icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

tatinka
26. nov 2011

@zibi nesrandujeme , fakt tolko vody treba pit

gombicka
26. nov 2011

@timmka co je PK?

tatinka
26. nov 2011

@zibi viem ako to myslis,,,a ty mas kolko rokov kedze smeyka tu uz nie je starenka🙂ci ako si ju to nazvala ...

tatinka
26. nov 2011

@gombicka predlzena kultivacia

zibi
26. nov 2011

@tatinka no tatinka ja odpvedam na srandu ked smejka povedala ze je rada ze nie je sama co ma dost rokov...cize to bolo na margo tej smejkynej poznnamky chii 😀 ja mam 33 😉
neveim ako zvladnem tu vodu a to treba pit az po odbere ci uz pocas stimulky?

tatinka
26. nov 2011

@zibi vsak ja chapem ze zo srandy to bolo🙂 len reku kolko ty mas ked uz ste 🙂 "starenky" ja vas o chvilu dobehnem, mam 29 ale o necele tri mesiace uz 30 bude 🙂 , vody treba tolko aby si predisla ohss a treba to hned od zaciatku stimulky, musis aj na silu dat, ja tiez tolko nepijem bezne ale od prveho dna stimulky lucham na silu ako alkoholik 🙂 aj ked teda ten pije dobrovolne 🙂, po odbere tiez treba pit tolko, priprav sa ze budes stale cikat cely den 🙂 milionkrat 🙂

si31si
26. nov 2011

@tatinka ahoj ahoj tak už picháš injekcie dúfam že to dobre znášaš a o chvílu bude mimčo 😉

sisi2606
26. nov 2011

Ahojte babulky..neviete, moze mrcha meskat kvoli tomu, ze picham diphereline? Som 37 DC a uz mam 15 dni po ovulacii zvysenu bazalnu teplotu..a mrcha nikde ☹ tehu test negativny..

smeyka27
26. nov 2011

@zibi @tatinka teeda baby vy ma tu ohovarate 😠 😀 ze starenka 😀 , ja vas pocujem, ja som len konstatovala ze uz nesvietim 🙂 lebo ked "vybehla" tabulka tak som bola zadlho najstarsia kôrka 😒

dandy914
26. nov 2011

@sisi2606 ahoj, s dipherelinu ti moze meskat. mne meskala, nie sice tak dlho. ale uz sme to tu s babami rozoberali, v podstate nam v centre kazali, ze ak mrcha nepride, mame prist cca, na 14 dni pichania dipherelinu na kontrolu. tak si zavolaj a uvidis co ti povedia.

porinka
26. nov 2011

tak kočky, pred chvíľou som prišla domov po OPU. Bolo nás 5, dokonca aj jedna moja známa bola so mnou. Aj Danica Raytchev s nami bola, takže promi OPU 😀 😀 😀 . Mám 17 jajok!!!! ostatné mali 8,10, 11 a 21. Idem si oddýchnuť, neskôr napíšem podrobnosti.... 😉

sisi2606
26. nov 2011

Baby z Gynfivu, neviete dokedy robi labak v decembri? Mne Drabek spominal, ze len do polky decembra, ci do sviatkov..aby sme to stihli 😠

dandy914
26. nov 2011

@porinka super urodicka. 🙂 uz len nech sa vsetky pekne oplodnia. oddychuj a vecer podaj hlasenie. 😀

baby, myslite, ze zvladnem ist po OPU do prace? teda nie hned ale na druhy den. ja stale neviem ako to mam v tej praci spravit. stale som nikomu nic nehovorila. len som povedala, ze v pondelok idem lekarovi a ze to je na cely den. mala som si tusim radsej zobrat dovolenku 3 dni. 😒

iva567
26. nov 2011

@porinka to je super.... 🙂 pekná úrodička 😀

iva567
26. nov 2011

@dandy914 ja som ešte na druhý den doobeda po OPU chodila zabalená v deke a oddychovala som. Podľa mna ten jeden den po OPU je dobré byť ešte doma. Na další den som už bola úplne v pohode. Ale v podstate ak ti bude dobre, môžeš íst do roboty, aj sestrička po OPU hovorila, že na další den mozeme ist do roboty, len by sme sa nemali namáhať... Je to individuálne, závisí od druhu roboty a od toho ako ti bude...

