icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

simi81
6. okt 2011

@dana1972 ahoj ten prístup ako keby sme ani na slovensku neboli taky prístup som este nikde nezažila a tie sestricky paráda 😀 prosím ťa a kde si volala

tatinka
6. okt 2011

@patricia00 ahoj na krv na odber treba ist k svojmu gynekologovi, uz neviem presne co sa vsetko z odberu robi ale to vysledky by mali byt do par dni, s tym vysledkom pojdes asi na anesteziologiu ak ta aj tam posielaju a na interne ,,,,do tejto nedele to asi nestihnes vybavit , ale vsak skus, odvaznemu stastie praje🙂

tatinka
6. okt 2011

@dana1972 ajoj, skusim a uvidim ale este chvilu pockam, snad aj v tej mojej poistovni budu mily 🙂, clovek ma nervy z toho cakania, aj obavu ako budem znasat stimulku, ale uz to chcem, uz chcem mat babo 🙂, ty uz stimulujes?

tatinka
6. okt 2011

@linett23 ahoj a a v akej si poistovni? lebo ja vo vseobecnej a ziadosot sme podavali uz pred dvoma mesiac. a zatial nic

apolenka6
6. okt 2011

@noa_33 ked som si čítala tvoj príspevok ako keby cez kopirak si písala o mne 😅 tiež mám Dôveru,v budúci týždeň podpisujeme žiadosť na naše 1 IVF a tiež do konca roka by sme to chceli stihnúť 🙂 len ja chodím do MT Helios 😉

tatinka
6. okt 2011

@simi81 ahoj ty tiez chodis do iscare v mt?

tatinka
6. okt 2011

@apolenka6 ajoj, ty si tiez cakatel na schvalenie ci uz mas schvalenu ziadost?

apolenka6
6. okt 2011

@tatinka nie až v budúci týždeň idem žiadosť podať 🙂 už nech to je...aj aj schválené by som brala 😀

tatinka
6. okt 2011

@apolenka6 jaj teraz citam ze este len ides podpisovat , som si to nevsimla...aj uz vies co vsetko ta caka?aky protokol, ake lieky a tak ?

tatinka
6. okt 2011

@apolenka6 mi hovor, ja mam pocit ze to cakanie je snad nekonecne 🙂

apolenka6
6. okt 2011

@tatinka nie ani,len netuším podľa čoho sa určuje protokol a čo ma čaká,čítam,len tu 😉 do konca roka by som to mala rada za sebou 😝

tatinka
6. okt 2011

🙂 ja som tiez nevedela ze je dlhy a kratky rpotokol len tuna ked babenky pisali🙂,,,ty mas tusim doveru ak si pamatam z citania tuna,,,,tam to snad ychlo schvalia,,,so smeykou mame vseobecnu to im nejak trva tam....som tiez myslela reku do Vianoc to snad stihnem,,no teraz neviem ked uz mame ziadost tam dlhsie a zatial nic nevieme

apolenka6
6. okt 2011

@tatinka no neviem niekedy schvália rýchlo niekedy to trvá a na jeseň je dosť žiadosti 🙂 áno mám dôveru

tatinka
6. okt 2011

@apolenka6 ta odpoved patrila tebe len som zabudla na tvoj nick kliknut 🙂 ty uz mas babatko ci toto bude vase prve ? bo som tu aj citala na forach vela ze prve sa zadarilo a druhe nic

apolenka6
6. okt 2011

@tatinka nie nemáme deti,veľmi by sme chceli už 4 roky 😒 a ty?

tatinka
6. okt 2011

ja tiez nemam :(..ale verim ze budeme mat 🙂 aj ty, aj ja aj smeyka aj babenky ktore tuzia mat rodinku,,,my sa s priatelom snazime uz cca 3 roky, mame za sebou 3 neuspesne inseminacie, laparoskopiu aj vsetky vysledky, vsetko je vraj ok, nevedia kde je problem, v papieroch mame ze neplodnost z nevysvetlitel.pricin

simi81
6. okt 2011

@tatinka ahoj ano chodím tam uz od februára a práve som sa rozhodla ze zajtra zavolám aj ja do poistovne ze ako si stoji moja ziadost.

tatinka
6. okt 2011

@apolenka6 u vas aj zistili ze v com je problem?

