icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

iva567
27. nov 2011

@porinka aj ti hovorili po OPU, že by si mala nábeh na OHSS? Dávali niektorej babe infúzku po OPU?

dandy914
27. nov 2011

@zibi o OHSS radsej necitaj. 😒 ja mam brucho tiez ako balon, mam problem zapnut gate co som do stimulky normalne nosila. to mame trening na tehotenske bruska. 😉

@iva567 ahoj, opu mam zajtra. prave som zhltla amoksiklav a idem si chystat veci na zajtra. pomaly zacinam mat trosku strach. 😒 ty ako po ET?

porinka
27. nov 2011

@iva567
nikto nemal infúzku, mudr. povedal, že všetky sme boli bez komplikácií 😀

zibi
Autor odpoveď zmazal
porinka
27. nov 2011

@dandy914
budem na teba myslieť 😉

zibi
Autor odpoveď zmazal
porinka
27. nov 2011

@zibi
keď iba diphereline, to by nemal byť problém s ohss ešte🙂

zibi
Autor odpoveď zmazal
porinka
27. nov 2011

@zibi
netuším, ale je to možné, čítala som, že aj pri tehu je častý

iva567
27. nov 2011

@dandy914 no tak to ti držím palce. Strach určite nemaj. Uvidíš, bude to v pohode... 😉 Ja som sa tiež bála, ako všetkého 😨 , a až na točáky po narkóze to bolo v pohode. 🙂
Po ET mi je až podozrivo normálne 😨 Nič také necítim... Zajtra idem už do roboty. 😝

cmelica
27. nov 2011

@zibi tak si uz riadne predomnou 🙂 🙂 🙂 ja nemam este mrchu po IUI a ide ma z toho picnut 🙂 zajtra drzim palce az je vsetko v poriadku 🙂

zibi
Autor odpoveď zmazal
iva567
27. nov 2011

@zibi OHSS sa može vyvinúť kedykoľvek počas stmulácie, ale dr. ta majú pod kontrolou 🙂 Najväčšie riziko je po pichnutí pregnylu a po OPU...

dandy914
27. nov 2011

@porinka @zibi @iva567 dakujem za palciaky. 🙂 @iva567 viem, ze sa nie je coho bat, ale aj tak sa trosku bojim. 😒 ty si v praci? to ja planujem prave po ET zostat doma, resp. moja dokina sa rozhodla ze ma do prace v ziadnom pripade nepusti.
@cmelica zeby dalsia tehulka este pred ivf. pomaly budeme potrebovat novu kategoriu do nasej tabulecky. 😀

no ale idem, musim si na zajtra ozehlit nocnu kosielku. 😉

cmelica
27. nov 2011

@zibi no to by musel byt teda riadny zazrak...zeby na to v Heliku neprisli z krvi?? to nie len si dava na cas 🙂

porinka
27. nov 2011

@cmelica
kedy si mala poslednú mrchu?

cmelica
27. nov 2011

@dandy914 vazne to si nemyslim,ze by to tak bolo 🙂 no ale bola by to ina nahoda 🙂

cmelica
27. nov 2011

@dandy914 a zajtra sa drz a tfuj tfuj tfuj 🙂 🙂 🙂

cmelica
27. nov 2011

@porinka no to uz bolo davno 🙂 🙂 22.10...

porinka
27. nov 2011

@cmelica
urob si testík 😀

iva567
27. nov 2011

@dandy914 od zajtra idem. Ja by som sa o PN musela u mojej dr. asi tak trochu doprosovať, tak to neriešim, lebo mi nič nie je. Keby som sa necítila dobre, tak idem hned k dr. a dám sa na PN, takto aspon budem myslieť aj na niečo iné... (ak sa to bude dať) 😀

porinka
27. nov 2011

Čakáme na schválenie žiadosti:
ada06---/GF/, 36r, vaječníky netvoria vajíčka, slabší spg
alica311--- /helios MT/, 26 r, zlý spg

