icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

linda81
autor
28. nov 2011

@nana123 Ahoj....vdaka....🙂...velmi si mi pomohla....a ozaj...gratulujeeeeeeem🙂...krasne //.

dodina55
28. nov 2011

@porinka s tymi bielkovinami a vodou mate pravdu, vsade to pisu. Inac dost som citala americke fora a temy na IVF, kazda zena ktora si tymto prechadza je riadne poucena ze ma mat High protein Diet a vela vela tekutin. Dokonca tam lekari ako prevenciu OHSS radia zenam aby pocas stimulacie kazdy den pili powerade alebo getorade. je to klasicky napoj pre sportovcov..... ale fakt neviem ako ma toto sluzit ako prevencia OHSS, mozno keby som viac citala tak sa k tomu dostanem. ppozerala som na ten getorade a na nasom trhu sa riadne predava.......... inac s tym OHSS a tehotenstvom mas tiez pravdu, ked je velke riziko OHSS, ET sa nerobi pretoze hcg riziko OHSS zvysuje.. no dobre baby, nemalujme certa na stenu 🙂

dodina55
28. nov 2011

@nana123 mas to v suchu!!! neboj sa 🙂 tesim sa s tebou

sisi2606
28. nov 2011

@simi81 to je parada 😀 a diphereline stale pichas, ci si prestala, ked bol test pozitivny? Ja tiez cakam na mrchu ☹

alica311
28. nov 2011

Ahojte dievčence, tak dnes mi som volala do poisťovne a žiadosť schválená 🙂 🙂 🙂 , do konca týždna ju budú v cenre mať. Neviete mi povedať, koľko sa čaká na termín ku koordinároke? MS mám dostať 7.12., ale idú sviatky, tak ma asi nechajú až na január...

sisi2606
28. nov 2011

@cmelica aj ja som mala poslednu 22.10. 😝 a tiez si dava na cas 😖

dodina55
28. nov 2011

@alica311 uuj v helliose sa tak caka? Tu v KE nie je ziadna koordinatorka 🙂 kedy mas dostat MS? ak by si MS dostala niekedy v priebehu 5 dni a dohodnes sa s lekarom na kratkom protokole tak by si to mohla stihnut

linda81
autor
28. nov 2011

tak kocky rozhodnute...KET december...no a ak nic...tak uz ziadne velke depresie, potom marec..to mam aj narodky..

dodina55
28. nov 2011

@linda81 super, tak drzim palce nanovo!!! ze vraj je KET uspesnejsi ako to prve IVF koli tym hormonom z predchadzajuceho cyklu. ako je to pri KET? znova ides na injekcie? asi nie co? kedz tu sa uz nestimuluje....co budes uzivat?

alica311
28. nov 2011

@dodina55 MS by som mala dostať 7.12., takže tak o 10 dní, práve vtedy idem do centra na kontorlu po IUI, tak neviem, či sa stačí s nimi dohodnuť až tam potom, alebo mám už volať teraz...?

dodina55
28. nov 2011

@alica311 ja by som tam na tvojom mieste volala hned. A skusila sa nejako povykrucat s tym ze by si velmi chcela este teraz v decembri. Ja som vlastne tiez v novembri mala prve neuspesne IUI a teraz v dec. mam hned 1. IVF ( s kratkym protokolom) ale s tym 7...... neviem ci to este stihas. To je dost na tesno, jedine ze by v centre pracovali aj 21.22.23 Dec...daj vediet ako si dopadla 🙂

dodina55
28. nov 2011

Dievcata, kam mam volat aby som sa objednala na predoperacne vysetrenie? ppotrebujem to pred ivf

nana123
28. nov 2011

@dodina55 ahoj ty si z ke? Ktore centrum? Predoperacne sa vybavuje na internom... ja som z kvp tak som bola tu na kvp-ku urobili mi vsetko za jeden den

dodina55
28. nov 2011

@nana123 ahoj 🙂 a bola tam nejaka cakacia doba? ano som z KE

dodina55
28. nov 2011

@nana123 SPLN 🙂

linda81
autor
28. nov 2011

@dodina55 no v stredu idem najskor na sono a potom by som mala mat estrogenovy preparat...a dakujem....sa bojim ,ale aspon mam pocit, ze pre to nieco robim

linda81
autor
28. nov 2011

@alica311 zavolaj...ja som mala strasny strach tiez...ale myslim , ze oni to v poho beru..

