Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
tu najdes video o tom ako zarobit tie ampulky 🙂
a dnes som si pichla inj. sama u sestričky, zajtra sama, len s partnerom... 😉 som aspoň so sestričkou pokecala, aké veľké dávky hormónov do seba cpeme, že chúďa naše telo 😕 už nech to mám za sebou a hlavne úspešne!!!!
@porinka to iste mi dnes povedala moja sestricka, ze kolko si musime prezit a vytrpiet a vysledok je stale neisty, ze mame odvahu do toho ist atd, a ked som jej povedala, co vsetko sme museli prejst a nase babo nikde ani mizerna nejaka sanca na splodenie a 4 roky neustaleho sklamania tak ma normalne zacala lutovat, ale to uz nie je o lutosti ale o splneni celozivotneho sna
kocky aj vy mate take nafuknute brucho z tych inj?
@smallyell ja si to tiez nepicham ale manzel, manzel nema problem, hoci prvu mi tak pichol, ze mam z toho krasne flak, ale tie ostatne mu idu krasne, ale zaujimave, ze nedavaju pera, to je ovela lepsie, ale mozes byt aspon kludna ze mas dobre pichnute, ja som do dnes bola v neistote, lebo mam pero rozdelene na 2 davky plus sa mi ma nieco zvysit, ale zvysuje sa mi toho dost, tak som nevedala ci si davam dobru davku, ale baby ma upokojili, ze pero ti pusti len taku davku co si nastavis, este raz drzim palce 😉
kočky, hlavne musíme byť statočné a pozitívne naladené, lebo nie je iná možnosť ako to, že pod stromček si dáme krásnu fotečku našich fazuliek z UZV !!!! 😉
@porinka tesim sa 😵 😵 😵

@alibabaa dakujem za privitanie, chodim do splnu KE, ale ani slovkom sa o tom nezmienili ani o riziku ohss, ako keby som vyzerala blba a nicomu nechapala, niektore veci sa dozviem tu na fore, fakt este dobre, ze tu zmobilizujeme sily a podavame si informacie, vdaka za to vsetkym zenam 🙂