icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

petuska123
25. nov 2011

@porinka ano je to super,aj ked ta cesta bola strasna! vsak vy same viete,same otazky a ziadne odpovede 😒

porinka
25. nov 2011

Za hoďku sa idem so sister vyvenčiť do mesta, keď mám tie vychádzky...trošku prešmejdiť nové obchody...takže potom očakávam nové správy, ako sa vám darí 😉

dodina55
25. nov 2011

@petuska123 tesim sa s tebou!!! to je fakt uzasne....drzim palce aby ste to tak stastne dotiahli az do konca 😉

dodina55
25. nov 2011

Dievcata - updatujem, dnes zacinam stimulovat. prva injekcia vecer... som strasne zvedava ako to budem znasat.

Čakáme na schválenie žiadosti:
ada06---/GF/, 36r, vaječníky netvoria vajíčka, slabší spg
alica311--- /helios MT/, 26 R, zlý spg

Stimulujeme:
dodina55 - 25r, (neusp. IUI) teraz 1.IVF- 2DC, zly spermiogram - decapeptyl a gonal, 2.12 kontrola v CAR
in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, čaká mrchu, 3 diphereline, pichat bude Gonal
cmelica----/Helios/, 28r,25.11 pohovor s koordinatorkou,caka mrchu a snad zacne pichat uz tento cyklus
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
linka ----/Gyncare/ 30 r,18DC,1IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,kratky protokol,zly spg,myomatozna maternica
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol, provera, diphereline, čaká mrchu, potom menopur

Čakáme na OPU:
dandy914--- /GF BA/ - 30r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal Luveris, OPU 26.11
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 2DC, decapeptyl a puregon zacnem,
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 9 DC,Gonal

Čakáme na ET:
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, 21DC, OPU - 20.11., čakatelka na vklad, nevysvetlená neplodnosť

Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r. 1 Ivf, dvaja drobcovia sa hniezda, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, cakatelka po ET 7 den, zly spermiogram
nana123 - Spln KE, 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovnia vlozeny, v pondelok krv,

Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF nevyslo KET mozno v januari 2012
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spg,11/11 prve IVFneuspesne, KET 2012

//
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spermie,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontalne otehu 😀

sisi2606
25. nov 2011

Stimulujeme:
dodina55 - 25r, (neusp. IUI) teraz 1.IVF- 2DC, zly spermiogram - decapeptyl a gonal, 2.12 kontrola v CAR
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, od 21.11. diphereline, čaká mrchu, meška potvora ☹
cmelica----/Helios/, 28r,25.11 pohovor s koordinatorkou,caka mrchu a snad zacne pichat uz tento cyklus
linka ----/Gyncare/ 30 r,18DC,1IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,kratky protokol,zly spg,myomatozna maternica
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol, provera, diphereline, čaká mrchu, potom menopur

Čakáme na OPU:
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal Luveris, OPU 26.11
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 2DC, decapeptyl a puregon zacnem,
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 9 DC,Gonal

Čakáme na ET:
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, 21DC, OPU - 20.11., čakatelka na vklad, nevysvetlená neplodnosť

Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r. 1 Ivf, dvaja drobcovia sa hniezda, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, cakatelka po ET 7 den, zly spermiogram
nana123 - Spln KE, 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovnia vlozeny, v pondelok krv,

Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF nevyslo KET mozno v januari 2012
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spg,11/11 prve IVFneuspesne, KET 2012

//
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spermie,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontalne otehu

99azura99
25. nov 2011

ahojte baby dnes druha kontrola, konecne zacinam s gonalom. Islo to uplne super, bola som tam cca 10min. Inak este stale mi nebrali krv 😕 , ze netreba... Hm ale asi vedia co robia. Viete mi poradit, ten gonal mam najkor trochu odpustit ako som videla na youtube? 😖

alibabaa
25. nov 2011

@99azura99 mas pero? alebo injekcie? ak pero, tak nastavis po cislo ktore ti povedali. ja som nic neodpustala.. a mala som 150. ked zacnes natahovat, povedali ze mam pomalicky tahat, aby som pocula pukat pero. muselo puknut 4x aby to bola spravna davka.. no a potom ked vpichnes tak uz je jedno ci rychlo alebo pomaly, ... ale ak rychlo natiahnes, tak potom pomaly pichaj aby si pocula kolko krat to puklo 🙂
injekcie neviem.. tie som mala iba diphereline a luveris.. ale asi je to vsetko na jeden princip...

