Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@tatinka Ja som od začiatku snaženia používala ovulač. testy, takže som presne vedela, kedy sa treba snažilkovať, a keď ani po 11 mesiacoch stále nič, tak sme išli k lekárovi. Mne sa urobil HP, čo bolo v poriadku a mm spermiogram a hneď sme vedeli na čom sme, takže do Caru sme sa dostali po roku a niečo snaženia. Chodím do Heliosu dr. Krajkovičovi.
@alica311 my sme po roku samosnazenia, skusali este za pomoci mojho gyndosa ktory mi daval clostyl, a pregnyl -pol roka, nepomohlo, takze sme sli do heliku kde mi davali to iste dalsieho pol roka plus dve iui, enpomohlo, presli sme tento rok do iscaru, robila sa laparka, vajecniky priechodne, odstranili dva endom.nalezy a napichali vajecniky , potom sme skusili este raz iui ale nezabralo takze v lete sa hned davala ziadost na ivf
@deinad Ahoj...ja uz som bola na vklad 9.11, 2 dni po OPU.Mali sme 9 vajicok, 3 nedozrete, zo 6 sa oplodnilo 5, ale vyvijali sa len 4, z tych 3 nedozretych dokultivoval embryolog este 2 a tie sa oplodnili, takze spolu mame 6.Dve su vlozene a 4 kryokonzervovane🙂.Dufam , ze teraz to aspon 1 zvladne.Moc sa ale nesetrim, aj navarit treba , aj oprat aj o psa sa postarat, mm chory, tak parada...dufam , ze nic nepokazim, od dnes ma pobolieva podbrusko.
našla som aj toto
https://www.youtube.com/watch?v=zarOI17s424po pozretí ďalších videí zisťujem, že mi toho veľa sestričky v Gyn-five nepovedali... 😠
a tu som sa dozvedela koľko kliknutí počuť pri jednotlivých dávkach, u mňa sú to pri 150 štyri kliknutia
@porinka zvládam to v pohode. Nejak ešte nič mimoriadne necítim, len občas na trocha akoby pichne v podbrušku, takže asi sa tam naozaj niečo deje 😀
gonal ide ľahko, je to jednoduchšie ako diphereline, ja som to robila presne podľa videa na Youtube, najskôr som nastavila na najmenšie množstvo, aby to vytlačilo tú bublinku a potom na 150, vytiahla tak že na stupnici bolo vidieť 150 a puklo to naozaj 4x. Je tam úplne tenulinká ihla, takže to pri pichnutí cítiť menej ako diphereline. Mne to pichá mm.
ahojte baby, ked je kratky protokol tam tiez treba pit vela vody?
kočky, mám otázku: PN-ku dávajú aj v CARe?
caute baby.
chcem sa opytat, berie niekto ESTROFEM? ja mam ist na KET a neviem ako dlho sa beru tie tabletky.vie mi niekto poradit?????
ahojte, mozem sa opytat, som po odbere uz 2dni, to mam este stale tolko pit vody? dakujem za odpoved 😉
to tu nie je nikto kto berie ESTROFEM?
@dandy914 nastatie ten moj mm si bezo mna nezoberie ziadnu tabletku, ale dobre vediet. Inak ako sa citis? Ja som mala dostat dnes mrchu a nejako nemam ziadne priznaky. Teraz ked na nu cakam tak nic? porazi ma.... ale niektore baby pisali ze ked zacali stimulovat, ze im meskala 😒

@tatinka Veď hej, kašlať na to už to nezmením, ale je to irónia, brať HAK, keď je mm neplodný ☹