Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@patricia00 ahoj na krv na odber treba ist k svojmu gynekologovi, uz neviem presne co sa vsetko z odberu robi ale to vysledky by mali byt do par dni, s tym vysledkom pojdes asi na anesteziologiu ak ta aj tam posielaju a na interne ,,,,do tejto nedele to asi nestihnes vybavit , ale vsak skus, odvaznemu stastie praje🙂
🙂 ja som tiez nevedela ze je dlhy a kratky rpotokol len tuna ked babenky pisali🙂,,,ty mas tusim doveru ak si pamatam z citania tuna,,,,tam to snad ychlo schvalia,,,so smeykou mame vseobecnu to im nejak trva tam....som tiez myslela reku do Vianoc to snad stihnem,,no teraz neviem ked uz mame ziadost tam dlhsie a zatial nic nevieme
ja tiez nemam :(..ale verim ze budeme mat 🙂 aj ty, aj ja aj smeyka aj babenky ktore tuzia mat rodinku,,,my sa s priatelom snazime uz cca 3 roky, mame za sebou 3 neuspesne inseminacie, laparoskopiu aj vsetky vysledky, vsetko je vraj ok, nevedia kde je problem, v papieroch mame ze neplodnost z nevysvetlitel.pricin
@tatinka Ja som tiež vo všeobecnej.. žiadosť som ešte nepodala, dnes mal lekár môj dovolenku, nechápem prečo ma potom na dnes objednal. Zbytočne som sa trepala do nemocnice a brala si voľno. Tak to si ma nepotešila s tou čakacou dobou. V pondelok idem k doktorovi, tak dúfam, že už žiadosť podám. Lebo ma naťahuje až až.
Ahojte tak ja začinam stimuláciu už teraz v nedelu. Mám z toho celkom strach pretože sa na mna lepí snad všetko od kedy nám vo všeobecnej schválili žiadosť. Ochorela som, dostala som ľahku mikozu, neprijemne som sa popálila, narazila som píštalu... Proste sa darí. Ale preverila som si to a môžem začať s prípravou... Moja skúsenosť zo všeobecnou je neutrálna. Ziadosť za nás podal Helios, za mesiac bola schválená ale 4 týždne po tom ju neposlali. Volala som im tam pravidelne, cez infolinku a neskôr už aj na priame číslo do BA. Bolo to v prostriedku leta a pani v BA mi povedala že jej je teplo, nevládze, nemá čas na poštu a že má na stole dva metre žiadostí a nikto jej nepomôže. Poviem vám riadne ma to napálilo pretože na infolinke ma ubezpečili že ich prevádzka počas leta je normálna a všetko je zabezpečené. Asi po 5 urgovaní to poslali mailom a za týžden aj poštou. Neuveritelné.... Teraz v nedelu ma čaka prvá tabletka. Tak sa teším ale bojím sa čo sa mi ešte stane. Celý rok som nemala absolútne nič a teraz to ide jedno za druhým.... Tak sa držte, nedajte sa a bojujte. Pretože to dobré nás len čaká, a dúfam že pod stromčekom už budete mať na brušku všetky malu čerešnu prípadne dve 😉 Hlavne úsmev, pozitívne myslenie a pohodička
@patricia00 vybavuj si to tak aby si isla na krv az po prvej injekcii. totizto ked pojdes na opu, tak tie vysledky NESMU byt starsie ako 14 dni! zacala by som to riesit najskor od pondelka.
ja zacinam pichat 18.10.
@alibabaa ja som bola na krv dnes a na buduci tyzdem vo stvrtok idem po vysledky a na predoperacne. Mne Dr. vo FC kde chodim povedal, ze po novom platnost vysledkou je 1 mesiac - tak nech si to vybavujem cim skor aby sme potom nestresovali.

@dana1972 ahoj ten prístup ako keby sme ani na slovensku neboli taky prístup som este nikde nezažila a tie sestricky paráda 😀 prosím ťa a kde si volala