tatinka
6. okt 2011

@simi81 mne tu tiez kocky radili ze mam zavolat tak zavola aj ja,,ale az tak v polke mesiaca,,,este im dam trochu casu 🙂

simi81
6. okt 2011

@tatinka vsak za dva tyzdne zavolam znova kedze to mam len 3 tyzdne ale chcela by som aby to stihli do konca oktobra aby som mohla zacat v polovici novembra a pod stromcek koncit dobre to mam vymyslene nie

tatinka
6. okt 2011

@simi81 vyborne 🙂 sme si to tuna s holkami uz tiez tak naplanovali 🙂 verim ze sa to kazdej zadari 🙂 , baby skoda ze nie ste tuna z prievidze alebo aspom okolia , by sme chodili kocikovat 🙂 vsetky 🙂,

noa_33
7. okt 2011

@dana1972 stihnes neboj :o)) drzim palceky...a budes maminka :o)

noa_33
7. okt 2011

@apolenka6 jeej 😀 😀 tak sme dve ...drzim palceky aby nam to obom vyslo a pod stromcek bude bzdoska v brusku 😀 😀

linda81
autor
7. okt 2011

@noa_33
@apolenka6 cawte..no mozno sa pridam, ak to v novembri nestihnem pre ten prolaktin vysoky🙂.Inak mam zatial stimulku planovanu od 26.10, s OPU okolo 7-9.11.Tak uvidime.

linett23
7. okt 2011

@tatinka Ja som tiež vo všeobecnej.. žiadosť som ešte nepodala, dnes mal lekár môj dovolenku, nechápem prečo ma potom na dnes objednal. Zbytočne som sa trepala do nemocnice a brala si voľno. Tak to si ma nepotešila s tou čakacou dobou. V pondelok idem k doktorovi, tak dúfam, že už žiadosť podám. Lebo ma naťahuje až až.

linett23
7. okt 2011

@tatinka, a u ktorého si doktora? ja mám tiež doktora z Prievidze...

doldy
7. okt 2011

Ahojte tak ja začinam stimuláciu už teraz v nedelu. Mám z toho celkom strach pretože sa na mna lepí snad všetko od kedy nám vo všeobecnej schválili žiadosť. Ochorela som, dostala som ľahku mikozu, neprijemne som sa popálila, narazila som píštalu... Proste sa darí. Ale preverila som si to a môžem začať s prípravou... Moja skúsenosť zo všeobecnou je neutrálna. Ziadosť za nás podal Helios, za mesiac bola schválená ale 4 týždne po tom ju neposlali. Volala som im tam pravidelne, cez infolinku a neskôr už aj na priame číslo do BA. Bolo to v prostriedku leta a pani v BA mi povedala že jej je teplo, nevládze, nemá čas na poštu a že má na stole dva metre žiadostí a nikto jej nepomôže. Poviem vám riadne ma to napálilo pretože na infolinke ma ubezpečili že ich prevádzka počas leta je normálna a všetko je zabezpečené. Asi po 5 urgovaní to poslali mailom a za týžden aj poštou. Neuveritelné.... Teraz v nedelu ma čaka prvá tabletka. Tak sa teším ale bojím sa čo sa mi ešte stane. Celý rok som nemala absolútne nič a teraz to ide jedno za druhým.... Tak sa držte, nedajte sa a bojujte. Pretože to dobré nás len čaká, a dúfam že pod stromčekom už budete mať na brušku všetky malu čerešnu prípadne dve 😉 Hlavne úsmev, pozitívne myslenie a pohodička

dana1972
7. okt 2011

@noa_33 dakujem moja ...... 🙂 pevne v to verím....

alibabaa
7. okt 2011

@patricia00 vybavuj si to tak aby si isla na krv az po prvej injekcii. totizto ked pojdes na opu, tak tie vysledky NESMU byt starsie ako 14 dni! zacala by som to riesit najskor od pondelka.
ja zacinam pichat 18.10.

patricia00
7. okt 2011

@alibabaa ja som bola na krv dnes a na buduci tyzdem vo stvrtok idem po vysledky a na predoperacne. Mne Dr. vo FC kde chodim povedal, ze po novom platnost vysledkou je 1 mesiac - tak nech si to vybavujem cim skor aby sme potom nestresovali.