icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

timmka
28. nov 2011

@smallyell moja to si krasne napisala, ozaj drzim palceky 😉 a uz duplom ked ste si na malu fazulku poziciali, prislo mi luto, ze si musime chrustikov kupovat a ine zeny idu na potrat, to nie je spravodlive

alica311
28. nov 2011

@nana123 gratulujem 🙂

porinka
28. nov 2011

@timmka
každej žene, ktorá ide na potrat z vlastnej hlúposti, by som dala zaplatiť takú cifru, akú musíme zaplatiť my. 😝

alica311
28. nov 2011

@timmka gratulujem, konečne krásne správičky, dúfam, že tých jednočiarok už je koniec 🙂

timmka
28. nov 2011

@porinka presne tak, potrat za 2000
eura a dobre si to rozmysli ci bude trtkat 😠

porinka
28. nov 2011

@timmka
a ešte k tomu ako bonus injekcie do brucha....pekne bolestivé, hehe 😠
fúj, ale som zlá 😉

dandy914
28. nov 2011

@timmka @porinka skoda sa vzrusovat, tento stat je postaveny na hlavu. 😠

timmka
28. nov 2011

@porinka nie si hnusna, tak my to musime zvladnut, na facebooku som citala krasny pribeh, ze jedna zena prisla ku gyn. s babatkom lebo ho nemala kde nechat, dr. jej povedal, ze je tehotna, ona vylakana povedala, ze to chce dat prec, ze ma este malicke babatko a ze to nezvladne a dr. jej povedal, ze preco chce ohrozi svoj a nenardoene babatko, ze zabijme to co lezi v postielke, zena vylakana odisla z ordinacie a vraj nedala prec 😉

linda81
autor
28. nov 2011

@nana123
@timmka Ahojte kocky...gratulujem vam...drzte sa🙂

linda81
autor
28. nov 2011

@porinka presne tak...nie si hnusna...ja sa s tym stretavam tyzden co tyzden.....a strasne tazko to znasam ,ked ja nemozem mat babo, ked vidim ,ako tam niektore aj 2-3 x rocne akoby nic dojdu....dnes som navyse zistila, ze mpja znama ma ani nie po roku 2 babo...nieze by som to inym nepriala...ale kedy uz aj my dojdeme na rad....este som aj auto dnes rozbila☹...to je zasa obdobie...

porinka
28. nov 2011

@timmka
pointa krásna...len realita je asi iná...

sisi2606
28. nov 2011

@cmelica zacala som 31.den cyklu..lebo podla teploty som vedela, ze bude predlzeny cyklus..ale mrcha mala dojst do soboty a nist..doktor zobral krv, zajtra volam za vysledok..a podla vysledku sa zariadime..

porinka
28. nov 2011

@linda81
a čo sa stalo autíčku?

aisha6
28. nov 2011

@timmka aj ja som to čítala bolo mi vtedy smutno. Ale je to tak nespravodlivosť je na svete veľká a často sa pýtam prečo zrovna ja,ale to asi každá z nás.

linda81
autor
28. nov 2011

@porinka mala som havarku...zrazila som sa s dodavkou s bundesweru...no parada proste

cmelica
28. nov 2011

@sisi2606 a nie si nahodou vyse ako 31 DC???ked si mala mrchu poslednu 22.10??tak zajtra budes vediet ci si tehu?? drzkam palce 🙂 🙂 🙂

porinka
28. nov 2011

@linda81
ale tebe sa nestalo nič, dúfam. A kto bol na vine???

sisi2606
28. nov 2011

@simi81 super, gratulujem 🙂 kedy si mala poslednu mrchu?

dandy914
28. nov 2011

@linda81 plechy sa vyrovnaju 😝 , hlavne, ze sa tebe nic nestalo.

linda81
autor
28. nov 2011

@porinka vsetci su ok nastastie....ja som mala zelenu, tak som sa pohla...no a ti oproti mali este zelenu...takze ja som na vine, lebo som mala pockat kym prejdu

sisi2606
28. nov 2011

@cmelica dnes som 38DC..dakujem..bolo by ti super, ale v sobotu som mala negativny test, tak asi nist ☹

linda81
autor
28. nov 2011

@dandy914 jj ja viem, ze pri tom vsetkom mam predsa len este kus stastia...

porinka
28. nov 2011

@linda81
tak kašlať na to, hlavne že sú všetci celý...a auto sa opraví, alebo vymení...dnes si mala deň blbec, a od zajtra bude len lepšie a lepšie 😉

jenett37
28. nov 2011

@smallyell dakujem moooc za"kop 🙂 "vieš,mňa tlačia roky-37,nemala by som dlho uvažovať.ja mam celkovo všetko tak nejak skomplikované!!!

linda81
autor
28. nov 2011

@porinka no jo.....v stredu idem na sono pred KET...len neviem na com este 😀

porinka
28. nov 2011

@linda81
busom napr, alebo vlakom, alebo lietadlom

linda81
autor
28. nov 2011

@porinka no vyzera to tak🙂...dako zariadim snat, ked uz mam tu moznost

dandy914
28. nov 2011

@linda81 tak idete rovno na ket? a kolko trva priprava, stihate to do vianoc?

cmelica
28. nov 2011

@sisi2606 nemas za co 🙂 ja som tak isto a neslo mi to hlavy preco len 31DC 🙂 zajtra budes mudrejsia,ale mohlo byt tam byt aj tak niake to HCG 🙂 🙂 🙂 naozaj by to bolo super 🙂 🙂 🙂

linda81
autor
28. nov 2011

@dandy914 ano nakoniec ideme..no moja dr v CAR mi povedala, ze vlastne nie je potrebna pauza co sa fyzicky tyka, jedine ak by som ja potrebovala psychicky pauzu...co som myslela, ze potrebujem..ale nechali mi vikend na rozmyslenie a dnes som sa mala ozvat...tak mm to prebral so sefom nasim, ze ok s terminmi, no a v stredu idem na prve sono, dostanem nejaky estrogenovy preparat...ma sa brat minimalne 10 dni, no a potom znova sono , ci je sliznica ok a potom transfer.Dnes som 6 DC , uz aj po MS po IVF..