Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@porinka nie si hnusna, tak my to musime zvladnut, na facebooku som citala krasny pribeh, ze jedna zena prisla ku gyn. s babatkom lebo ho nemala kde nechat, dr. jej povedal, ze je tehotna, ona vylakana povedala, ze to chce dat prec, ze ma este malicke babatko a ze to nezvladne a dr. jej povedal, ze preco chce ohrozi svoj a nenardoene babatko, ze zabijme to co lezi v postielke, zena vylakana odisla z ordinacie a vraj nedala prec 😉
@porinka presne tak...nie si hnusna...ja sa s tym stretavam tyzden co tyzden.....a strasne tazko to znasam ,ked ja nemozem mat babo, ked vidim ,ako tam niektore aj 2-3 x rocne akoby nic dojdu....dnes som navyse zistila, ze mpja znama ma ani nie po roku 2 babo...nieze by som to inym nepriala...ale kedy uz aj my dojdeme na rad....este som aj auto dnes rozbila☹...to je zasa obdobie...
@dandy914 ano nakoniec ideme..no moja dr v CAR mi povedala, ze vlastne nie je potrebna pauza co sa fyzicky tyka, jedine ak by som ja potrebovala psychicky pauzu...co som myslela, ze potrebujem..ale nechali mi vikend na rozmyslenie a dnes som sa mala ozvat...tak mm to prebral so sefom nasim, ze ok s terminmi, no a v stredu idem na prve sono, dostanem nejaky estrogenovy preparat...ma sa brat minimalne 10 dni, no a potom znova sono , ci je sliznica ok a potom transfer.Dnes som 6 DC , uz aj po MS po IVF..

@smallyell moja to si krasne napisala, ozaj drzim palceky 😉 a uz duplom ked ste si na malu fazulku poziciali, prislo mi luto, ze si musime chrustikov kupovat a ine zeny idu na potrat, to nie je spravodlive