smallyell
28. nov 2011

@nana123 ahoj, dnes to budes mat potvrdene uvidis 🙂 drzim palceky 🙂

nana123
28. nov 2011

@dodina55 aj ja som SPLN. Tak s tym internistom tazko dakde chcu sa objednavat dakde nie... ja som isla len tak na blint na polikliniku a urobila mi dr rano krv a vsetko a poobede som prisla po vysledky... a este ked som isla na laparku tak som bola dole v meste na masiarskej a tam to bolo uplne bez problemov. Je tam taka starisa dr asi uz aj na dochocku, ale nemala tam nikoho zobrala mi rano krv tusim okolo 7:30 a potom som isla len o 11:00 po vysledky a to vsetko

dodina55
28. nov 2011

@nana123 a to interne vysetrenie je len o krvi? ni ine sa uz nerobi?

aisha6
28. nov 2011

@linda81 držím palce nech to tentokrát vyjde.Ja by som asi tiež išla na tvojom mieste.

linda81
autor
28. nov 2011

@aisha6 dakujem🙂

aisha6
28. nov 2011

Ahojte babenky tak dnes som po kontrole a vstredu OPU.Bojím bojím 🙂 Dnes idem pichnúť pregnyl tak uvidíme.

dodina55
28. nov 2011

@nana123 tusim ze len my dve sme tu zo splnu......ako sa ti pozdaval ten doktor? boze ja som tak zufala niekedy z toho ze on nikdy nic nepovie..strasne je skupy na slovo a aj ked sa nieco pytam tak je to vacsinou odpoved vo velmi jednoduchej vete :D .....

dodina55
28. nov 2011

@aisha6 si presne 5 dni predo mnou 😉 v piatok idem na kontrolu a tiez cakam na ortiel :D
kolky den od MS mas dnes? ja budem mat presne 10. den v piatok a mam taky citak ze dopadnem presne tak ako ty len tyzden neskor (v stredu)

vtacatko2
28. nov 2011

ahojte dnes som bola znova na krv tak dufam ze dnes uz mi zavolaju ze mozem pichat uz aj druhu injekciu lebo uz ma to fakt nebavi

nana123
28. nov 2011

@dodina55 interne je krv, ekg a este ta popozera, krcove zily a tak... nic viac. Zo splnu je nas tu viac. Ano dr je taky zo zaciatku som bola z neho na nervy, nejak som si zvykla... Este ze mame nase forum: plnenie snov v splne a modreho konika samozrejme - dozviem presne ako to prebieha v splne, dievcata su tam co su predomnou tak poradia 😵

dodina55
28. nov 2011

@linda81 a tak ten estrogen hadam nie je az taky narocny ako to vsetko co berieme pocas stimulacie... to bude dobre 🙂 uvidis! sa budete tesit z vianoc ako nikdy 😉

aisha6
28. nov 2011

@dodina55 tak to je super 😉 ale každá ide na OPU inokedy ale malo by to byť cca 13-14 deň pichania fsh.Ja som dnes 13DC čiže v stredu 15DC.Tak ak budeš ako ja tak pôjdeš v stredu 😀 😀 😀

alica311
28. nov 2011

@dodina55 avoj, tak som volala do Heliosu a budú tam robiť aj medzi sviatkami, ale povedala mi, že najskôr im musí prísť tá žiadosť, nestačí, že som si tam zavolala sama.No a ževraj tam majú toho veľa, takže oni zavolajú a dajú termín, takže to vidím na január, no čo už, aspoň som to skúsila