icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

aisha6
16. nov 2011

Ahojte snažilky. Mňa čaká prvé ivf pichám decapeptyl a dnes by som mala dostať mrchu.Má niektorá skúsenosti stým že by meškala ? Predtým som mala proveru.Diky

porinka
16. nov 2011

jedna delikátna otázka: aj sexujete pri stimulácii??? 😅

99azura99
16. nov 2011

@porinka nie 🙄 ani ziadne priznaky- nic.

aisha6
16. nov 2011

@99azura99 tebe to tiež mešká? a čo picháš?

nana123
16. nov 2011

@aisha6 mne po decapeptyle meskali a pritom normalne dostanem skor... to je normalne ... 🙂

nana123
16. nov 2011

@porinka nooo ked sa ti chce nech sa paci, ale ja som bola tak rozhodena hormonmi ze sa mi nechcelo ani pomysliet nietoze este realizovat 😀

nana123
16. nov 2011

@linda81 mala som 5 embrii, 2 vlozili a 3 isli do mrazu, a boli 4 dnove, v stvrtok vyberali v pondelok vkladali... Bola som teraz na prechadzke trosku tak uz sa mi zlepsila nalada 🙂. A ty sa chystas doma testovat? ci cakas na krv?

iva567
16. nov 2011

@porinka na krv som išla vždy nalačno

in131
16. nov 2011

@aisha6 ahoj Mne aj doktor povedal že mrcha by mala prisť na 30 až 32 den. Beriem tiež tie lieky čo ty. Teraz pichám decapeptil 3den

dadaba
16. nov 2011

@aisha6 ahoj mne meskali tyzden, bud kludna oni pridu...

iva567
16. nov 2011

@porinka ty máš nejak veľa toho gonalu 😕 Ja budem rada ak mi vystačí, ja mám len 1 červ. a 2 modré. Červené a 1 modré je už minuté, v druhom mám už len trochu. Ale pichám už asi len dneska. Zajtra idem na kontrolu a dúfam, že zajtra večer už pichám pregnyl a v sobotu na odber... 😕 Jedine že by nie... 😉 Som zvedavá čo mi zajtra povedia.

iva567
16. nov 2011

@aisha6 mne meškala mrcha 5 dní, takže kľud, evidentne je to bežné... Ja som bola z toho vtedy dosť rozhádzaná, už som si "ja blbá" začala namýšľať, či náhodou nemôžem byť tehotná 😀

aisha6
16. nov 2011

@iva567 ďakujem za odpoveď vidím že sa to stáva tak som kľudnejšia.V heliose mi povedali že ak nedostanem do 32 DC tak mám prísť,tak uvidím v piatpk

aisha6
16. nov 2011

@in131 ahoj dik za odpoveď a čo budeš potom brať? ja gonal ale brucho ma bolí ale nie tak na krámy to je fakt hrúza.Bojím sa toho hyperstimulačného syndromu,čítala som že baby to sem tam majú. 😒

aisha6
16. nov 2011

@in131 no ja mám dnes 30DC tak dúfam že prídu inak dik ste zlaté že ste mi odpísali.

deinad
16. nov 2011

@linda81 ahojky, dufam, ze si vsetko zvladla v pohode a ze aj mm je uz zdravy, viem veru, ze v domacnosti je toho vzdy vela, ale robota ta vzdy pocka, takze sa radsej setri 🙂 ja od 18.11 zacinam pichat diphereline. olala 🙂 takze takto o mesiac ked pojde vsetko dobre budu dve bublinky v brusku, drz sa a viac sa setri 😉

porinka
16. nov 2011

@iva567
diphereline mám 28 ks, vlastne už len 14, Luverisu 7 ks a Pregnyl 3 ks.

deinad
16. nov 2011

@smeyka27 ahoj, ono bohuzial zrejme vsetky, co sme tu nemaju cestu za vytuzenym stastim jednoduchu - co je skoda veru a kazdej by som to dopriala..presne viem o com pises, tiez som si uz vselicim presla..ja zacinam 18.11 pichat diphereline, uz viem o com to je, kedze som to uz raz cele absolvovala..drzim palce, aby si mala tento december bezproblemovy a hlavne aby bol ten najstastnejsi...ja v to verim tiez, mna caka vklad, ak to pojde vsetko dobre, o mesiac. drz sa a hlavu hore 😉

in131
16. nov 2011

@aisha6 aj ja budem brať gonal. Ty kolky den picháš? Ja tretí. Aj ja sa bojím toho ale čo ma byť to bude - prežijeme ale bolo by dobre keby sme ho nemali - nedoslo by potom k transferu. Museli by to odložiť asi tak o mesiac.

in131
16. nov 2011

@aisha6 neboj určite dorazia - mne doktor aj napísal že by mali tak prísť. Ja mam dostať v sobotu ale ratam že prídu až v pondelok alebo až stredu - ved uvidíme

aisha6
16. nov 2011

@in131 ahoj tak som ich dostala asi pred pol hoďkou,som kľudnejšia,ale ešte toho máme veľa pred sebou.Ja mám dnes ôsmy deň decapeptyl a ak bude ok tak pomaly začnem aj gonal,už ho mám doma.A ty si odkiaľ a kam chodíš? Držím nám palce ale vlastne aj všetkým snažilkám nech sa nám konečne zadarí.Máš už nejaké bábo,alebo bola si už tehu?

in131
16. nov 2011

@aisha6 Ja som zo Za a chodim do MA - tak maš isť v piatok na sono a na krv? Mne to tak kazali že na 2 den až treti den menzesu mam prísť a určia mi kolko jednotiek si mam gonalu pichať? tY TO MAš AKO? Nie niekdy som nebola tehotná.

linka
16. nov 2011

ahojte baby 🙂
volala som dnes do poistovne priamo na generalne riaditelstvo,ta pani bola strasne mila,ze to mame schvalene,ale ze caka na jeden podpis,ze jej mam volat o tyzden,tak dufam,ze to poslu do konca novembra... nevie niektora ked mam kratky protokol,mrchu mam mat 6.12. mala by som zacat so stimulkou,ci sa to stihne do vianoc?

aisha6
16. nov 2011

@in131 no ja som tiež zo ZA a chodím do MT.Mne kázali zavolať v deň keď dostanem mrchu a objednať sa na druhý deň na sono a krv ale keďže som dostala teraz večer zavolám tam až ráno len dúfam že tam budú keď je zajtra sviatok.

in131
16. nov 2011

@aisha6 ked nie tak tam chod v piatok aj tak. Kto ta ma nastarosti mna Geťová .

aisha6
16. nov 2011

@in131 áno a určia dávku gonalu.

aisha6
16. nov 2011

@in131 no pôjdem ale neviem či aj bez objednania by som tam mala byť.Aj ja mám Gaťovú.

aisha6
16. nov 2011

@in131 no pôjdem ale neviem či aj bez objednania by som tam mala ísť.Aj ja mám Gaťovú.

in131
16. nov 2011

@aisha6 myslím si že tam budu lebo ked robia aj cez víkendy tak teraz tiež tam budu. Zavolaj tam a uvidíš. A ak sa nedovolaš tak chod aj tak - Lebo musíš začať pichať.

tatinka
16. nov 2011

@alibabaa neboj zadari sa-otrepana fraza, ale,,,clovek sa sice vzdy boji, ale treba vydrzat, neries kde co koho bolelo nebolelo . kazda to znasa inak, je tu ajvela bab ktore nic nebolelo a podarilo sa im babo,,,,