Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@alica311 to cakanie je nekonecne 😒 niekedy som sa smiala niektorym babam co frcali na MK, nechapala som ich a dnes? 😀 uz som asi zavistlacka citam a citam.... Hm neviem kolko platia ci mesiac? Urcite ti niektora povie a apon budem vediet aj ja 🙂 Inak a s tymi predoperacnymi viem presne. Je jedno kto ti urobi predoperacne, napriklad mne urobila obvodna. Ja som bola pred mesiacom na laparke- brali mi krv, moc a internistovi som isla na EKG. Len viem ze na vysledky som cakala 2 tyzdne. Na EKG ma zobrali rano na 8 nemusis sa objednavat- aspon u nas to tak je, lebo kamoska ma zase strasila ze aj tomu sa treba objednat a ze maju plno.
@alica311 predoperacne obsahuju vysetrenia ktore robi internista.. nie obvodny lekar. naberie sa krv na krvnu skupinu, na zistenie BVrh ci tak nejako, co znamena vylucenie HIV , dalej take komplet vysetrenie, tlak, EKG a ona ti napise ci odporuca ist do narkozy alebo nie... na zaklade vysetreni... platia 3 tyzdne
@99azura99
@pici ďakujem pekne, no nieje nič moc, že platia len 3 týžne, a na výsledky sa čaká tak dlho? no nič, veľa matematiky, nejako to musím vypočítať, aby mi to vyšlo. Inak je super, že predoberačné robia internista a obvodná, lebo moja obvodná lekárka je aj internistka a dokonca aj reumatologička 🙂 Ja som sa na MK prihlásila len pred meiacom a niečo, a tiež len čítam a čítam, a čím viac čítam, tým sa viac bojím, keď zistujem čo všetko IVF obnáša, len aby na konci bolo malé mimi 🙂
@99azura99 No to by bol krásny darček, my sme sa s mm začali o bábo snažiť asi pred rokom a niečo a minulý rok na vianoce som mu povedala, že ten ďaší rok na vianoce už budeme traja 🙂 A sme stále dvaja ☹ , ale ja dúfam, že na ten budúci rok na vianoce už budeme traja, a keďže si asi dáme vložiť 2 fazulky tak možno aj štyria 🙂
V noci som dostala MS, takže zajtra ráno fičím do BA na ultrazvuk. Som zvedavá, čo bude ďalej... 😅

@dandy914 Babiny, ja Vás obdivujem, že si to dokážete pichnúť samé. 🙂 Ja len z pohľadu na injekciu odpadávam, strasne sa ich bojím od malička, vôbec neviem, ako zvádnem tu stimulku.