timmka
25. nov 2011

@99azura99 tak ako ti napisala alibaba, nijaky vzduch nevytlacaj, nastav si a pichaj do bruska, mne to pichal manzel, je lepsie ked ti to niekto pichne, ale zvladnes to aj sama, drzim palceky 😉

alibabaa
25. nov 2011

@timmka ktory den si mala ET ? nech upravime zasa nasu uzasnu tabulku 🙂

timmka
25. nov 2011

@alibabaa ja som mala 16.11 😉 a v pondelok 28.11 na krv

99azura99
25. nov 2011

@alibabaa @timmka dakujeeem, mam pero. Ok nebudem odpustat. Tiez mam 150. Ja sama pichat? Neblazniteeeee 😀 😀 😀 teraz som to pozerala na youtube a ked isiel vpich do bruska, musela som zatvorit oci. 😀 a este sa chcem opytat, ten alcohol swab? co je v tej ukazke? To staci normalna dezinfekcia, nie? Ja sa preto pytam ako mumak, lebo dnes mi to nebude pichat moja sestricka, ideme prec a budem to musiet zvladnut sama resp. niekto.... ☹

99azura99
25. nov 2011

@alibabaa a gonal si pichala spolu s diphereline, ze?

vtacatko2
25. nov 2011

teda tak je to super ked tu mame aj tehullku 🙂 doda nam to vsetkym optimisticky pohlad, ja som 4 DC a teraz mi volali z heliosu ze este mam prist znova na krv ze este si nemam pichat puregon, no sa mi to riadne natahuje, no nevadi

alibabaa
25. nov 2011

Stimulujeme:
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, od 21.11. diphereline, čaká mrchu, meška potvora

Čakáme na OPU:
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 4DC, decapeptyl a puregon zacnem,

Čakáme na ET:

Čakáme na // :
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, ET 16.11.,krv 28.11, zly spermiogram

Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF - ET neuspesne,1.KET mozno v januari 2012
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spg,1.IVF - ET neuspesne, KET 2012

//
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spg,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontanne otehu

alibabaa
25. nov 2011

@99azura99 hej a nakoniec aj spolu s luverisom... 3 inj. denne poslednych 5 dni.. brrr. ma strasie len si na to spomeniem....

alibabaa
25. nov 2011

@99azura99 normalna dezinfekcia.. ja som pouzivala cely cas alpu.. 🙂 🙂 nezabudni 4x to ma puknut ked to bud natahujes alebo pichas.. teda picha niekto 😉 mne chodila pichat susedka 🙂

aisha6
25. nov 2011

Ahojte kočeny dnes som bola na kontrole a už mi aj volali tak tatiaľ to vyzerá dobre.Ale sa mi zdalo že mám strašne veľa folikulov keď dr diktoval sestričke.Dostala som do zadku inj. a strašne štípala asi to bolo niečo ako pregnyl v pondelok mám ďaľšiu kontrolu a potom sa uvidí možno na budúci týždeň aj OPU.

aisha6
25. nov 2011

je tu niektorá ktorej pichli štiplavku a potom o tri dni kontrola?

porinka
25. nov 2011

@99azura99
počúvaj tie puknutia, jedno puknutie rovná sa dávke 37,5. a držím palce, ja som si pichala všetko sama, až na pregnyl.
@alibabaa
mali sme rovnaké inj, akurát ja luveris len 4x. A bohate mi to stačilo na veľmi dlhú dobu. 😉

aisha6
25. nov 2011

@porinka ahoj tak ako pokračuješ? už len pregnyl?

porinka
25. nov 2011

@aisha6
pregnyl bol včera večer, zajtra OPU 😉
mám pocit, že za chvíľu porodím...už nech sú jajká vonku

aisha6
25. nov 2011

@porinka aha to si dostala len jeden pregnyl.Ja vôbec neviem koľko sa toho pichá mne dnes v centre pichli čosi ako pregnyl ale ešte opu nebude tak neviem.Inak ja sa tiež cítim strašne už aby to bolo za nami.Zajtra ti držím palce nech je potom čo najviac kvalitných embryok. 😉

porinka
25. nov 2011

@aisha6
ja som mala z lekárne tri balenia pregnylu, pichli mi dve.

porinka
25. nov 2011

inak zostalo mi celé modré pero gonalu, 1x pregnyl a 3x luveris. čo s tým mám robiť????

aisha6
25. nov 2011

@porinka a to bolo v balení koľko jedna inj?A ako sa cítiš?

porinka
25. nov 2011

@aisha6
jedno balenie, jedna dávka. cítim sa zbitý pes. chcem to mať už za sebou

aisha6
25. nov 2011

by som chcela keby mi ktosi povedal čo bola tá štiplavá injekcia. Viem že bola hcg.Inak je dement sa tam nič nespýtam a potom chcem všetko vedieť keď som doma ☹ Máš aj bolesti v podbrušku? ja som akási bachratejšia ako obvykle 😀

porinka
25. nov 2011

@aisha6
ja som tiež nafúknutá, voľaako mi nejdú von vetry, musím ich tlačiť, hehe. ale nemám nejako extrémne väčšie brucho

aisha6
25. nov 2011

Zajtra sa teším na info od teba potom popíš presne čo a ako ok? 😉

porinka
25. nov 2011

@aisha6
jasné, ak budem schopná všetko si zapamätať 😀