Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@drahomira13 ja tiez bojujem s tou necinnostou...🙂
@drahomira13 ináč skvelá psychoterapia 😀 😀 😀 to nie je až také náročné, a ako sa mám, tak pracovne, snažím sa konečne zbaviť papierovačiek čo mi ešte tento týždeň ostali na stole 😉
@linda81 kolko co poznam , tak len lezali a nic, a niekto nebol ani na PN a vyslo to, tak ja neviem
@drahomira13 mas ip
@camelco aspon ti cas rychlejsie ubehne, ja sa taaaaak tesim na Vianoce, a Vy sa tesite???
@drahomira13 teším, straaaaašne, konečne trochu vypnem 😀 ešte síce musím dokúpiť nejaké darčeky ale to už nejako zvládnem, už len zopár 😀
@camelco vidis ja este nemam ani jeden darcek, dnes cakam na manzela kym pride z prace a nakupime, zoznam mam 😀 😀 😀
@drahomira13 zvykla som nakupovať darčeky na poslednú chvíľu ale teraz to riešime tak že mailom napíšeme Ježiškovi 😀 😀 😀
@camelco vidis, idem aj ja napisat. A co si kupila mangelovi?
@drahomira13 my si väčšinou kupujeme knihy 😀 ale ešte som ho prehovorila na to, žemu kúpim lyže, lebo tie staré čo má, sú nieže staré ale storočné 😀 😀 😀
@drahomira13 ja som sa sama seba opýtala, takže ty už máš vybratý darček čo by si mu kúpila?
@camelco Ved to , povedal, ze jemu staci vetrovka a topanky , co sa mu nedavno kupovali, ale chcem kupit este nejaku malickost, nejaky parfem alebo trenky 😀 😀 😀
@drahomira13 trenky sú fajn, ja som mu také zábavné kúpila asi pred 2 rokmi, také so srdiečkami a amorkami 😀 😀
@camelco 😀 😀
@drahomira13 aspoň budete mať o zábavu postarané 😀 😀 😀
@camelco to mas pravdu, 😎
@drahomira13 😵 .... o chvíľu končím v práci tak sa ozvem neskôr, zatiaľ pa
@camelco aj ja pojdem za chvilu nakupovať, resp. manzel ma pojdje vyvencit, tak zatial pa 🙂
@drahomira13 waw ja musim do zajtra pockat, kym mm pride z prace....ale tiez by som chcela uz vypadnut...
@linda81 @drahomira13 baby prajem vám pekný víkend a tiež "venčenie" 😀
@linda81 uz len 11 dni prosim nezabudni , ze sa blizi ou ou ou 😀 😀 😀 , ako sa Vam dari?
@drahomira13 😀 😀 😀 ...ja ani neviem...snazim sa na to nesustredit...obcas bolesti ako na MS, inak nic...tento krat ani prsia ma nebolia , ako v novembri...neviem...a TY ako?
@linda81 ja nemam absolutne ziadne priznaky, uz som aj zabudla, ze som bola na ET, no nic idem si vylozit nohy, uz mam toho pre dnesok dost, tak sa majte pekne drobcekovia
@drahomira13 Ahoj ...no ako? uzivate si volno s drobcami?
@linda81 my mame len jedneho drobca, aspon myslim, a volno si celkom uzivame spolu mm, vypekame a varime a vypekame 😀.... A Vy ako? uz Ti vykam 😀

@in131 dostala si odomna postu, alebo som ju ani neodoslala?