Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@petuska123 no trošku som odbehla ako aj ty 😀 😉 ahoj
@simi81 ahoj...no ja som necakala, ze to bude takto , myslela som , ze ta laparoskopia bude OK a spermiogram sa nejako spravi a bude to.No aleked mi doslo tak naozaj ,ze deti normalne mat nemozem, tak to bolo nic moc.Ale uz som zmierena.Zacinam 26.10 so stimulaciou a dopolovice novembra s ET ak vsetko dobre pojde.
ahojte dievcata, pridavam sa k Vam, s priatelom sa snazime uz tri roky, mame za sebou uz aj tri inseminacie neuspesne,,,12.8 sme si podavali ziadost na umele a stale este nemame odpoved,,to je do porazenia toto cakanie, mam vseobecnu a trva im to strasne dlho,,,
Ahojte baby, ja som už z toho zúfala, Už piaty mesiac samé problémy s poisťovnou. najskôr bol problém, že to neposlali z pobočky, potom chybal nejaký papier z car, v auguste všetko schválené, a nakoniec mi včera povedali, že to ešte noposlali do car, lebo je s tým nejaký problém, ale nevedia mi povedať aký. No proste na infarkt.
ahoojte babulky aj ja by som chcela ist na ivf este vtomto roku, tiez cakam kedy sa mi z centra ozvu 😒 ziadost posielali 1.8,bola som na poistovni tak ze ju mam 5.9 schvalenu a odoslanu do centra...no vyvolavam tam a stale nic ☹
@smeyka27 ahoj, mozem sa spytat ako vies ze uz mas schvalenu ziadost? si volala do poistovne?aku mas poistovnu?ja som kontaktovala tento tyzden centrum kde chodim ale ze zatial im nic neprislo o schvaleni, ziadost sme davali v polke augusta,,,dr mi vtedy hovorila ze schvalenie vo vseobecnej trva aj 2-3 mesiace ...
@tatinka ahooj 🙂 no ja mam doveru , bola som sa opytat na poistovni,ze ako to vyzera.tak ze schvalili ju 5.9.a odoslali do centra,uz som par krat volala do centra ci na mna nahodou nezabudli 😖 zatial im nic neprislo tak ja uz neviem..ja viem musim byt trpezliva ,ked mne sa to zda celu vacnost to cakanie ☹ od juna viem ze pojdem na ivf a budem mat kratky protokol....tak aj ty cakas..ja som mala 1.8 podanu ziadost.a v ktorom centre si??
@smeyka27 ahoj môžem sa spýtať do akého centra chodíš? ja idem žiadosť podpísať 14.okt. a chcela by som tiež tento rok stihnúť IVF ..no uvidíme ako sa to bude vyvíjať 😕 tiež mám dôveru a chodím do Martina CAR Helios..ako je to možné že nie je tam a ani tam,alebo sa ti to zdá večnosť ked niečo chceme to tak býva 😠
@apolenka6 ahooj 🙂 no ja chodim tiez do Martina ale iscaru..ja som si myslela ked mi povedala na poistovni, ze je ziadost odoslana ze to bude behom tyzdna a doteraz nic-zachvilku mesiac ako mi ju schavlili 😒 nic sa nedeje a ked som volala do centra ,tak mi povedali ze este pred zahajenym liecby nas este vysetria-teda krv a spg este raz....tak ty uz mas vysledky vsetky porobene,ked ides uz podpisovat? ja som bola na odber este v juni som cakala na vysledky a potom z centra posielali ziadost..tak dufam ze to stihnem este tento rok..
