Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@zibi vsak ja chapem ze zo srandy to bolo🙂 len reku kolko ty mas ked uz ste 🙂 "starenky" ja vas o chvilu dobehnem, mam 29 ale o necele tri mesiace uz 30 bude 🙂 , vody treba tolko aby si predisla ohss a treba to hned od zaciatku stimulky, musis aj na silu dat, ja tiez tolko nepijem bezne ale od prveho dna stimulky lucham na silu ako alkoholik 🙂 aj ked teda ten pije dobrovolne 🙂, po odbere tiez treba pit tolko, priprav sa ze budes stale cikat cely den 🙂 milionkrat 🙂
Ahojte babulky..neviete, moze mrcha meskat kvoli tomu, ze picham diphereline? Som 37 DC a uz mam 15 dni po ovulacii zvysenu bazalnu teplotu..a mrcha nikde ☹ tehu test negativny..
tak kočky, pred chvíľou som prišla domov po OPU. Bolo nás 5, dokonca aj jedna moja známa bola so mnou. Aj Danica Raytchev s nami bola, takže promi OPU 😀 😀 😀 . Mám 17 jajok!!!! ostatné mali 8,10, 11 a 21. Idem si oddýchnuť, neskôr napíšem podrobnosti.... 😉
Baby z Gynfivu, neviete dokedy robi labak v decembri? Mne Drabek spominal, ze len do polky decembra, ci do sviatkov..aby sme to stihli 😠
@porinka super urodicka. 🙂 uz len nech sa vsetky pekne oplodnia. oddychuj a vecer podaj hlasenie. 😀
baby, myslite, ze zvladnem ist po OPU do prace? teda nie hned ale na druhy den. ja stale neviem ako to mam v tej praci spravit. stale som nikomu nic nehovorila. len som povedala, ze v pondelok idem lekarovi a ze to je na cely den. mala som si tusim radsej zobrat dovolenku 3 dni. 😒
@dandy914 ja som ešte na druhý den doobeda po OPU chodila zabalená v deke a oddychovala som. Podľa mna ten jeden den po OPU je dobré byť ešte doma. Na další den som už bola úplne v pohode. Ale v podstate ak ti bude dobre, môžeš íst do roboty, aj sestrička po OPU hovorila, že na další den mozeme ist do roboty, len by sme sa nemali namáhať... Je to individuálne, závisí od druhu roboty a od toho ako ti bude...
@iva567 uvidim teda ako mi bude. dufam, ze dobre. ani po laparke mi nic nebolo, nic nebolelo, akurat ze sa mi tocila hlava z narkozy. no ale komu by sa netocila po 2 dnoch hladu. 🙂 a toto je mensi zasah ako laparka, nie? robotu mam kancelarsku, ziadna namaha, tak to by som mohla zvladnut.
@porinka waw tak dobra uroda fakt... 🙂 a ty do akeho centra chodis? v iscare neviem ci robia odber cez vikend... ked sa inak neda tak hej ale ze lepsie cez tyzden..ale pri mojom stasti mi to isto vyjde na vikend 😀
@dandy914 ja jeden den by som este radsej ostala doma..neveis ako to budes znasat ..ale potom po vklade ze vraj si vela bab berie marodku lebo mas byt v klude
baby ja sa stale zamyslam nad tym pitim 😀 😅 ze ako to zvladnem...kamoska mala strasne problemy a zhustla jej krv po hormonoch myslite ze to kvoli tomu ze menej pila alebo je to kontraindikacia toho Fsh hormonu? a pijete len cistu vodu alebo sa rata aj caj a napr. sirupova voda? viem ze blba otazka..ako nikde sa tvrdi ze caj nie je voda no ale tak ja si neviem predstavit pit 4 litre studenej vody v zime 🙄
@dandy914 je pravda, že je to asi menší zásah ako laparka, ale aj tak, nie kvôli hlave, tá ma na další den už nebolela, ale bolelo ma ešte v podbrušku. Dneska som druhý den po ET a nič mi nie je, kludne by som mohla ísť do roboty. Tiež mám kancelársku robotu, ale den po OPU som si hovorila že jak fajn, že som ešte doma...

@zibi nesrandujeme , fakt tolko vody treba pit