icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

deinad
7. nov 2011

@linda81 ahoj, budem Ti drzat silno paste, aby to vyslo na 1x 😉 no ja neviem, aky mam v Heliose to nerozlisuju ci kratky ci dlhy, jednoducho zhruba mesiac trva cela priprava, v polke decembra mam OPU a na to par dni aj vklad, takze tiez tak podobne ako Ty...dnes si mala OPU, ako sa citis, vsetko OK? 🙂

deinad
7. nov 2011

@hanybany2 urcite, tu sa vzajomne podporujeme a radime si, takze drzim paste 🙂

krpcek2
Odpoveď bola odstránená
benne
7. nov 2011

@krpcek2 asi si ešte nepočula o zablokovanom užívateľskom účte z dôvodu spamovania, že? 😠

krpcek2
7. nov 2011

a to sa robí aj vtedy, keď to nie je firma? TO nemôžem odporučiť kamarátkine veci? Čo ona vytvára doma? TO nie je obchod.... či aj tak? Ok, ďakujem

benne
7. nov 2011

@krpcek2 nie je to IVF, či?

deinad
7. nov 2011

@smeyka27 jasne, este oddychujem a nemyslim na to..vsetko sa zacina krasnym datumom 11.11. 2011 tak verim, ze vsetko pojde krasne 🙂

linda81
autor
7. nov 2011

@deinad Ahoj...dik🙂...OPU prebehla v pohode, citim sa celkom dobre, kus citim podbrusko.Tak snat sa uz nic zle nestane🙂.Drzim palce na december.

alibabaa
7. nov 2011

@linda81 aj dnes ma este pobolieva brucho ale uz je to lepsie. tiez budeme mrazit, ak ich bude viac do vkladu ako 2. ale ja im verim a drzim im vsetkym palce aby zostali .. 🙂

smallyell
7. nov 2011

ahojte kocky, ja mam zajtra 5. inj. a nie som bohvie ako stihla, mam aj brusko a tak ale po tych inj. vyzeram ako v 5 mesiaci, celkom sa mi to paci, aspon viem, ako by som vyzerala, keby sa nam to vydarilo. Inac necitim ziadne bolesti, snazim sa pit 3l vody a beham kazdu chvilu na zachod, tak skor ma toto obtazuje, ale myslim, ze bolesti sa este len dostavia, ked uz budem koncit so stimulkou. Vsetkym babam, ktore sa chystaju na odber vajok a transfer silno drzim palceky, nech coskoro su tam tie dve zazracne //.

dandy914
7. nov 2011

@alibabaa @linda81 baby tak vy uz mate po OPU? drzim palceky, nech sa vam embrijka pekne delia.
ja zajtra este len zacinam s prvou injekciou. akurat, ze sa citim ako zbity pes. taka viroza ma drapla, ze az. 😖

dadaba
7. nov 2011

ahoj buduce mamicky...ja si picham gonal druhy den, idem v piatok na krv a sono a tak som zvedava...je to moje prve ivf.... 😉
@smallyell drzim ti palce!!!
a samozrejme vsetkym!!!!!!!!

alibabaa
7. nov 2011

@dandy914 tak sa pekne vyliec 🙂 myslim ze som niekde citala ze antibiotika mozes az do vkladu brat. tak sa radsej porad s niekym lekarom co ti radi. len nech si fit do vkladu 🙂 potom uz atb brat nemozes.
tak drzim palce nech vsetko prebieha bez komplikacii a aby sa tvorili kvalitne vajka.. 🙂

dandy914
7. nov 2011

@alibabaa na antibiotika to nastastie nie je. tak sa dopujem coldrexom a cajikmi a dufam, ze to cim skor prejde.

alibabaa
7. nov 2011

@dandy914 tak skus aj veeeela vitaminu C. mne to vzdy pomoze. ten coldrex ma male mnozstvo, ja si k nemu pridam vzdy este taku 500 C-cka a za 3 dni som ok. ale uz som tu niekde citala ze zazvor, med a este cosi ze je vyborny na taketo stavy.. zistim a napisem ti 😉

tatinka
7. nov 2011

@little_miracle moje nervy ja este ani nestimulujem ale uz teraz som pokakana z toho ohss, ako som to tam citala no bojim moc teraz uz

tatinka
7. nov 2011

@alibabaa jej siper ze uz to mas skoro vsetko za sebou 🙂 drzim palciaky aby bolo mimi 🙂ako sa inak citis?

alibabaa
7. nov 2011

@tatinka teraz uz celkom v pohode. brucho uz tak neboli a tak sa zacinam tesim uz na piatok 🙂 dokonca ked som citala priznaky ohss tak som sa mu vyhla 🙂 aj z toho sa velmi tesim. snazim sa stale vela pit . este stale som tak trosku unavena,malatna a pomala ale to je asi normalne ... a ako inaaac .. ked beriem utros tak ma bolia didi .. a uz zacinaju.. sa neviem dockat kedy si na brucho ani nelahnem vdaka utrosu.. 😀 😀 😀

dandy914
7. nov 2011

@alibabaa vitamin C si davam preventivne, ale tentokrat nepomohlo. 😒 dnes som prvykrat skusila aj zazvorovy caj. celkom je to dobre. som sa bala ze to bude hnusne stiplave, ale dalo sa.

