icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

ma77
5. nov 2011

@si31si vyber z chladničky pichni hned a daj naspät a skus pichat večer pred spanim ale nemusiš môžeš okolo 20 a snaž sa vždy rovnako každy den v tu istu hodinu 😲 😉

alibabaa
5. nov 2011

@si31si nie, hned som zarabala a pichala. ja som pichala rano 🙂

smallyell
5. nov 2011

ja picham rano ale kocky inj. nemam v chladnicke iba pregnyl, to mi povedali v lekarni

nana123
5. nov 2011

@timmka tak ja picham gonal dnes uz 9 den a od vcera mam ten hlien tiez a dost... tak si ma teraz nastrasila ze to je zle... v pondelok idem na kontrolu tak dufam ze to vydrzi

tatinka
5. nov 2011

@linda81 ach normalne ti zavidim, ked si predstavimz e mna to vsetko este len caka,,,🙂

porinka
5. nov 2011

@smallyell
gonal má byť v chladničke, diphereline nemusí...mne to pekne v lekárni rozdelili do dvoch tašiek - čo ide do chladničky a čo nie...

tatinka
5. nov 2011

@clauda2010 ahoj, neklikas na moj nick ked mi odpovedas a potom neskoro najdem tvoju odpoved a len sa domnievamz e je asi pre mna 🙂) dik si zlata,,,vsak snad sa uz ozvu nech uz aj ja viem na com som 🙂 drzim palce aby ti to vyslo a nec si mamina cim skor

linda81
autor
5. nov 2011

@tatinka ahoj..neboj , s tymi injakciami to ide rychlo....ja sa strasne bojim, ze zrazu to bude vsetko za mnou a test negativny a co potom.....takto ma clovek aspon nadej...🙂

linda81
autor
5. nov 2011

@alibabaa Ahoj....zajtra drzim palce...daj vediet potom ...co a ako 🙂...

tatinka
5. nov 2011

inak pozeram ako sa tu uz rozrastame 🙂 kopu zien pribudlo do tejto temy, jaj uz nech sme tehotne , nech uz sa nam zadari kazdej zienke

tatinka
5. nov 2011

@linda81 mozno ano ale vies o dieta sa s nazime uz niekolko rokov a kedze aj iui bolo trikrat neuspesne clovek uz neche len cakat a stale cakat,,,uz chcem vydiet aj uspesny vysledok , nehovoriac o peniazoch co uz do toho clovek dal,,,

linda81
autor
5. nov 2011

@tatinka my sme IUI nemali, bola som na laparoskopii, no a zaver jasny...obe strany neproedhodne....takze ziadna ina sanca nie je.....ale tiez je to pomaly 3 roky sklamani kazdy mesiac...ja by som tiez uz chcela ,aby to vyslo, ale bojim sa , robit si nadeje ...

tatinka
5. nov 2011

@linda81 u nas nic nejak nezistili, uzavreli to ako neplodnost z nevysvetl,pricin,,,mam sice polycist,vajecniky ale vraj v tom problem nebude , vsetko je priechodne , o baabo sa snazime uz cca 3 roky, zziados na ivf mame podanu od leta,ale stale sa to natahuje ,,poviem to tak nerob si nadeje ale ver si, viem ze fraza mysi pozitivne je uz otrepana ale ma nieco do seba, negativne veci si clovek pritiahne ked je stale tak nastaveny a uz vopred pokus odsudi,,takze dievca ver si ..

linda81
autor
5. nov 2011

@tatinka dakujem🙂

tatinka
5. nov 2011

@linda81 daj mi potom vediet, budem silno drzat prsty, aj tie na nohach 🙂

linda81
autor
5. nov 2011

@tatinka aj ja vam🙂...urcite sa ozvem tu

clauda2010
5. nov 2011

@tatinka diiiiik , keby som mala dvojicky bola by som v siedmom nebi🙂))))))))))))))))))))) mam uz 37 rokov tak je nacase🙂)), este 10 dni a budem vediet na com som

tatinka
5. nov 2011

@clauda2010 juj moja tak veru to uz o par dni budes vediet, ale urcite sa podarilo 🙂

helenka12
6. nov 2011

ahojte baby ja dnes začinam s proverou zacina este nietko z vas ? 🙂

si31si
6. nov 2011

ja začínam v decembri 😉

alica311
6. nov 2011

ahojte babenky, ja pravdepodne začínam až v januári, ešte len som podala žiadosť, a tie dni idú tak pomaly ☹

tatinka
6. nov 2011

baby poradte ako schudnut kg ktore som nabrala pri papani hormonov a pichani inj....?

si31si
6. nov 2011

@alica311 no to mi hovor ja už by som to mala najračej za sebou 😉

si31si
6. nov 2011

@tatinka a ty si už niečo pichala? ja som tiež pribrala a snažím sa schudnúť ale neako sa nedarí a hlavne večer sa napapám 😝

tatinka
6. nov 2011

@si31si ahoj teraz nepicham ale pichala som pregnil ,cely rok aj daco som brala hormonalne tablety, teraz by som chcela vyuzit ze nic neberiem ,aspom kym nebude treba brat na stimulku a teda bych chcela zhodit ale nejak nie a nie ist tie kg dolu, strasne mi to prekaza,,kolko si pribrala?z hormonov tiez?

si31si
6. nov 2011

@tatinka no niečo aj z hormonov potrebovala by som zhodiť takých 10kg no ale to sa mi nepodarí aj 5 by stačilo bola by som spokojná 😀

tatinka
6. nov 2011

@si31si ja chcem tiez dat 10 dolu,,co robis preto aby si zhodila?ako sa snazis?daj inspiraciu a namet🙂

si31si
6. nov 2011

@tatinka tak mne by stačilo nejesť po piatej a na obed si dať šalát a schudnem len po piatej sa najem a namiesto šalatu dám niečo iné a teraz ani nechudnem pred tým ivf 😉

tatinka
6. nov 2011

@si31si ja som cely den v praci, pre mna je vecera jedine teple jedlo za cely den,,,aj sadkost si dam , nevravim ze nie, ale som sla hore s vahou vzdy len ked som brala hormony. keby sa prejedam to dam dolu bez problemov ale z hormonov nejak mi to nie a nie klesnut, ale zacnem zas behavat a brusaky robit , obmedzim aj sladkosti, dnes som si dala 30 brusacikov 🙂, vies ono mozes jest aj po piatej hodine ale samozrejme len nieco lahke, nic mastne , ani kava alebo cokoladky a chipsy , nemalo by sa jest tak 3-4 hodiny pred spanim,

tatinka
6. nov 2011

@si31si inak presne ako pises je ti zbytocne asi chudnut ked mas stimulku na ivf ani cvicit asi nejak nemozes , treba pokoj mat a kedze budes tehotna tam uz budes len priberat 🙂 takze tebe staci chudnut az po porode 🙂, ja som tiez tak nejak dumala ale kedze stale nestimulujem pokusim sa daco dat dolu z vahy kym stimulovat zacnem