Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
Ahoj ďakujem 🙂 , OPU mi robil Krajkovič. Ja má niečo s krvou tak musím riediť fraxiparinom a ten druhý je niečo podobné volá sa solumedrol. Hej myslíš že zajtra? ja si myslím že dnes no fakt neviem. 😒
Tak baby kontorla za mnou 🙂 ten chybajuci diphereline mi dali v centre 🙂 zajtra zacnem s pergoverisom. Cez vikend dufam posledna kontrola pred OPU. Uz som nejaka cela sfuknuta 😀.
@alibabaa viem ze nemam porovnavat, len dnes ma tak vybavili ako na beziacom pase 😕 ked som si poobede volala povedali mi ze uz gonal nemam pichat. Ale ako to tu tak citam, skoro vsetky pichali koncom 3 inj. 😖 som sa nato sestricky 2-krat opytala, ze ci urcite uz nemam pichat gonal. Co si o tom myslis?
utrogestan:
Prípravok sa podáva aj na udržanie tehotenstva. Nie je však liekom vol’by pri všetkých typoch spontánnych predčasných pôrodov, predovšetkým nie pri abortoch, ktoré sú spôsobené genetickými komplikáciami ( viac ako 50%).
zabezpečuje to, aby sliznica maternice bola dostatočne vysoká a môže sa dokonca užívať do konca 12 tt, čo pomáha tehotenstvu
@99azura99 no neviem, oni musia vediet. gonal stimuluje vaječníky k tvorbe vajíčok.. a luveris ci pergoveris je na vyvolanie dozrievania folikulov, ktoré sú vo vaječníkoch, kde dozrievajú vajíčka.. tak som to nasla na nete..
oni musia vediet podla tvojich vysledkov co je pre teba a tvoje folikuly najlepsie 😉
Este sa vas chcem opytat, ten pergoveris si asi pichnem celu davku ze? To sa nejako nemerie ako napr. gonal... ach zase mam stres 😀
Volala som tak až zatjra. 😀 😀 Ale boli milí 🙂 Ď babenky
@porinka dakujem, nech sa nam vsetkym co najskor podari potvrdenie! potom si mozeme zalozit spolocnu matersku skolku vytuzenych a vybojovanych slniecok.
Baby, mate niektora mobil na Drabeka z GF?
Ked idem zajtra na 1.kontrolu po mrche, mam si so sebou zobrat aj Gonal? Ci oni mi povedia, kolko si mam doma pichnut? 😕
@alica311 ahoj a aky mas protokol? ja mam kratky a este neviem ci zacnem v decembri,dozviem sa buduci tyzden a PNku som si vybavila u svojej gyn.,povedala som jej rovno,ze mam pred umelym a v praci sa to neda vydrzat,ze sa potrebujem dat psychicky dokopy,nemozem zacat stimulovat taka negativne naladena,tak sme sa nejak dohodli 😉

@aisha6
ja som prvý utroš zapíjala večer v deň OPU a na druhý deň ráno už vkladala a prehodila som ťa v tabuľke medzi čakatelky na ET 😉