Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@porinka s tymi bielkovinami a vodou mate pravdu, vsade to pisu. Inac dost som citala americke fora a temy na IVF, kazda zena ktora si tymto prechadza je riadne poucena ze ma mat High protein Diet a vela vela tekutin. Dokonca tam lekari ako prevenciu OHSS radia zenam aby pocas stimulacie kazdy den pili powerade alebo getorade. je to klasicky napoj pre sportovcov..... ale fakt neviem ako ma toto sluzit ako prevencia OHSS, mozno keby som viac citala tak sa k tomu dostanem. ppozerala som na ten getorade a na nasom trhu sa riadne predava.......... inac s tym OHSS a tehotenstvom mas tiez pravdu, ked je velke riziko OHSS, ET sa nerobi pretoze hcg riziko OHSS zvysuje.. no dobre baby, nemalujme certa na stenu 🙂
Ahojte dievčence, tak dnes mi som volala do poisťovne a žiadosť schválená 🙂 🙂 🙂 , do konca týždna ju budú v cenre mať. Neviete mi povedať, koľko sa čaká na termín ku koordinároke? MS mám dostať 7.12., ale idú sviatky, tak ma asi nechajú až na január...
tak kocky rozhodnute...KET december...no a ak nic...tak uz ziadne velke depresie, potom marec..to mam aj narodky..
@alica311 ja by som tam na tvojom mieste volala hned. A skusila sa nejako povykrucat s tym ze by si velmi chcela este teraz v decembri. Ja som vlastne tiez v novembri mala prve neuspesne IUI a teraz v dec. mam hned 1. IVF ( s kratkym protokolom) ale s tym 7...... neviem ci to este stihas. To je dost na tesno, jedine ze by v centre pracovali aj 21.22.23 Dec...daj vediet ako si dopadla 🙂
Dievcata, kam mam volat aby som sa objednala na predoperacne vysetrenie? ppotrebujem to pred ivf
@dodina55 aj ja som SPLN. Tak s tym internistom tazko dakde chcu sa objednavat dakde nie... ja som isla len tak na blint na polikliniku a urobila mi dr rano krv a vsetko a poobede som prisla po vysledky... a este ked som isla na laparku tak som bola dole v meste na masiarskej a tam to bolo uplne bez problemov. Je tam taka starisa dr asi uz aj na dochocku, ale nemala tam nikoho zobrala mi rano krv tusim okolo 7:30 a potom som isla len o 11:00 po vysledky a to vsetko
Ahojte babenky tak dnes som po kontrole a vstredu OPU.Bojím bojím 🙂 Dnes idem pichnúť pregnyl tak uvidíme.
ahojte dnes som bola znova na krv tak dufam ze dnes uz mi zavolaju ze mozem pichat uz aj druhu injekciu lebo uz ma to fakt nebavi
@dodina55 interne je krv, ekg a este ta popozera, krcove zily a tak... nic viac. Zo splnu je nas tu viac. Ano dr je taky zo zaciatku som bola z neho na nervy, nejak som si zvykla... Este ze mame nase forum: plnenie snov v splne a modreho konika samozrejme - dozviem presne ako to prebieha v splne, dievcata su tam co su predomnou tak poradia 😵
@dodina55 avoj, tak som volala do Heliosu a budú tam robiť aj medzi sviatkami, ale povedala mi, že najskôr im musí prísť tá žiadosť, nestačí, že som si tam zavolala sama.No a ževraj tam majú toho veľa, takže oni zavolajú a dajú termín, takže to vidím na január, no čo už, aspoň som to skúsila

@nana123 Ahoj....vdaka....🙂...velmi si mi pomohla....a ozaj...gratulujeeeeeeem🙂...krasne //.