Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
jedna delikátna otázka: aj sexujete pri stimulácii??? 😅
@porinka ty máš nejak veľa toho gonalu 😕 Ja budem rada ak mi vystačí, ja mám len 1 červ. a 2 modré. Červené a 1 modré je už minuté, v druhom mám už len trochu. Ale pichám už asi len dneska. Zajtra idem na kontrolu a dúfam, že zajtra večer už pichám pregnyl a v sobotu na odber... 😕 Jedine že by nie... 😉 Som zvedavá čo mi zajtra povedia.
@linda81 ahojky, dufam, ze si vsetko zvladla v pohode a ze aj mm je uz zdravy, viem veru, ze v domacnosti je toho vzdy vela, ale robota ta vzdy pocka, takze sa radsej setri 🙂 ja od 18.11 zacinam pichat diphereline. olala 🙂 takze takto o mesiac ked pojde vsetko dobre budu dve bublinky v brusku, drz sa a viac sa setri 😉
@smeyka27 ahoj, ono bohuzial zrejme vsetky, co sme tu nemaju cestu za vytuzenym stastim jednoduchu - co je skoda veru a kazdej by som to dopriala..presne viem o com pises, tiez som si uz vselicim presla..ja zacinam 18.11 pichat diphereline, uz viem o com to je, kedze som to uz raz cele absolvovala..drzim palce, aby si mala tento december bezproblemovy a hlavne aby bol ten najstastnejsi...ja v to verim tiez, mna caka vklad, ak to pojde vsetko dobre, o mesiac. drz sa a hlavu hore 😉
@in131 ahoj tak som ich dostala asi pred pol hoďkou,som kľudnejšia,ale ešte toho máme veľa pred sebou.Ja mám dnes ôsmy deň decapeptyl a ak bude ok tak pomaly začnem aj gonal,už ho mám doma.A ty si odkiaľ a kam chodíš? Držím nám palce ale vlastne aj všetkým snažilkám nech sa nám konečne zadarí.Máš už nejaké bábo,alebo bola si už tehu?
ahojte baby 🙂
volala som dnes do poistovne priamo na generalne riaditelstvo,ta pani bola strasne mila,ze to mame schvalene,ale ze caka na jeden podpis,ze jej mam volat o tyzden,tak dufam,ze to poslu do konca novembra... nevie niektora ked mam kratky protokol,mrchu mam mat 6.12. mala by som zacat so stimulkou,ci sa to stihne do vianoc?

Ahojte snažilky. Mňa čaká prvé ivf pichám decapeptyl a dnes by som mala dostať mrchu.Má niektorá skúsenosti stým že by meškala ? Predtým som mala proveru.Diky