icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

porinka
29. nov 2011

@dandy914
moja, čím menej, tým kvalitnejšie...som niekde čítala, či počula 😀

smallyell
29. nov 2011

@timmka 🙂 co uz nam ine ostava, len bojovat proti tomuto svetu, ktory je cely zvrateny 😠 a este aj priroda sa proti nam postavi 😒

smallyell
29. nov 2011

@jenett37 cez strniste cesty k vytuzenemu cielu je najlepsie co moze byt, pretoze to budes milovat este viac 🙂 a kedze uz mas trosku pokrocily vek tak nevahaj...sup do toho!

aisha6
29. nov 2011

@dodina55 nestresuj sa ani mne prvé dni nič nebolo a nezabudaj každá sme iná tak moc neporovnávaj lebo sa zbytočne vyplašíš.Všetko bude dobré uvidíš!!! 😉

99azura99
29. nov 2011

Ahojte, fuuu 4 dni som tu nebola a nemohla som sa docitat konca. Ale ako vidim same pozitivne spravicky 🙂 moc sa tesiiiim, dufam ze nas baby dobre nakazia virusom 😀
@porinka ahoj, uz mas po OPU 🙂 supis.
Inak sa chcem opytat, ci sa vam niektorej stalo ze vam prisiel Diphereline? Alebo dokedy sa vlatne picha? Ja som mala 3 balenia. Vo stvrtok mam poslednu inj. Sice idem zajtra na kontrolu, ale keby nahodou pokracujem s Diphereline az do konca, uz by som si mohla zacat zhanat dalsie inj.

aisha6
29. nov 2011

@99azura99 ahoj ja som mala 4 balenia decapeptylu a jedno mi zostalo celé a jedna inj z tretieho balenia.A fsh koľký deň picháš lebo cca na13 14 deň užívania fsh sa robí opu teda ak všetko ide ako má.

aisha6
29. nov 2011

@porinka ahoj tebe už povedali že et máš 1.12.?

in131
29. nov 2011

Ahojte. Joj nech mam už po opu. Vychadza to tak na utorok alebo stredu. Mam neskutočnu migrenu - neviem či to zvládnem až do konca. Mne sa prejavia vždy nežiaduce učinky - hlavne bolesť hlavy. ☹

aisha6
29. nov 2011

@in131 a piješ dosť?

in131
29. nov 2011

@aisha6 Ano snažim sa ason tri litre dostať do seba. Z decapeptilu som mala zapal mechura - piše sa ako nežiaduci učinok a a z gonalu ma bolí hlava

porinka
29. nov 2011

@aisha6
áno, 1.12

porinka
29. nov 2011

@99azura99
ja som pichala až do konca, z toho týždeň polovičnú dávku. A pred chvíľou som 6ks, čo mi zostali, predala. 😀
a opu už mám teda za sebou, dnes budem vedieť, čo robia moje skúmavkové detičky a koľko je ich geneticky zdravých!

aisha6
29. nov 2011

@porinka a to ti povedali koľko po OPU?

porinka
29. nov 2011

@aisha6
bez PK je trasfer na 2-3 deň, s PK na piaty deň.

dodina55
29. nov 2011

@porinka dobre vediet, tak toto si poviem ked ich bude malo ..... v opacnom pripade razim teoriu cislo 2 :D

aisha6
29. nov 2011

@in131 chudiatko už to musíš vydržať a koľko už picháš gonal inak mňa tiež po prvých inj gonalu bolela hlava ale potom to prešlo.

porinka
29. nov 2011

@aisha6 ako dopadol pregnyl?

aisha6
29. nov 2011

@porinka to vždy? som nevedela ,myslela som že oni volajú podľa toho ako sa to vyvíja. Tak mne to vychádza na pondelok. 🙂 Dúfam že všetko bude tak ako má nech sa et uskutoční. 😉

aisha6
29. nov 2011

@porinka neštípal 😀 😀 😀 Tak na dnes držím palce nech sú dobré správy 😉

porinka
29. nov 2011

@aisha6
asi to tak je...

aisha6
29. nov 2011

@porinka čo, asi tak je..? 😀

porinka
29. nov 2011

inak kočky, ten utrogestan je strašný. Mám ho plnú šušurku a ešte aj mimo nej, lezie zo mňa von a asi si kvôli nemu ani nevrznem, bo sa mi to protiví. Aj vy ste mali také problémy s tým???? ☹

petuska123
29. nov 2011

@porinka jo veru je strasny,,,aj mne ide na nervy. 😠

porinka
29. nov 2011

tento rok nejako prežívam Vianoce. Obyčajne ich nemusím, posledné dva roky sme ani neboli doma...ale teraz len kupujem ozdoby, riešim, komu čo kúpiť, dokonca chcem aj piecť, aj keď to vôbec neviem. Že by som sa pripravovala na najkrajší darček na svete???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

smallyell
29. nov 2011

@porinka 😀 😀 😀 😀 budu to tie najkrajsie vianoce, uvidis

porinka
29. nov 2011

@smallyell
pre nás všetkých!!!!!

aisha6
29. nov 2011

@porinka inak ja mám podobné chute na vianoce o to viac sa bojím že ich prerevem.Ale nieeeeeeeeeee budú tie najkrajšie už musia po toľkých rokoch 🙂
Porinka nepochopila som predchádzajúcu správu že čo asi tak je? 😒 Som akási zabrzdená 🙄

in131
29. nov 2011

@aisha6 gonal pichám 6 den. Idem si pre papier na peniaze k doktorke tak zatial sa majte dobre. Ja som si dala aj ibalgin - lepšie povedané dva. Ta bolesť sa nedala vydržať.

porinka
29. nov 2011

@aisha6
s tým ET, po koľkých dňoch je

aisha6
29. nov 2011

@porinka aha aj som si myslela že to myslíš 😀 😀 😀 = 😝 Zmysluplná veta