Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
cawte kocky, tak som doma zo sona, folikuly pekne rastu, vsetko je OK, ziadny OHSS zatial.Tesim sa, bo som uz mala strach, ked ma od predvcera tak podbrusko pobolieva.
@clauda2010 zni to inak dost hrozivo, normalne si ma naplasila, lebo tiez mi hovirli ze mam mierne polycyst.vajecniky tak teraz sa budem bat tohoto asi ,,,joj dufam ze uz ti lepsie a ze sa ti vajecniky uz dali na poriadok, daj vediet , drzim palce
@si31si mojka ja ti este neviem, 24.10 som volala do pisotovne , povedali mi ze uz je vsetko schvalene a v ten den ze odoslu uz ziadost do centra iscre v blave, som hovorila ze ja do martina chodim, ale aj tuna baby a aj lekarka mi objasnili ze vraj sa to robi tak bezne najskor to poslu do centra v blave a od tial do mt, takze neviem kolko sa to zdrzi v blave, dr mi hovorila ze ak je to uz v ba ze uz kazdu chvilu by malo prist aj do mt,,,takze zatial som este stale na cakacke 🙂,,ale toho ohss toho sa veru dost bojim,,ty si ako na tom?
@tatinka no ja teraz čakám mala som akurát ovulku takže čakám mrchu okolo 14.11. potom 29.11 bude 16dc začínam proveru a na 23dc to vychádza niekedy 6.12. prvú injekciu na mikuláša 😉 len dufam že všetko dobre pôjde a nič sa nepo... ty stíhaš ešte november stimulku alebo začneš v decembri ako ja? lebo im to trvá teda riadne dlho 😒
@alibabaa ahoj, čítala som v predchádzajúcich príspevkoch, že si si neni istá platnosťou interného preoperačného vyšetrenia pred OPU. V poučení z Gynfivu ktoré som dostala k OPU je písané, že pacientka si prinesie so sebou výsledky nie staršie ako 3 týždne, takže to máš v pohode. Hlavne žiadny stres 😀 😉
@si31si ja som mala nedavno ms, ovulka mi vychadza o tyzden takze ak sa do vtedy nik z centra neozve asi nestiham teraz, mas dlhy protokol?aj stihnes vklad do Vianoc? mne dalsia ms vychadza az koncom novmebra, uvazujem ze ak nestihnem zacat stimulku teraz -dalsia mi vychadza az na polku decembra reku ze neviem ci to v takom pripade nenecham az na januar,,nejak neviem sa rozhodnut, uvidim co mi poradia v centre
@si31si cize este pocas sviatkov si budes pichat inj ak to dobre chapem,,,ja uz by som to tiez chela mat za sebou vsetko,,,ale ked vidim ako sa to stale natahuje,,,takze si das darcek do noveho roku🙂 a dasie Vianoce uz budes mat krpceka domka 🙂,,inak nevies nahodou ze ked ti urobia odber ci treba este brat lieky do doby ako bude vklad?ale to uz asi nie,,,,skor asi po vklade myslim ze daju mozno utros alebo nieco podobne na udrzanie polodu asi
ahojte baby kolko trva schvalena ziadost IVF ,nam ju schvaili v auguste ale mali sme autonehodu ak zistujem ci trva pol roka alebo 1 rok ? 🙂
caute, tak ja zacinam nakoniec 24 DC t.j. 8.11. zacinam s diphereline, potom gonal a pergoveris. uz teraz mam stres z toho ako to budem pichat. 😝 kedy pichate, rano alebo vecer? ja by som radsej pichala vecer. akurat ze na prvy pichanec idem do centra aby mi ukazali co a ako a potom vraj mam dalsiu pichnut do 24 hodin. tak neviem..
ozaj, predoperacne si mozem vybavovat aj ked zacnem pichat, ci to treba stihnut este pred tym, tusim som si mala na konzultacii pisat poznamky. 😀
inak ja mam tiez v pouceni z GF, ze predoperacne nesmu byt starsie ako 3 tyzdne.
Ahojte holky 🙂 Držím Vám palce... My máme doma 5 a pol mesačné dvojičky a ďakujeme za ne Heliosu v Martine. 🙂
Ahojte dievčence, vidím, že hovoríte o cenách na IVF. Nás s manželom to čaká tiež, ale nevieme, ale my to do konca roka asi nestihneme ☹ . Pozerám, že sú to fakt neuveriteľné ceny. My budeme potrebovať IVF ešte aj s ISCI, čo je tiež pekná pálka. Chcela by som sa spýtať koľko sa dopláca približne za lieky na stimulku?
Neviem ako je to po častiach, ale povedali nám v centre, že spolu by to malo byť medzi 1000-1200 EUR doplatok, asi tiež budeme mať ISCI

@sijust čo je to PK?