icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

timmka
16. nov 2011

@aisha6 ahoj, akurat citam, ze pocas pichania ta bolelo brucho, radim ti pij vela , vela vody, mna bolelo a mala som ohss, ale nejako som zatial tomu unikla, dnes mam v brusku fazulku s rizikom, ze sa mi vrati 😒

aisha6
16. nov 2011

@timmka ahoj čo je ohss

aisha6
16. nov 2011

@in131 jasné pôjdem,potom sa ozvem ako som dopadla.

tatinka
16. nov 2011

@aisha6 ani nechci vediet vediet co je ohss lebo sa len zbytocne doplasis ako ja

tatinka
16. nov 2011

@linka ahoj , ja mam tiez kratky protokol, povedali mi ze stimulka zacina druhy den menzesu , trva dva tyzdne a potom je odber a nasledne po par dnoch vklad

aisha6
16. nov 2011

@tatinka už som si prečítala.A ako si sa z toho dostala a ako sa ti to prejavovalo aj si pribrala na váhe?

tatinka
16. nov 2011

@aisha6 pockaj pockaj, ja mam vsetko este len pred sebou, ale myslela som to tak ze som si citala o ohss a bojim sa toho strasne, ja mam zacat so stimulkou koncom novembra

aisha6
16. nov 2011

@tatinka aha prepáč to písala timmka zle som si pozrela mená keď ste obidve na písmeno T.Ešte raz sorry a prajem veľa šťastia v stimulke, vklade atď.

tatinka
16. nov 2011

@smeyka27 moja nejak sa mi neda dostat do posty , pisu mi ze maju chybu a snazia sa ju odstranit takze hned ako sa to podari a dopracujem sa k poste ti odpisem

porinka
16. nov 2011

@timmka
a ako sa ti prejavil OHSS? Prišla si na to ty, alebo na kontrole mudr? Ja sa sledujem, či nemám náhodou nafúknuté brucho, len to cez sádielko akosi nevidím...ale to by bolo asi skoro po 4 inj Gonalu...

tatinka
16. nov 2011

@aisha6 to nic , to je ok 🙂 ty si ako na tom?stimulujes?

aisha6
16. nov 2011

@tatinka hej dnes ôsmy deň decapeptyl a pomaly už aj gonal.A ty? Čakáš na mrchu?

tatinka
16. nov 2011

v pondelok idem ku koordinatorke a buduci tyzden mi ma aj mrcha pris takze by som mala uz zacat, este ani neviem ake lieky budem mat, mas dlhy protokol ci kratky?
@aisha6

aisha6
16. nov 2011

Asi dlhý neviem aký je krátky a aký dlhý 😵 .Držím ti palce.

dandy914
16. nov 2011

@porinka dik za videa, popozeram. nejako to snad zvladnem. aj ked zacinam o nas pochybovat, dnes mi mm miesal injekciu, natiahol len roztok a ze hotovo a ja som si to pichla. a potom pozera, ze do kelu ja som tam nedal prasok. 😝 dvaja blazni to je nic. 😀

@99azura99 ja tiez nemam este ziadne priznaky, ono to pride asi az s tym gonalom. teda okrem toho ze ksicht mam tiez ako pubertiak. 😝

dandy914
17. nov 2011

@iva567 ja chodim k drabekovi, vzdy mi aj on robil sono, len raz nejaka doktorka ale monitor mi ani jeden z nich nepustil. a drabek toho veru moc nenahovori.

simi81
17. nov 2011

ahojte musí sa diphereline pichať v tú istú hodinu.

simi81
17. nov 2011

@tatinka ahoj to by sme mali mať vklad rovnako aj ked ja mám dlhy protokol tiež mi má prísť budúci týžden.

smeyka27
17. nov 2011

@deinad ahooj 🙂 dakujeem,veru od juna mam len same prekazky 😖.... drzim teda od zajtra palce ,nech ide vsetko hladucko...vsetky sme boli dobrucke tak cakame jeziska 😵

smeyka27
17. nov 2011

@tatinka ahooj aj mne pise ze maju poruchu,tak to hadam spojazdnia 🙂

timmka
17. nov 2011

@porinka moja, to je skoro, ja som ani nevedela, az na ultr. cca 9 den, zistil, ze mam ohss, potom sa to stazovalo, brucho som nemala velmi nafuknute , ale vajecniky boleli , ale da sa to zvladnut, ja som to zvladla, len dodrzuj pitny rezim, vela, vela vody 😉

dandy914
17. nov 2011

@simi81 ahoj, no mal by sa pichat v rovnakom case.

simi81
17. nov 2011

@dandy914 a nevadí ze mi po pichnutí vyšla trocha krv dnes som totiž pichala prvú tak preto sa pytam

linda81
autor
17. nov 2011

@simi81 ahoj .,,nevadi...

dandy914
17. nov 2011

@simi81 to neviem, ale mala kvapka by asi nemala vadit. to bude z toho ako si prepichla kozu.

porinka
17. nov 2011

@simi81
nevadí, len budeš mať možno modrinku...mne občas vytečie aj to, čo si pichám...ale len trošičku 😖

99azura99
17. nov 2011

@aisha6 ahoj ja picham Diphereline ale teraz som sa docitala, ze je to uplne normalne. Sice uz mi meskaju 5dni. Pokial nedostanem do zajtra, urcite zavolam do centra. Dufam ze to nejako neovplyvni IVF 😒

porinka
17. nov 2011

@dandy914
a čo ste potom urobili, keď si to pichla bez prášku???

tatinka
17. nov 2011

@simi81 uz by som brala keby je to uz vsetko za nami a mame uz mimi..cely ten proces je strasne nekonecny 🙂 ale uz to snad pojde rychlo, takze stihas vklad este do Vianoc?to je super, testovat budes kedy? na Vianoce domka?ci pockas na testy lekarske ?

tatinka
17. nov 2011

@aisha6 ahoj, dakujem, aj ja tebe drzim palciaky🙂 , kratky protokol trva 2 tyzdne, dlhy asi mesiac alebo tak nejak,,,stihas to asi este do Vianoc vsak?myslim aj vlkad