Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@iva567
tak kontrolu mám za sebou, krv mi zobrali, síce sestrička mi hľadala ihlou pod kožou žilu, fakt nič príjemné...že 1x sa mi toto stalo 😠 , po UZV mi povedala, že folikuly sú ešte malé, takže o 14:00 volám na výsledky a uvidím, čo ďalej. Inak dnes bol v Gyn-Five pekný nátresk. Len jedna sestrička brala krv a jedna Mudr. robila UZV a ostatné...
A niekto tam skonštatoval, že to chceme všetky stihnúť do Vianoc...tak to ma vôbec nenapadlo, keď som začínala so stimuláciu... 😉, že by sa to hodilo do Vianoc
@porinka no to by som povedala že by sa to hodilo do vianoc... ani by sme iný darček nechceli ako pozitívny tehu test ... 😉 Takých je nás evidentne veľa 😉
a koľko jednotiek picháš teraz gonal? Mne po prvej kontrole zvýšili zo 150 na 187,5 lebo boli ešte malé. Veď uvidíš... Hlavne že máš dosť gonalu. Nie ako ja... My sme večer natiahli len na 1 puknutie a viac nešlo 😖. Nakoniec mm vymyslel, že veď tam vnútri pera ešte niečo je, tak zo všetkých troch pier tou tenkou ihlou na pichanie dipherelinu vytiahol ešte tie zbytky a trojčlenkou sme vyrátali aký objem to má byť na 187,5 a bolo tam akurát, tak sme dopichli takto 😀 😀 😀 Čiže ja som mala gonal vypočítaný na 100% - nezostala ani kvapka 😀 a to doslova...
ja som včera pichla posledné injekcie, dneska už len pregnyl...
a teraz len oddychujem keďže som na PN a priaznivo pôsobím na foliky aby dorástli a dozreli tak ako majú... 🙂 inak sa cítim OK, som čakala, že ma bude bolieť po stimulácii v podbrušku, vaječníky, ale nič mimoriadne necítim, občas tam cítim nejaký taký tlak alebo pichnutie, ale to je všetko...
@iva567 tak to je super, ze to tak znasas, mas asi silny prah bolesti 😉 (ale to aj ja 😀 ) no a to pitie, uf ani nehovor. V robote si robia srandicky, ze nemam tolko vecer popijat, ked mam take susaky na druhy den 😀 (nikto nevie, preco pijem tolko 😝 ) Tak pekne odpocivaj aby prebehlo vsetko ako ma 🙂
ahoj Dievcata...aj ja som bola dnes v gynfive, este som tak vela ludi tam nevidela,,,bola som na odbere vajicok...mala som az 20 dufam, ze budu nejake aj kvalitne...zajtra sa to dozviem....
@dadaba Super, ze už máš prvú časť za sebou... 😉 držím palce, aby ti povedali len dobré správy, ale veď medzi 20 sa musia nájsť kvalitné... 😉 Ja idem v nedeľu... Aké to bolo? Ak sa mozem opýtať, kto a kedy ti povedal kolko si mala vajíčok? Už ste aj dohadovali dalsí postup, myslím PK, embryoscope,...? Ty si mala na poslednej kontrole koľko folikulov a aké veľké? Mám nejaký blbý pocit, lebo mne včera dr. povedala, že je tam len 1 veľký folikul a ostatné menšie, celkom 17, tak neviem čo si mám o tom myslieť...
@iva567 no som 7 den. dnes som povodne mala dostat mrchu.. a zacala som spinit. tak neviem ci je to dobre.. alebo nie .. volala som do centra a povedali mi ze mam vydrzat do pondelka. ze to bude ten 10 den ked mam prist na krv.. a ze mam zahajit kludovy rezim, ze mam oddychovat... tak budem. mimca som dolezitejsie ako nejake nelenosenie...
ano hned po opu ked sa zobudis pride sestricka, odmeria tlak a povie ze o chvilu pride embryologicka a vsetko vysvetli a ze si mozme zavolat muzov ze mozu pre vas prist.

@99azura99 držím palce nech je to čo najskôr.