icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

porinka
24. nov 2011

@alibabaa
kua kua kua 😠 😠 😠 😠 ....tiež sa zregeneruj, psychicky aj fyzicky...a načerpaj sily na ďalší pokus 😉

porinka
24. nov 2011

aspoň mňa potešili: večer pichám pregnyl, dve ampulky a v sobotu na OPU!!!!! juchú 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ako ste reagovali na pregnyl?????

dodina55
24. nov 2011

@99azura99 vies co vydupkat........proste som o to poziadala a doki ani nenamietal. ja som uplne v poriadku, manzel ma mierne zhorseny spermiogram, ale nie taky ze by nebolo mozne otehotniet...teda aspon tak mu to povedali, ale akosi sa aj tak nedari a uz hodne dlho. no a kedze som ja ok tak som chcela kratsi protokol lebo je to menej stresujuce pre organizmus... och keby to tak vyslo 😔 toto je tvoj prvy pokus? aky mate problem vy?

smallyell
24. nov 2011

@in131 no moja, ved pockaj, po transfere len budes nedocckava, mne sa to akosi natahuje, dnes len treti den ak nepocitam den transferu, ale zajtra idemem prec na cely vikend, tak dufam, ze to rychlo zbehne a v pondelok zacinam testovat, aspon sa pripravim na vysledok, hoci uplne sa pripravit na to neda, ale pevne verim, ze zostaneme do konca pekne styria 🙂

99azura99
24. nov 2011

@alibabaa ach je mi to tak strasne luto. Vela vela sil... Poznas moju hlasku- "co ta nezabije, to ta posilni 😉 "

porinka
24. nov 2011

@dodina55
transfer ešte neviem, ale v sobotu idem na odber vajíčok...

smallyell
24. nov 2011

@porinka no super sprava, nijako nebudes reagovat, len je to trosku stiplava inj.

dodina55
24. nov 2011

@alibabaa 😠 juuuuuuuuuj, velmi mi to je luto. ja viem ako ti su vsekty rady teraz maximalne ukradnute...... ale hlavu hore. Inac ja velmi verim ze vsetko ma svoj cas a niekedy veci neovplyvnime...... ( strasne som mudra, ja viem.......a to si ma mala vidiet pred par dnami po neuspesnom IUI, skoda ze som si takto nevedela poradit 😉) vyjde to uvidis!!!!!drzim palce

alibabaa
24. nov 2011

@porinka v pohode, len stipal jak hovado.. zadok ma bolel este hodinu 😀

porinka
24. nov 2011

@smallyell
mám si ju dať do ritky???

porinka
24. nov 2011

@alibabaa
váham, či ju nedať teda do ramena 😒

smallyell
24. nov 2011

@porinka ja by som odporucala do bruska, ono ked mne to pichla tak stipla ale nic ma potom nebolelo, alibaba ma ine skusenosti ale to je asi tym miesto vpichu, ziadne rameno ved bude to boliet jak hovado

alibabaa
24. nov 2011

@porinka myslis, ze to menej bude stipat a boliet???

porinka
24. nov 2011

cakam na stimulku:
dodina55 - 25r, 2DC, zly spermiogram
aisha6 in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, čaká mrchu, 3 diphereline, pichat bude Gonal
cmelica----/Helios/, 28r,25.11 pohovor s koordinatorkou,caka mrchu a snad zacne pichat uz tento cyklus
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
linka ----/Gyncare/ 30 r,16DC,1IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,kratky protokol,zly spg,myomatozna maternica

cakam na opu:
dandy914--- /GF BA/ - 30r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal Luveris, OPU 26.11
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 2DC, decapeptyl a puregon zacnem,
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 9 DC,Gonal

cakam na et:
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, 21DC, OPU - 20.11., čakatelka na vklad, nevysvetlená neplodnosť

cakam na //:
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spermiogram.11/11 prve IVF...vyzera , ze neuspesne...test 12 den negativny.
smallyell---- /spln KE/27 r. 1 Ivf, dvaja drobcovia sa hniezda, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, cakatelka po ET 7 den, zly spermiogram

cakam na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF nevyslo. - uz sa zacina mrcha rozbiehat... KET mozno v januari 2012

čakáme bábätko

alibabaa
24. nov 2011

@porinka mna mozes zmenit..
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF nevyslo - KET mozno v januari 2012

smallyell
24. nov 2011

@alibabaa mala si pocas tych 14 dni nejake priznaky? ako si sa citila?