@tatinka ja sa tiez bojim ohss ako certa. ale treba mysliet pozitivne, ziadny ohss nebude. 🙂 a kedy zacinas so stimulkou?

tatinka
7. nov 2011

@dandy914 ja sa bojim o to viac ze mam polycyst,vajecniky, ty to mas tiez?zatial neviem kedy bude stimulka, lebo ziadost mame uz od leta ale stale sa to zdrzuje na somarinach,myslela som ze stihneme do Vianoc vsetko aj vklad ale zda sa ze nie,,,,a na Vinoce urcite lieky brat nechcem a komplikovat si tym sviatky🙂 takze ja zacnem snad no novom roku, dufam ze do vtedy uz bude aj ziadost v centre, pred 2 tyzdnami mi povedala paniz poistovne ze to uz posiela a stale nic zatial,,,ty uz si to rozbehla?

tatinka
7. nov 2011

@alibabaa to aj ja bych sa teisla ked sa vyhnem ohss 🙂takze uz budes mat mimi Vinocne to mas dobre, tesim sa s tebou , mna z utrosu boleli vzdy vajecniky a strasne som bola nafuknuta ako slon

dandy914
7. nov 2011

@alibabaa normalne ti zavidim (v dobrom), ze uz si tak daleko. ja uz sa neviem dockat, ale zaroven sa strasne bojim, toho ze to nevyjde aj toho ze sa to podari. takto pred rokom sa nam podarilo IUI a potom sa to pokaslalo. ☹

alibabaa
7. nov 2011

@dandy914 to mi je luto.. no obavam sa aj ja ale ta radost je silnejsia 🙂

@tatinka mne bolo vselico z utrosu.. citila som intenzivne vone, vecer som vracala, nemohla som pit kavu.. tak som pripravena na vsetko 😀

dandy914
7. nov 2011

@tatinka ja PCO nemam. neboj urcite to bude ok, a ziadny ohss nebude. inak s tymi poistovnami je to sila, tusim im pomaly dlhsie trva schvalovanie ako je platnost celej ziadosti. tie vianocne sviatky to veru komplikuju. jednoduchsie to budete mat ked zacnete po novom roku, ved ten je tu o chvilku. 🙂
ja zacinam zajtra pichat diphereline. my by sme do vianoc mali akurat stihnut aj s pozitivnym tehu testom 😀 .

tatinka
7. nov 2011

@alibabaa a to ked si vracala z toho aj tak si dalej brala utros?nedali ti potom nieco ine ?

dandy914
7. nov 2011

@tatinka
@alibabaa vazne ste mali z utrosu take stavy? ja som si na sebe nikdy nic take nevsimla.

preboha, dokedy bude ten "farmar" v telke. chcela som si kuknut hod svistom a tam toto. 😝

tatinka
7. nov 2011

@dandy914 je to tvoje prve ivf?v com je problem ze sa nedari baby? ale teraz sa urcite podari 🙂 pretoze prichadza cas Vianoc a teda zazrakov🙂,,k tym poistovnam-co ti poviem, mame ziadost od 12.8 a uz mas november, to hovori za vsetko asi🙂

tatinka
7. nov 2011

@dandy914 ja ti mam zo vsetkych hormonov cudny stav 🙂 ked som pred x rokmi skusala brat antikoncepciu, muslei mi ju vysadit po mesiaci lebo mi tak zvysovala tlak ze som dvakrat skoncila na pohotovosti...a viac som to uz ani neskusala🙂, jediny hormon ktory beriem ako tak vpohode su lieky na stitnu zlazu...farmar bude asi vecne ako vsetky real.shovky 🙂pretoze uz nic ine ani nedavaju okrem milion diel,serialov a real,shov dokola🙂 skonci jeden farmar pride iny 🙂

dandy914
7. nov 2011

@tatinka hej prve. doteraz sme skusali len IUI. kde je problem? ani neviem, tak rozne, podla toho ku akemu lekarovi idem. 😝 ale podla gyna z centra problem vlastne ani nie je, len sa nedari. 😝 ale uz neriesim preco sa nedari, zabila som tym 4 roky a k ziadnej konkretnej pricine som nedospela, to co jeden lekar povazuje za zasadny problem druhy nad tym mavne rukou. a vy ste ako na tom?

alibabaa
7. nov 2011

@dandy914 to hej.. ale sak co uz ked uz..
@tatinka no ale sak ja som nevedela ze to je z utrosu, ja som si nahovarala a to hodne naivne ze sa to konecne vydarilo... lebo vsetky tie priznaky tomu nasvedcovali.. takze... som ani nepatrala ze preco mi byva zle a nemozem kavu a tak.. pri 3 iui to uz nebolo tak. bola som medzi casom u homeopata a ten mi povedal ze tie hormony mi rozbily zaludok, a ked som isla na 3 iui tak uz som dala preventivne kvapky..a pomohlo.. tak ich pekne zasa nasadim 🙂