dandy914
26. nov 2011

@iva567 uvidim teda ako mi bude. dufam, ze dobre. ani po laparke mi nic nebolo, nic nebolelo, akurat ze sa mi tocila hlava z narkozy. no ale komu by sa netocila po 2 dnoch hladu. 🙂 a toto je mensi zasah ako laparka, nie? robotu mam kancelarsku, ziadna namaha, tak to by som mohla zvladnut.

zibi
26. nov 2011

@smeyka27 neee to ja som starenka 😀 😀 😀 😀 smeji ti mas kolko vlastne? 😀

porinka
26. nov 2011

@dandy914
kam sa furt ponáhľaš? žiadna robota, tá počká 😝
ja som si teraz chcela aj zdriemnuť, ale akosi mi to nejde. 😉 a bolí ma ľavá strana. Po opu sa má oddychovať, je to zásah do bruška 😎

porinka
26. nov 2011

@iva567 ďakujem 😀

zibi
26. nov 2011

@porinka waw tak dobra uroda fakt... 🙂 a ty do akeho centra chodis? v iscare neviem ci robia odber cez vikend... ked sa inak neda tak hej ale ze lepsie cez tyzden..ale pri mojom stasti mi to isto vyjde na vikend 😀
@dandy914 ja jeden den by som este radsej ostala doma..neveis ako to budes znasat ..ale potom po vklade ze vraj si vela bab berie marodku lebo mas byt v klude

baby ja sa stale zamyslam nad tym pitim 😀 😅 ze ako to zvladnem...kamoska mala strasne problemy a zhustla jej krv po hormonoch myslite ze to kvoli tomu ze menej pila alebo je to kontraindikacia toho Fsh hormonu? a pijete len cistu vodu alebo sa rata aj caj a napr. sirupova voda? viem ze blba otazka..ako nikde sa tvrdi ze caj nie je voda no ale tak ja si neviem predstavit pit 4 litre studenej vody v zime 🙄

porinka
26. nov 2011

@zibi
všetko o mne nájdeš v tabuľke... 😉
a môžeš piť čistú vodu, čaj, minerálky...sladké vody skôr vynechaj, nepriberieš

zibi
26. nov 2011

@porinka ok dakujem .no to mas pravdu ze je tam vela cukru v tych sirupoch 🙂 no aj tak mam stres aby som nepribrala z tych hormonov...hoci sa mi po tych dvoch tyzdnoch nezda..akurat som maala brucho napuchnute..pred mrchov a z injekcii ..vy ste mali problem s vahou?

timmka
26. nov 2011

@porinka gratulujem, ja som mala tiez 17 vajok a budete mat icsi? ci riadne sa oplodnia?

tatinka
26. nov 2011

@si31si ahoj uz picham, dneska stvrtu som pichla 🙂 trochu som sa bala ale v pohode uz teraz , ma timmka ukludnila ze sa nema plasit ...ty to kedy zacnes?ci uz si?lebo uz nejak nemam prehlad 🙂

tatinka
26. nov 2011

@smeyka27 cicus moja , my ta neohovarame, ved ty si nasa ,,,,🙂 korka?🙂)ale to hadam nie ...

tatinka
26. nov 2011

@zibi ty ides kedy na vec?

iva567
26. nov 2011

@dandy914 je pravda, že je to asi menší zásah ako laparka, ale aj tak, nie kvôli hlave, tá ma na další den už nebolela, ale bolelo ma ešte v podbrušku. Dneska som druhý den po ET a nič mi nie je, kludne by som mohla ísť do roboty. Tiež mám kancelársku robotu, ale den po OPU som si hovorila že jak fajn, že som ešte doma...

iva567
26. nov 2011

@porinka ahoj, a co ti povedali kedy budú genetické výsledky? Ked som bola na OPU, bola tam jedna baba, ktorá si tiež dávala genetiku a pri vklade jej dokonca povedali aj pohlavie. 🙂

porinka
26. nov 2011

@timmka
na všetky ICSI 😉 aj PK, kvôli genetike

porinka
26. nov 2011

@iva567
mňa teda statočne bolí podbruško...pekne ho cítim...chjó. Ale dá sa to vydržať. No zajtra zavolajú, čo a ako. Som sa embryologičky pýtala, či je vôbec šanca, že bude nejaké dobré a povedala, že hej. Tak sa teším 😀 😀 😀 😀