Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@sijust no to sa dnes dozviem o 14,00 co bude dalej 😕 ach jo len 14 dni.. ti zavidim 😉
ten papier o ktorom hovoris, mi uz dali pri tom ked mi pisal protokol a daval recepty na hormony.. v nom mam aj napisane, ze vziat antibiotika vecer a rano 1tabl., som zvedava ako vydrzim od polnoci nepit, ked som teraz stale taka smadna ako tava.. furt by som len pila.. vypijem denne tak okolo tych 3L to staci? a po odbere si kolko pila? tiez tak okolo tych 3L?
takze ocakavam na dalsej kontrole embryologicku. dufam, ze tam bude... 😕 PK je teda vyhodna. a davaju sa na ne vsetky? a tebe vkladali blastocystu tusim, dobre si pamatam? to ti vlastne vkladali po PK?
uff, tie predoperacne su od zaciatku moj strasiak, lebo moj internista isiel na operaciu kolena, tak sme to robili tak narychlo..
a kolko pregnylu si si dala pichnut? to je tusim do svalu ze? ach jo taka som z toho stale nesvoja, kedze sa stale vsetko taha uz (pre mna) tak dlho.. ved uz picham 2,5 tyzdna ☹
Baby podľa čoho ste sa rozhodovali či vložiť jedno alebo dve embrijká? Chcete mať dvojičky alebo to zvyšuje šancu na úspech? Moj mm by chcel dve ale ja asi skor jedno, som dost chuda, neviem či by sa mi aj dve do brucha zmestili 😕 😅
Inak ja som sa toho strašne bála ale som sa prestala vďaka Vám, teraz sa už neviem dočkať kedy začneme, jaaj sa mi to vlečie, ja budem mať 16DC 15.11, budúci týždeň 8.11 mám stretnutie s koordinátorkou - som počula že tá v Heliose MT je nemilá - je to tak? Ešte vraj budú robiť mm kontrolný spermiogram a brať nám krv - výsledky krvi budú vraj až o 12 dní tak dúfam že mi neposunú o mesiac stimuláciu lebo to už by ma švaclo 😕
@tatinka mam polycysticke vajecniky aj ked mam uz jedno dieta a 2x som bola tehotna , teraz ked mam 37 rokov mi to az zistili a po roku snazenia som podstupila dve ivf, jedno bolo neuspesne a stimulovala som s menopurom, mala som 4 vajka z toho 2 oplodnili a zachranilo sa len jedno , vkladali mi na 3 den a nemala som ziadne problemy ani pri odbere, no a teraz som chcela viac vajec tak som stimulovala gonalom , uplne bez problemov az po odbere som mala bolesti , ze mi dajako zle pichli do vajecnika, ale zevraj sa to stava a odvtedy mam tie bolesti a ohss, som 2 dni po vklade uz je mi lepsie pomohli infuzky a vela som pila , zajtra idem na kontrolu ci sa vajecniky zmensili 🙂))
@tatinka
@amilak , pri dvoch je vacsia sanca , ale to musis aj vediet ci chces dvojicky , ja som si dala vlozit dve
@sijust predoperacne vys. platia pol roka
@clauda2010 pred OPU tri tyzdne...aspon nam tak v centre hovorili...
@amilak moja to je hlupost...Mgr.Mikulova-koordinatorka v Heliku je uzasna!!!neboj,bude sa ti tam pacit 🙂 ano,robia kontrolny spg...a mne vkladali jedno,blastocystu... 🙂vkladaju dve,aspon v tomto centre,ked maju embrijka horsiu kvalitu...teda nie su jednotkove...ale ved to vam embriologicka vsetko vysvetli....
ja som bola za pol roka na 2 ivf a stale platilo to iste povedali , ze pol roka
@clauda2010 tiez chodis do Heliosu?
nie do iscare , ale predoperacne platia vsade rovnako
@clauda2010 ok...v Heliose mi lekar povedal,ze oni beru tri tyzdne stare predoperacne vysetrenia...a tymto to uzatvaram,ok? 🙂
@clauda2010 fiha, tak sa to teda opytam.. zeby som zbytocne stresovala??? 😕
zbytocne stresujes , fakt to plati pol roka len v centre ti pred odberom vajicok zoberu krv
@sijust aha, no super tak to je dobre, ja o nej nič neviem, len to tu jedna baba pisala niekde...🙂
@silvinnka no tak to si aj ty chrustik 😉 sak dobrych babatiek sa vela do bruska zmesti nie? 🙂 🙂 ...hlavne aby som mala čo vkladať, jaj ja už tak nad všetkým dopredu rozmýšlam ... dúfam že Vám už neleziem na nervy že saq stále niečo vypytujem...lebo si už aj ja niekedy sama sebe leziem 🙂 🙂 ale zase aj ja budem potom radiť len musim najprv niečo vedieť, aj keď nám to už Dr. /Gaťová/ raz vysvetlovala /pribeh IVF/ stále mám v tom zmatky 😎
@clauda2010 pre mna uz tie 3tyzdne boli super, ja som pocula ze iba 2tyzdne 😀 😀 😀 ale ze 6 mesiacov? ved opytam som faakt velmi zvedava co mi povedia 🙂 😕 😲
@amilak aj ja mam stale nejake otazky. myslim, ze je to normalne.. ja sa dokonca niekedy pytam mozno uplne malickosti a zbytocnosti, ale na pomaha mi to menej stresovat a lepsie sa orientovat.. ved aj mm sa furt nieco pyta a keby som to nevedela odtialto, tak by som aj ja na neho cumela ze co chce 😅
ahojte , pridavam sa aj ja, dnes ma caka tretia davka gonalu a zacinam pocitovat jeden vajecnik, nie je to nejako skoro??? neviete nahodou kedy si zacnem pichat cetrotide? dakuejm, dufam ze nam to kazdej jednej vyjde a najkrajsi darcek bude pod vianocnym stromcekom 😵
takže kočky, zajtra idem na to, teraz si dávam posledné vínko a zajtra si dám len odvahu.... 😅
ahojte tak neoficialne by som mala začat pichať na 16dc 10.11.2011 menopur podla recepcnej všetko sa dozviem 8.11. kedy ideme na pohovor.

ahojte,mozem sa pridat? 🙂 tiez mi IVF vychadza na koniec roka,uz cakame na ziadost,idem si vas precitat,aby som bola v obraze 😉