icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

timmka
29. nov 2011

@smallyell neboj, ja som mala take slabe krce ale tahalo sa to dole ku susule, take rezanie, no neviem to opisat a tahalo sa aj ku kosti myslim ku susule, no uvidis, ale vyzera to oazj nadejne 😉

smallyell
29. nov 2011

@timmka zajtra ano, testy nachystane, len som sa preratala, zajtra je uz 9 den a to by uz malo ukazat, lebo transfer bol minuly pondelok hm...duufam, ze uz zajtra bude aspon duch 😀

timmka
29. nov 2011

😉 @smallyell moja , ja chodim do gyncare, tiez som tam nebola, bola som pri svojom gyn. aby som neisla 100 km na krv, len som nahlasila vysledok,oznamil mi,ze som tehotna a ze mam pokracovat s liekmi a mam zavolat 19.12 na ultr k nim, asi tolko z car, ale myslim si, ze na druhy tyzden ma zoberie moj gyndos, mozno tam nieco uvidi, srdiecko este nie, ale aspon nejaky flacok, budem uz v 6tt 😉

porinka
29. nov 2011

@smallyell
jasné že bude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

timmka
29. nov 2011

@smallyell no mne uz na 9 den ukazalo ciarku, ale mam blby fotak, tak drzim palceky 😉 nebudes musiet ju hladat, na 8 den som ju hladala 😉

timmka
29. nov 2011

@smallyell moja, este som zabudla, tiez sa mi snivala, ze som dostala mrchu, riadna nahoda, ale vazne, potom som uz nemohla z toho strachu spat 😉 😀

porinka
29. nov 2011

nevolajú a nevolajú a nevolajú a nevolajú a nevolajú 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

smallyell
29. nov 2011

@timmka aha, no tak pekne sa opatruj a drobca tiez, joj to je super, ked vies, ze ono sa to da a kazda moze byt pozehnana tym malym zazrakom 🙂

smallyell
29. nov 2011

@porinka vydrzme do zajta 😀 ........maju ti volat z genetiky?

porinka
29. nov 2011

@smallyell
embryologička má volať...asi vydržím

smallyell
29. nov 2011

@timmka to sa mi snivalo presne, ze som zacala krvacat a prvy sen, ze som mala pozit. test na hcg a hodnota bola 8418 dobra somarina nie? a este sestricka ma upozornovala, ci si to pamatam xi xi 😀 😀 😀 😀 😀

smallyell
29. nov 2011

@porinka zvlastne, ze maju volat vecer, neprekecla sa? co keby si zavolala ty?

porinka
29. nov 2011

musím sem šupnúť poslednú tabuľku, lebo sa nám stratí...

Čakáme na schválenie žiadosti
ada06---/GF/, 36r, vaječníky netvoria vajíčka, slabší spg
alica311--- /helios MT/, 26 r, zlý spg

Čakáme na stimuláciu:
linka ----/Gyncare-KE/ 30 r,1.IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,krátky protokol,zlý spg,myomatozna maternica
cmelica----/Helios/, 28r, 1.IVF... 13.12 zacina s proverou, dlhy protokol

Stimulujeme:
dodina55 ---25r, (neusp. IUI) teraz 1.IVF- 2DC, zly spermiogram - decapeptyl a gonal, 2.12 kontrola v CAR
in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, od 21.11. diphereline, čaká mrchu, meška potvora
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol, provera, diphereline, čaká mrchu, potom menopur
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 4DC, decapeptyl a puregon zacnem,
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 13 DC,Gonal,30.11. OPU

Čakáme na ET:
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal Luveris, OPU 26.11. - 10 embyí, ET 1.12
dandy914--- /GF BA/ - 30r., od 8.11. (24 DC) dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris, OPU 28.11. - 11 vajok

Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r, 1. Ivf, dvaja drobcovia sa hniezdia, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, nevysvetlená neplodnosť, OPU - 20.11., vklad 25.11.(vložení 2 drobcovia), krv 5.12.

Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF - ET neuspesne,1.KET mozno v januari 2012
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepriechodne obe strany vajcovodov, zly spg,1.IVF - ET neuspesne, KET 2012

//
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spg,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontanne otehu
nana123 - Spln KE, 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovia vlozeni, tehu potvrdene 28.11.
timmka--- Gync. KE/- 26r. kr. prot.- gonal, cetrotide, ET 16.11.,krv 28.11, zly sper, vloz.1 fazulka, 28.11 potvrdene
simi81---/iscareMT/-30r-dlhy protokol, prirodzene otehot. počas ivf, 28.11. potvrdene

smallyell
29. nov 2011

dievcence dakujem za podporu, zajtra vam napisem, drzkajte sa, porinka pevne nervy milacku 🙂 idem do postele, bo sa mi dviha teplota, tak vam prajem dobru nocku 🙂 cmuk 😲

porinka
29. nov 2011

@smallyell
neprekecla...už nebudem volať, počkám do zajtra 😖

porinka
29. nov 2011

@smallyell
uvar si lipový čajík s medom, to môžeš

porinka
29. nov 2011

@smallyell
alebo si zajtra kúp homeopatiká, aj tie môžeš

porinka
29. nov 2011

no nič kočky, idem off, pustím tv a zajtra sa ohlásim. 😉

linka
29. nov 2011

@timmka oni vikendy asi nerobia ze? mi bude blbe rusit ho cez vikend 😅 kolko dni si pichala?

aisha6
29. nov 2011

ahojte babky tak aj ja idem off bo zajtra mám OPU tak sa na to idem psychicky pripraviť.Tak pa a dobrú noc.

linda81
autor
29. nov 2011

@aisha6 ahoj..drzim palce..inak...pre mna bola OPU asi najlepsie z celeho toho procesu.Viem ze sa mi nieco pekne snivalo a nechcela som sa zobudit este, aj ked som uz pocula hovorit okolo mna...ale bolo o fajn..🙂

in131
29. nov 2011

@aisha6 joj ako ti zavídim že si už nepicháš. Neboj teraz si trošku oddýchneš a o štyry dni už sa bude pekne v tebe malý drobček ktorý sa ta nepustí. 😉

dodina55
29. nov 2011

@porinka Dievcata, s tym prisiami opatrne.... ja som bola na iui minuly mesiac a prsia ma boleli tak strasne a tak zvlastne ako nikdy predtym.... a hlavne koli tomu som mala strasne falosne nadeje lebo som naozaj taku bolest este necitila. a vsetko to bol asi len ten pregnyl.... lebo nevyslo ☹

dodina55
29. nov 2011

@aisha6 drzim palce! daj vediet ako si dopadla

jenett37
29. nov 2011

@smallyell babulky moje zlaté,som velmi rada,že som vas"našla"a prajem nam všetkým,až nás to šťastie"priskočí" 🙂 🙂 😉

porinka
30. nov 2011

takže mám horúce info: z 10 oplodnených jajok sa delilo iba 8 a tie sa stále vyšetrujú, dnes poobede, okolo 17:00 zavolajú...včera večer nevolali, lebo končili až o 22:00 a to už ma nechceli vyrušovať. a stále platí, že zajtra ET 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cmelica
30. nov 2011

@porinka ahoj!to je super 🙂 🙂 tak nech je tych 8 krasnych zdravuckych a zajtra az sa pekne uvelebia u maminky 🙂 🙂 🙂 kolky si davas vlozit?? a o kolkatej ides na ET???

smallyell
30. nov 2011

dalsi test negativny, zacinam pochybovat ☹ ☹

cmelica
30. nov 2011

@smallyell ahooj!kolky den si po vklade??moze ti pomalsie rast HCG a test ho nezachyti...

dodina55
30. nov 2011

@porinka super porinka, tak ty dnes pekne oddychuj........daj poslednu cigu 😉 a tes sa na zajtra. drzim palce!!!! budu ti este dnes volat?