Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
ja picham rano ale kocky inj. nemam v chladnicke iba pregnyl, to mi povedali v lekarni
@clauda2010 ahoj, neklikas na moj nick ked mi odpovedas a potom neskoro najdem tvoju odpoved a len sa domnievamz e je asi pre mna 🙂) dik si zlata,,,vsak snad sa uz ozvu nech uz aj ja viem na com som 🙂 drzim palce aby ti to vyslo a nec si mamina cim skor
inak pozeram ako sa tu uz rozrastame 🙂 kopu zien pribudlo do tejto temy, jaj uz nech sme tehotne , nech uz sa nam zadari kazdej zienke
@linda81 u nas nic nejak nezistili, uzavreli to ako neplodnost z nevysvetl,pricin,,,mam sice polycist,vajecniky ale vraj v tom problem nebude , vsetko je priechodne , o baabo sa snazime uz cca 3 roky, zziados na ivf mame podanu od leta,ale stale sa to natahuje ,,poviem to tak nerob si nadeje ale ver si, viem ze fraza mysi pozitivne je uz otrepana ale ma nieco do seba, negativne veci si clovek pritiahne ked je stale tak nastaveny a uz vopred pokus odsudi,,takze dievca ver si ..
@tatinka diiiiik , keby som mala dvojicky bola by som v siedmom nebi🙂))))))))))))))))))))) mam uz 37 rokov tak je nacase🙂)), este 10 dni a budem vediet na com som
@clauda2010 juj moja tak veru to uz o par dni budes vediet, ale urcite sa podarilo 🙂
ahojte baby ja dnes začinam s proverou zacina este nietko z vas ? 🙂
ja začínam v decembri 😉
ahojte babenky, ja pravdepodne začínam až v januári, ešte len som podala žiadosť, a tie dni idú tak pomaly ☹
baby poradte ako schudnut kg ktore som nabrala pri papani hormonov a pichani inj....?
@si31si ahoj teraz nepicham ale pichala som pregnil ,cely rok aj daco som brala hormonalne tablety, teraz by som chcela vyuzit ze nic neberiem ,aspom kym nebude treba brat na stimulku a teda bych chcela zhodit ale nejak nie a nie ist tie kg dolu, strasne mi to prekaza,,kolko si pribrala?z hormonov tiez?
@si31si ja som cely den v praci, pre mna je vecera jedine teple jedlo za cely den,,,aj sadkost si dam , nevravim ze nie, ale som sla hore s vahou vzdy len ked som brala hormony. keby sa prejedam to dam dolu bez problemov ale z hormonov nejak mi to nie a nie klesnut, ale zacnem zas behavat a brusaky robit , obmedzim aj sladkosti, dnes som si dala 30 brusacikov 🙂, vies ono mozes jest aj po piatej hodine ale samozrejme len nieco lahke, nic mastne , ani kava alebo cokoladky a chipsy , nemalo by sa jest tak 3-4 hodiny pred spanim,
@si31si inak presne ako pises je ti zbytocne asi chudnut ked mas stimulku na ivf ani cvicit asi nejak nemozes , treba pokoj mat a kedze budes tehotna tam uz budes len priberat 🙂 takze tebe staci chudnut az po porode 🙂, ja som tiez tak nejak dumala ale kedze stale nestimulujem pokusim sa daco dat dolu z vahy kym stimulovat zacnem

@si31si vyber z chladničky pichni hned a daj naspät a skus pichat večer pred spanim ale nemusiš môžeš okolo 20 a snaž sa vždy rovnako každy den v tu istu hodinu 😲 😉