@smeyka27 no ja som tam absolvovala 3x IUI pol roka som tam nebola,vtedy som tam mala spravené vyšetrenia ,no neviem či na IVF sa robia dáke špeciálne ešte, ved uvidíme .. 😕 ideme na pohovor a chcem aj vypísať žiadosť a ak budú chcieť vyšetrenia ešte, to stihneme pokedy nám schvália žiadosť 😝
ja neviem prečo to tak trvá ,to schválenie ..,len to komplikujú poisťovne ...no som zvedavá ako to dopadne u mňa
@smeyka27 no naše 2 IUI boli úspešné,ale ,len nakrátko 😒 a 3IUI sa už nepodarilo 😕 teraz som pol roka oddychovala a nevedela čo chcem dalej 😨 ...no a v pondelok som sa rozhodla,že skúsime IVF ,hore vyššie som už ti písala,že 15.10 ideme na pohovor a vyplnenie žiadosti ,inak obaja sme zdraví 😕
@apolenka6 myslim ze si sa rozhodla spravne 😵 ja som sa rozhodla hned ako mi povedali,ze iui nema vyznam..myslela som ze 14 pojdes extra ziadost podpisovat 😉 noo tak ti zelam vela stastia,nech ide vsetko hladko..samozrejme vsetkym snazilkam 🙂 a dufam si bola dobra a jezisko ti donesie pekny darcek 😵
ahojte, ja som vo vseobecnej a mam pocit ze trva celu vecnost schvalenie ivf
@smeyka27 ahoj, ja som v iscare v martine, chodili sme do heliosu ale tento rok sme presli do iscare,,,s priatelom sa snazime o babo uz tri roky, z toho dva to riesime uz po lekaroch, mame za sebou tri inseminacie, vsetky vysetrenia aj laparoskopiu, nezistili nam nic, uzavreli nas ako neplodnost z nevysvetlitelnych pricin a 12.8 som podpisovala ziadost na ivf, dr mi sice hned povedala ze 2 az 3 mesiace sa caka zo vseobecnej na schvalenie ale je to hrozne dlho,,.ked obcas tuna vo forach citam ze za 2 tyzdne mali schvalenu ziadost ,,ja nechapem co v tej mojej poistovni tolko riesia,,,ale pockam este tak dva tyzdne a ked nic nepride tak tam budem volat... neviem preco to takto natahuju a komplikuju...ku komu chodis? k dr tomasovi?
@smeyka27 ahoj, nie neviem aky protokol budem mat, povedali mi ze ma zo vsetkym oboznamia az ked pride schvalena ziadost a pozvu ma na pohovor , tam ze mi objasnia vsetko a naucia ma pychat injekcie do brucha, z toho mam inak obavu ,,,ale zvladli to aj ine baby tak aj ja to zvadnem 🙂vsak daj vediet ked tam pojdes ak by sme boli na rovnaky termin sa aspom stretneme 🙂 , ty uz vies aky mas protokol?
@smeyka27 nevies podla coho to daju ze ci kratky alebo dlhy protokol?jedna kocka u na nete pisala vo fore ze najskor sa schvaluju lieky, potom lekar napise novu ziadost na umele a preto to tak dlho vraj trva,,,,ze najskor schvalia jedno , to poslu naspak k dr a en odosle dalsiu ziadost a tu zas kym schvalia a to ked sa uz dostane do centra tak potom uz je to ok,,,ja som pisala do iscare tento tyzden piatok a dr culbova mi odpisala ze este tam to schvalenie nemaju, ale ze nemam mat obavu ze hned ako im to pride ma budu kontaktovat a dohodneme pohovor
@linda81 ahojte my sme podavali žiadosť 25. 8. už som to nevydržala a včera som volala do dovery.... žiadosť máme schvalenu 😵 a ešte treba schvaliť lieky..... neskutočne dlho im to trva
@simi81 aj my chodíme do iscare mt je to tam super cítim sa tam ako v nejakej inej dimenzii ......ten úžasný prístup 😵 😵
@smeyka27 tiez zavolam tak o dva tyzdne ak do vtedy sa neozvu, fakt nechapem, aj dnes som citala co dievcata dali ziadost az po mne uz to maju vybavene ,,,su ale v inej poistovni, inak moja znama je zdravotna sestra na gynde a tiez hovorila ze teraz maju v poistovnach strasny naval na ziadosti na umele,,ale i tak nechapem co tam riesia, ved pozrem , schvalim a poslem do centra,...toto cakanie je des, ja som myslela ze do Vianoc to stihneme a dame si pekny darcek s priatelom....ale treba mysliet pozit,, takze verim ze sa nam to zadari, aj mne, aj tebe aj ostat.babam co tuzia po miminku,,,drzim palce kazdej holke ...je to des toto cakanie, fakt do zufania...

@simi81 veru musíme spolu kočíkovať!!!! a aj budeme,ale určite v inom meste bývaš ako ja 😀