icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

dodina55
30. nov 2011

@smallyell este nezufaj! mala si aj PK?

porinka
30. nov 2011

@cmelica
ešte neviem, poobede budeme múdrejší 😉

porinka
30. nov 2011

@smallyell
ani náznak ducha???? ☹

porinka
30. nov 2011

@dodina55
poobede volajú...

dodina55
30. nov 2011

@porinka mi to nedalo a zasa som studovala vcera vecer 🙂 a nasla som taku anglicku stranku s tipmi pre rozne stadia IVF...na embryo transfer je tam niekolko veci ktore som nikdy nepocula/necitala. Napr ze, embrijka nemaju radi nic parfumovane., ze po transfere sa treba vyhnut parfumovanym samponom, olejom, vonavkam, atd. sranda nie? neviem ci to nie je prehnane ale radsej nechaj vonavku na policke niekolko dni 😉

porinka
30. nov 2011

@dodina55
nemám problém, a ty len študuj, nech sme múdrejšie 😉 😉 😉

smallyell
30. nov 2011

@cmelica ahoj, dnes uz to je 9. den a robila som test z ranneho mocu ☹

smallyell
30. nov 2011

@porinka nie ☹

smallyell
30. nov 2011

@dodina55 nemala som, v piatok bol opu a pondelok transfer, minuly tyzden 😒

cmelica
30. nov 2011

@smallyell mne test ukazal ducha po IUI az na 11 DPO....viem ,ze je to ine ale pockaj este....

smallyell
30. nov 2011

@cmelica je mi to zvlastne, ani bolesti uz nemam, len sem tam pichne....uz neviem, estte ma dr. nahnevala, na krv mam ist az v pondelok, som chcela v piatok ale, ze to je este len 12 den a bla bla bla a tak pojdem na krv na 15. den a dovtedy si oci vyplacem ☹

cmelica
30. nov 2011

@smallyell este nic neni stratene...jedna kocka po IUI vobec nemala ziadne bolesti ,ani nic a uz je v 8tt 🙂 u kazdeho je to ine a zalezi na tom kedy sa drbcovia zahniezdili...teraz skus testnut az ten piatok ...
a preco si nemala PK ?

smallyell
30. nov 2011

@cmelica neviem, asi preto, ze dr. vravel, ze embryjka su dost kvalitne tak si myslel, ze to nie je potrebne, ja som bolesti praveze mala, ale tieto posledne dva dni uz nie, len sem tam pichlo, ktovie co sa deje v mojom tele, ale uz toho je na moju psychiku akosi vela 😢

cmelica
30. nov 2011

@smallyell a mozno sa len zahniezdovali a teraz pockaj kym bude silniet HCG...naozaj skus testnut az ten piatok...teraz hlavu hore a mysli na drobcov 🙂

smallyell
30. nov 2011

@cmelica 🙂 mas pravdu, este nic nie je iste a uz to vzdavam, este je par dni pred nami a vysledok sa moze zmenit......dakujem za povzbudive slova 🙂

cmelica
30. nov 2011

@smallyell 🙂 🙂 🙂 takto sa mi to paci 🙂 🙂 🙂 skus sa niecim zamestnat ak si na PN,ja som si objednala puzzle aby som sa nezblaznila pri stimulke a tom cakani co bude 🙂 drzkaj sa a pekne pohladkaj brusko 🙂

smallyell
30. nov 2011

@cmelica 🙂 som na pn, bola som vcera v kniznici, mam pripravene knihy, len sa pustit do nich, len ako sa poznam, ked zacnem, tak neprestanem, kym ju nezhltnem a muz sa zblazni 😀 😀 😀 😀 no nic, nejako to zvladneme, aj ty sa drzkaj, nech ti to skoro zleti 🙂

cmelica
30. nov 2011

@smallyell 🙂 🙂 Dakujem 🙂 ja som na PN uz 4 tyzden a stimulku zacinam 13.12 🙂

porinka
30. nov 2011

@smallyell
moja, hlavu hore, nádej zomiera posledná...zamestnaj sa a testuj až pred krvičkou 😉

linka
30. nov 2011

ahojte
@cmelica aj ja som na PNke uz dva tyzdne,v praci je chaos,nemam chut sa tam nervit 😖
len v noci nemozem spat uz asi siesty den,furt sa zobudim,ze mi treba na wc,potom lahnem a od pol siestej som uz zasa hore,nechapem,zeby nervy 😒 a neviem sa dojest,jem nieco a zaludok sa mi vobec neplni,furt som hladna 😀
@porinka zajtra mas velky den,budem na teba mysliet 😵

linka
30. nov 2011

@smallyell nezufaj este,nic nie je stratene kym neni mrcha 😉

porinka
30. nov 2011

ja som tiež druhý týždeň PN, týždeň som bola na náhradnom voľne. Dúfam, že dnes budem vedieť, čo ďalej. Lebo je posledného, takže ak nebudú dobré embyjká, treba mi ukončiť PN, ešteže dnes mudr. robí do 20:00 a ak pôjdem zajtra na ET, tak musím zaniesť do roboty papier na peniaze.
A celé sa mi to akosi naťahuje, za 11 dní mám dostať mrchu... ☹

linka
30. nov 2011

@porinka no s tym papierom na peniaze ma dnes napadlo,ze mi ho nedali...do kedy sa ma dorucit?

porinka
30. nov 2011

@linka
asi na konci mesiaca, aby ti vyplatili PN

linka
30. nov 2011

a ked prvych 10 dni este plati zamestnavatel,tak aj tak treba? no dnes ho nebudem mat,dr.nerobi 😒

miskab
30. nov 2011

Babulky vsetkym Vam prajem vela sil a vela stastia, mi sme tiez po IVF-ICSI a podarilo sa to na prvy krat teraz som v 25 tyzdny tehotenstva. drzim vam vsetkym palceky drzte sa .... 😉

porinka
30. nov 2011

@linka
dáš zajtra

cmelica
30. nov 2011

@linka ja som na tom podobne 🙂 🙂 este,ze mam vychadzky 🙂 kedy zacinas so stimulkou?

vtacatko2
30. nov 2011

ahojte ste niektora na PN a chodite do MT helios, lebo aj ja by som chcela pn len neviem od koho si ju mam pytat, to mi ju len odporucia a da mi ju obvodna?

alibabaa
30. nov 2011

@porinka jej super. tak drzim palceky aby boli vysledky len a len pozitivne 🙂 pekne oddychuj a mysli IBA pozitivne 🙂