Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
Ahojte, fuuu 4 dni som tu nebola a nemohla som sa docitat konca. Ale ako vidim same pozitivne spravicky 🙂 moc sa tesiiiim, dufam ze nas baby dobre nakazia virusom 😀
@porinka ahoj, uz mas po OPU 🙂 supis.
Inak sa chcem opytat, ci sa vam niektorej stalo ze vam prisiel Diphereline? Alebo dokedy sa vlatne picha? Ja som mala 3 balenia. Vo stvrtok mam poslednu inj. Sice idem zajtra na kontrolu, ale keby nahodou pokracujem s Diphereline az do konca, uz by som si mohla zacat zhanat dalsie inj.
Ahojte. Joj nech mam už po opu. Vychadza to tak na utorok alebo stredu. Mam neskutočnu migrenu - neviem či to zvládnem až do konca. Mne sa prejavia vždy nežiaduce učinky - hlavne bolesť hlavy. ☹
inak kočky, ten utrogestan je strašný. Mám ho plnú šušurku a ešte aj mimo nej, lezie zo mňa von a asi si kvôli nemu ani nevrznem, bo sa mi to protiví. Aj vy ste mali také problémy s tým???? ☹
@porinka jo veru je strasny,,,aj mne ide na nervy. 😠
tento rok nejako prežívam Vianoce. Obyčajne ich nemusím, posledné dva roky sme ani neboli doma...ale teraz len kupujem ozdoby, riešim, komu čo kúpiť, dokonca chcem aj piecť, aj keď to vôbec neviem. Že by som sa pripravovala na najkrajší darček na svete???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@dandy914
moja, čím menej, tým kvalitnejšie...som niekde čítala, či počula 😀