porinka
24. nov 2011

@smallyell
@alibabaa
má to byť pichnuté do svalu. na bruchu mám svaly schované pod sadielkom 😠

smallyell
24. nov 2011

@porinka ja tiez ma svaly schovane, vlasne ani ich nemam len to sadielko, ja uz mam brucho jak v piatom mesiaci 😀

porinka
24. nov 2011

doplnené...
cakam na stimulku:
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, čaká mrchu, 3 diphereline, pichat bude Gonal
cmelica----/Helios/, 28r,25.11 pohovor s koordinatorkou,caka mrchu a snad zacne pichat uz tento cyklus
linka ----/Gyncare/ 30 r,16DC,1IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,kratky protokol,zly spg,myomatozna maternica

cakam na opu:
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal Luveris, OPU 26.11
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 9 DC,Gonal

cakam na et:
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, 21DC, OPU - 20.11., čakatelka na vklad, nevysvetlená neplodnosť

cakam na //:
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spermiogram.11/11 prve IVF...vyzera , ze neuspesne...test 12 den negativny.
smallyell---- /spln KE/27 r. 1 Ivf, dvaja drobcovia sa hniezda, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, cakatelka po ET 7 den, zly spermiogram

cakam na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF nevyslo ☹ KET mozno v januari 2012
čakáme bábätko

in131
24. nov 2011

@smallyell dala sí si vložiť dve? My sa bojíme dvojičiek. Asi dame len jedno. Držím ti palčeky. Pekne si uži víkend.

porinka
24. nov 2011

@smallyell
až také? z hormonov či?

alibabaa
24. nov 2011

@smallyell zo zaciatku ma boleli prsia, pichalo v podbrusku,.. ale od 7 dna po ET som zacala spinit, prestavali ma boliet prsia, jedine co mi ostalo bolo to pichanie a minulu noc som mala strasny krc v podbrusku.. takze ak aj nieco bolo vcera v noci odislo.. po cely cas som bola unavena.. ale to sposoboval utros..
ale kazda sme ina, hlavne sa nesledovat a mysliet pozitivne.. to je najdolezitejsie...
a nezabudni vela pit a mysliet pozitivne

smallyell
24. nov 2011

@in131 ano, vacsia pravdepodobnost otehotnenia, a v centre mi povedali, ze to jedno embryjko zije na ukor toho druheho, preto sanca je vacsia. Ale poznam pripad co dali jedno a ta zena si vravela, ze ked to ma vyjst tak vyjde aj s jednym a vyslo, takze tak. Dakujem pekne, 🙂

smallyell
24. nov 2011

@porinka aj predtym som mala ale teraz sa to este stupnuje

porinka
24. nov 2011

@smallyell
snád nie OHSS?

smallyell
24. nov 2011

@alibabaa aha, lebo mna nepicha ale mam bolesti ako keby na mrchu, prsia ma boleli este pred vkladom, takze nepripisujem tomu nejaky vyznam, ale mna krize bolia az dupa 🙂 a rano som bola dost malatna a sem tam mam zavraty v hlave, takze u mna to je take vselijake, no uvidime

smallyell
24. nov 2011

@porinka nemyslim, ved to by dr. zistil hned nie?

linda81
autor
24. nov 2011

cakam na opu:
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia, 14 DC, Gonal, Luveris

cakam na et:

cakam na //:

cakam babatko:

cakam na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF nevyslo. - uz sa zacina mrcha rozbiehat... KET mozno v januari 2012
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spermiogram.11/11 prve IVF neuspesne.. KET asi zaciatkom buduceho roka

smallyell
24. nov 2011

@porinka a mam trosku aj nadvahu, takze preto si myslim, ze nie

linda81
autor
24. nov 2011

@alibabaa Ahoj....tak sme dve..ja uz som to oplakala...vymalovala obyvacku, aby som sa dako zamestnala...dnes sme uz boli aj v CAR zas..mm hned vcera termin dohodol, ked volali....miestami je to OK uz , miestami strasna depka, co teraz....v pondelok sa mam ozvat, ako sme sa rozhodli, ci KET este v decembri...ale neviem...dako sa na to necitim teraz...na druhej strane cas bezi..uvidime co a ako..