Čakáme na stimuláciu:
linka ----/Gyncare-KE/ 30 r,1.IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,krátky protokol,zlý spg,myomatozna maternica
cmelica----/Helios/, 28r, caka na mrchu , dlhy protokol

Stimulujeme:
dodina55 ---25r, (neusp. IUI) teraz 1.IVF- 2DC, zly spermiogram - decapeptyl a gonal, 2.12 kontrola v CAR
in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, od 21.11. diphereline, čaká mrchu, meška potvora
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol, provera, diphereline, čaká mrchu, potom menopur
dandy914--- /GF BA/ - 30r., od 8.11. (24 DC) dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris, OPU 28.11.
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 4DC, decapeptyl a puregon zacnem,
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 9 DC,Gonal

Čakáme na ET:
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal Luveris, OPU 26.11. - 10 embyí, ET 1.12 😀

Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r, 1. Ivf, dvaja drobcovia sa hniezdia, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, ET 16.11.,krv 28.11, zly spermiogram
nana123 - Spln KE, 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovia vlozeni, v pondelok krv
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, nevysvetlená neplodnosť, OPU - 20.11., vklad 25.11.(vložení 2 drobcovia), krv 5.12.

Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF - ET neuspesne,1.KET mozno v januari 2012
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepriechodne obe strany vajcovodov, zly spg,1.IVF - ET neuspesne, KET 2012

//
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spg,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontanne otehu

cmelica
27. nov 2011

@porinka minuli tyzden v pondelok som bola na krv po IUI a bola negativna 😖 no a testov som sa vtedy narobila az az...este pockam do stredy,piatku a snad potom....zajtra idem k svojmu dr mozno mi urobi sono,ked mu poviem co a ako 🙂 🙂

linda81
autor
28. nov 2011

dobre rano dievcata...ako sa mate? co nove?cez vikend som tu moc nebola, davala som sa dokopy po neuspenom IVF...ak sa to vobec da 🙂 .Aspon sme si vynovili obyvacku😀.Dnes mam este posledny den dovolenku, a zajtra musim ist do roboty...to bude asi zazitok....co uz.No a dnes musim zavolat do CAR, ci to chcem este raz skusit v decembri.....minuly tyzden som si bola ista, ze nechcem o tom uz ani pocut....ale s mm sme sa o tom bavili, a vlastne ma pravdu, ci budem cakat mesiac ,ci rok, pravdepodobnost sa nezmeni...tak naco cakat...Neviem...poradte....
Inak vsetkym vam prajem co Vianoc //🙂.Pekny den.

porinka
28. nov 2011

@linda81
moja, ty musíš vedieť, ako sa cítiš a či máš dosť síl na ďaľší pokus. Ale budem držať palečky, nech máš dve // čím skôr 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

linda81
autor
28. nov 2011

@porinka xixi...to keby som vedela.....ale myslim, ze to bude lepsie, ked to este az skusim...

nana123
28. nov 2011

@linda81 mne v CAR povedali ze ked sa nepodari mam ist hned na KET lebo ze telo je nastavene uz a treba to vyuzit a ze casto sa to podari 😉 Drzim palce a paci sa mi tvoja energia a odhodlanost... do toho 😀

nana123
28. nov 2011

Nooo kvr odovzdana uz len cakat na vysledky 😠 Stale len na nieco cakat...

dodina55
28. nov 2011

@zibi ja som sa tiez takto rozhodla.......ked som to zacala vsetko citat tak mi az normalne vlasy dupkom stavali. ja viem ze treba byt informovany ale myslim ze v tomto pripade je menej viac, pretoze uz sa zo mna stava neskutocny paranoik a to som na zaciatku stimulacie kratkeho protokolu... 4 dni mam len za sebou.

dodina55
28. nov 2011

@nana123 si mi to vytrhla z jazyka! :D stale len na nieco cakame no nie? schvalenie, stimulka, MS, ET, ciarocky........sa nacakame bohate 😉 nikdy v zivote som na tolko veci necakala v jednom kuse 😉 toto mi normalne pride ako skola trpezlivosti 😉