z toho 5 oplodnili prezili 3, jedno vlozili a dve sme dali zamrazit, a citim sa akoby nic 🙂
@linda81 moja , mala som nervy, ze to nevyslo, brala by som to normalne hoci trochu by som si poplakala ale keby prisla riadna mrcha, ale boh mi dal nadej, ze to vyslo, tesili sme sa a zrazu nic, vsetko sa stratilo, ked mi v nemocnici povedali, ze mozem otehotniet az o pol roka rok, tak som mala nervy a vymazala som sa z tabulky, ze zbytocne budem strasit tak dlho, ale nadej tu je, v car mi povedali, ze mozem ist hned ,tak sa tesim, len nech pride mrcha ako ma 😉 , tebe tiez prve ivf nevyslo? ides na ket?
@in131 ja to hladam ale ked to nejde tak to nejde 😀
@drahomira13 a do akeho centra chodis?
Ja ta oznacim a malo by to uz ist. 🙂
@drahomira13 xixi....vsak to ...vcera ma bolelo brucho a dnes nic...no uvidime...
@zibi do heliosu a ty?
@in131 uz som to nasla tak uvidim ci som to po technickej stranke zvladla 😉

@drahomira13 ahoj...vitaj...🙂....ja som po kET 3 den, prve ET mi nevyslo....kolky si den?