icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

smallyell
4. nov 2011

@alibabaa dakujem za privitanie, chodim do splnu KE, ale ani slovkom sa o tom nezmienili ani o riziku ohss, ako keby som vyzerala blba a nicomu nechapala, niektore veci sa dozviem tu na fore, fakt este dobre, ze tu zmobilizujeme sily a podavame si informacie, vdaka za to vsetkym zenam 🙂

smallyell
4. nov 2011

@alibabaa nevravim, ze je to tam zle, len chcem byt informovana o tom, co sa mi moze stat ...hm

alibabaa
4. nov 2011

@smallyell no veru, neviem co by som robila bez MK. ja som si tu dokonca zohnala hormony, ktore mne poistovna neschvalila, cize by som za ne platila plnu sumu..

alibabaa
4. nov 2011

@smallyell mne to tiez v ba v gynfive nepovedali. nic si z toho nerob 😉 tu sa dozvies vsetko co je treba aby si sa dozvedela 🙂 co nevies od lekarov ...

alibabaa
4. nov 2011

@timmka

https://www.youtube.com/watch?v=FIhu8lkTfks

tu najdes video o tom ako zarobit tie ampulky 🙂

porinka
4. nov 2011

@sijust
ja normálne vypijem cez tri litre vody, takže teraz si neviem predstaviť, koľko si bude telo pýtať... 😅

sijust
4. nov 2011

@porinka ja som pila 4-5litrov...na zachode som bola pravidelne kazdych 10 minut

smallyell
4. nov 2011

@alibabaa tak to uz hej...nemam slov

smallyell
4. nov 2011

@alibabaa trosku ma to stve, ze nemam kompletne info, ale dufam, aspon v pozit. vysledok

porinka
4. nov 2011

a dnes som si pichla inj. sama u sestričky, zajtra sama, len s partnerom... 😉 som aspoň so sestričkou pokecala, aké veľké dávky hormónov do seba cpeme, že chúďa naše telo 😕 už nech to mám za sebou a hlavne úspešne!!!!

porinka
4. nov 2011

@smallyell
ani mne v gyn-five toho veľa nepovedali, našťastie mám kolegyňu, ktorá toto absolvovala, takže mi dáva rady... 🙂

smallyell
4. nov 2011

@porinka to iste mi dnes povedala moja sestricka, ze kolko si musime prezit a vytrpiet a vysledok je stale neisty, ze mame odvahu do toho ist atd, a ked som jej povedala, co vsetko sme museli prejst a nase babo nikde ani mizerna nejaka sanca na splodenie a 4 roky neustaleho sklamania tak ma normalne zacala lutovat, ale to uz nie je o lutosti ale o splneni celozivotneho sna

smallyell
4. nov 2011

@porinka tak to je super, ze mas niekoho kto to absolvoval, ja sa vzdy pytam tu na fore...nuz esteze tak

timmka
4. nov 2011

@alibabaa dakujem 😉 nie nepovedal, ze kolko, lez ze som zareagovala az , az, nic ine. len ze si mam od dnes pichat cetrotide

smallyell
4. nov 2011

kocky aj vy mate take nafuknute brucho z tych inj?

timmka
4. nov 2011

@smallyell nie ja nemam, len ma pobolieva ako pred mrchou

smallyell
4. nov 2011

@timmka ja som dnes dostala prvu ale ako trojdavku a mam nafucane brucho trosku, sem tam len citim lavy vajecnik, lebo mi vlavo v podbrusku pichla inj

timmka
4. nov 2011

@smallyell to preco si dostala 3 naraz 😒 😒 😒 , nechapem, ktory dc si??? to uz ako stimulujes,?

smallyell
4. nov 2011

@timmka ano stimulujem, beriem menopur, 7 dc, a mam kratky protokol, do konca novembra budem mat drobca v brusku, dufam

smallyell
4. nov 2011

@timmka ked stimulujes s menopurom tak tam taku vodicku a tabletku takze jednu vodicku zriedis s troma tabletkami a tento roztok sa vpichuje, takze ja to mam tak ale jedna kocka vpichuje 4 naraz

timmka
4. nov 2011

@smallyell aha, to asi preto si dostala 3 naraz lebo baby stimuluju s kratkym protokolom od 2DC, aspon ja ....drzim palce, dufam ze ja ho budem mat uz koncom druheho tyzdna 😵

timmka
4. nov 2011

@smallyell tak to som nevedela, cudne 😒 , ale nikdy som o tom nezaujimala, asi kazda sme ina a kazda stimulujeme inac, od coho to zalezi nikto nevie, len dr. 😉

timmka
4. nov 2011

@smallyell este som zabudla ja mam pera, tak to je asi lepsie, lahsie..... ale dnes budem rozrabat prasok a vodicku, s tym budem maturovat, ale jedna kocka mi poslala link na youtube a tam je krasne predvedene, skus sa mrknut ked nebudes vediet 😉

smallyell
4. nov 2011

@timmka ja som asi ina 😀 pretto tak neskoro, dakujem, napodobne, nech sa tam v brusku silno male drzi tolko kolko ma

smallyell
4. nov 2011

@timmka no ja nemam zaludok si to pichnut, tak chodim ku svojej gynekologicke a zajtra idem rano na pohotovost, tak som si to vybavila...bola by som radsej keby som mala pero, lebo to by som zvladla ale takto to riedit, atd..no radsej nie aj sa bojim, ze nieco pokazim

timmka
4. nov 2011

@smallyell ja si to tiez nepicham ale manzel, manzel nema problem, hoci prvu mi tak pichol, ze mam z toho krasne flak, ale tie ostatne mu idu krasne, ale zaujimave, ze nedavaju pera, to je ovela lepsie, ale mozes byt aspon kludna ze mas dobre pichnute, ja som do dnes bola v neistote, lebo mam pero rozdelene na 2 davky plus sa mi ma nieco zvysit, ale zvysuje sa mi toho dost, tak som nevedala ci si davam dobru davku, ale baby ma upokojili, ze pero ti pusti len taku davku co si nastavis, este raz drzim palce 😉

smallyell
4. nov 2011

@timmka aj ja tebe 🙂

porinka
4. nov 2011

kočky, hlavne musíme byť statočné a pozitívne naladené, lebo nie je iná možnosť ako to, že pod stromček si dáme krásnu fotečku našich fazuliek z UZV !!!! 😉

kamillka100
4. nov 2011

@porinka tesim sa 😵 😵 😵

linda81
autor
4. nov 2011

@alibabaa Ahoj...tuto nedelu? Teda o den skor ako ja?