Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@porinka mi to nedalo a zasa som studovala vcera vecer 🙂 a nasla som taku anglicku stranku s tipmi pre rozne stadia IVF...na embryo transfer je tam niekolko veci ktore som nikdy nepocula/necitala. Napr ze, embrijka nemaju radi nic parfumovane., ze po transfere sa treba vyhnut parfumovanym samponom, olejom, vonavkam, atd. sranda nie? neviem ci to nie je prehnane ale radsej nechaj vonavku na policke niekolko dni 😉
ahojte
@cmelica aj ja som na PNke uz dva tyzdne,v praci je chaos,nemam chut sa tam nervit 😖
len v noci nemozem spat uz asi siesty den,furt sa zobudim,ze mi treba na wc,potom lahnem a od pol siestej som uz zasa hore,nechapem,zeby nervy 😒 a neviem sa dojest,jem nieco a zaludok sa mi vobec neplni,furt som hladna 😀
@porinka zajtra mas velky den,budem na teba mysliet 😵
ja som tiež druhý týždeň PN, týždeň som bola na náhradnom voľne. Dúfam, že dnes budem vedieť, čo ďalej. Lebo je posledného, takže ak nebudú dobré embyjká, treba mi ukončiť PN, ešteže dnes mudr. robí do 20:00 a ak pôjdem zajtra na ET, tak musím zaniesť do roboty papier na peniaze.
A celé sa mi to akosi naťahuje, za 11 dní mám dostať mrchu... ☹
a ked prvych 10 dni este plati zamestnavatel,tak aj tak treba? no dnes ho nebudem mat,dr.nerobi 😒
Babulky vsetkym Vam prajem vela sil a vela stastia, mi sme tiez po IVF-ICSI a podarilo sa to na prvy krat teraz som v 25 tyzdny tehotenstva. drzim vam vsetkym palceky drzte sa .... 😉
ahojte ste niektora na PN a chodite do MT helios, lebo aj ja by som chcela pn len neviem od koho si ju mam pytat, to mi ju len odporucia a da mi ju obvodna?

@smallyell este nezufaj! mala si aj PK?