Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@iva567
ja sa tak hrozne bojím OHSS, že sa mi dnes o tom snívalo...furt si čumím na brucho, des 😠. A voľaako mi štrajkuje trávenie...som si uvarila bylinkový čajík, ale sestrička mi hovorila, že pri hormónoch by sa bylinky nemali, snáď mi jeden pohár neublíži.
takže si zbalím aj vložtičky...ešteže vás tu máme, mám od koho čerpať rady...inak by som bola stratená 😅
inak ten Luveris ma celkom bolí, keď ho pichnem... 😖
@porinka ved ja tiez som vela veci zistila tu na koníkovi. Ja som tam vložky ani nemala, vobec ma to nenapadlo... 😕 Mna by napríklad ani nebolo napadlo, že mi budú navrhovat ICSI aj ked mame dobry spermiogram...to som sa dozvedela asi až dva dni pred OPU, inak by som bola dobre prekvapená 😀, takto sme sa mohli s mm dohodnút vopred, lebo po OPU sa embryologička rozprávala len so mnou...
OHSS sa neboj, asi to velmi neovplyvníš, ked má príst príde a určite si to všimneš - teraz hlavne pi a pi a pi... 😀
@aisha6 neboj sa, nie je to nič strašné. Ja som sa najviac bála OPU, toho že či vôbec budem mať nejaké zrelé vajíčka, či sa oplodnia a tak, ale dr. vedia čo robia... 🙂 Vidíš a teraz mám 11 oplodnených vajíčok... Musíš myslieť pozitívne... 😉 Ved to, že je to pre nás všetko nové a nevieme čo presne máme čakať... ale musíme dúfať, že to skončí dobre... 🙂

@sisi2606 na krv idem v pondelok, ale skusim testnut v stvrtok lebo sa zblaznim