icon

Prvé IVF - máj 2019 - chystáte sa niekto tiež?

bodka1234
18. apr 2019

Ahojte, konečne sa ľady pohli a po úplne zbytočne premrhanyvh 6 mesiacov v ISCAR sme v novom CAR konečne a hneď po prvej navsteve našli príčinu nášho neúspechu a spôsob liečby. V máji sa chystám na svoje prvé IVF a keďže neviem čo mám presne od toho očakávať hlavne kvôli mojej práci aby si nič nevšimli, už len časté chodenie k lekárke je dosť podozrivé. Počas obdobia stimulácie sa to na vás nejako prejavovalo? Po OPU ste sa koľko dávali dokopy? A po ET/KET nejaká dovolenka alebo PN? Prípadne je tu niekto kto tiež ide na IVF v máji? Ja začínam stimulovať od cca 29.4. vdaka

Strana
z7
micha444
6. nov 2019

Ahojte dievčata, ostali mi lieky a inekcie. Ak by ste mala niektorá záujem píšte mi do správy.

nikusik0107
10. nov 2019

Ahojte baby chcem sa vás opýtať ako je to s cvičením.... Môžem cvičiť? Akurát začínam stimulovat

janee91
10. nov 2019

@nikusik0107 mne povedali ze mozem robit vsetko ako doteraz az po vklade 4 dni kludovy režim

nikusik0107
10. nov 2019

Janee91 super to som chcela počuť... A je niečo také co naozaj treba vylúčiť... Myslím nejaké čaje vitamíny

danielka55
10. nov 2019

@nikusik0107 ahoj. Mne tiez povedali po vklade ze dva tyzdne kudovy rezim. Ale myslim ze posledne dni pred vyberom vajicok nebudes vladat cvicit. Budes mat bolestive a velke brusko. A hlavne tesne pred vyberom to neriskuj az neprasknu vajka.

petinka30
10. nov 2019

Ako je to zo sexom počas stymulacie?

liwmia
10. nov 2019

@nikusik0107 ja som v Nemecku a tu mi dorazne zakazali cvicit 2 tyzdne pred vkladom (pocas stimulky), kvoli tomu, aby nahodou nepraskli vajicka. A popravde, ja, co som takmer dennodenne chodievala do fitka, tak som pocas stimulky nemala ani chut a naladu na cvicenie. Brucho som mala ako balon a zohnut sa, to nehrozilo 🤣😂

danielka55
10. nov 2019

@petinka30 uplne v pohode🙂 horsie je to po. Ja som mala po vklade zakaz dva tyzdne

butterfly333
11. dec 2019

Ahojte viete mi poradiť? Rozmýšľam nad ivf no dva roky sa snažíme a nič mám 40r čo ak moje vajíčka sú už nanič brala som letrozol clostil a nič nepomáha vždy len jedno dve vajíčka.tak keby chcem ísť na umelé a nebude ani jedno vajíčko alebo ako sa dá zistit v akom stave sú a či vôbec sú nejaké.

naty139
11. dec 2019

@butterfly333 myslím, že sa dá predom zistiť len zásoby vajíčok ale ich kvalita sa ukáže až po odbere 🤷‍♀️

butterfly333
11. dec 2019

@naty139 myslíš ani? To mám 1,16 zaujímavé je že minulý rok bolo ani 1,09.

gabula34
18. dec 2019

@busybumblebee ahoj prosím ta na akej klinike si bola a podarilo sa?

zulietka7
20. dec 2019

Ahojte baby, chcem sa spýtať som 9 deň po ET a čakám na výsledok 🙂cítim sa v pohode okrem občasným bolestí ako pred menzesom. Ale od včera večera mám na imtimke taký biely výtok priesvitný mali ste to niektorá?

janee91
20. dec 2019

@zulietka7 urob si test. Bolesti mozu znacit ak rast maternice v tehotenstve.

zulietka7
20. dec 2019

@janee91 robila som dneska ale až teraz na večer tak asi musím ráno lebo zatiaľ nič :/

ronaldoboss
20. dec 2019

@zulietka7 name test je ešte skoro 9den je skoro skus až 11den.

zulietka7
21. dec 2019

Baby mám ešte jednu otázku, ak ste mali niektorá výrok po utrogestane aký bol ? Lebo ja ho mám už tri dni vkuse vkuse a neviem ci to môže byť z neho

janee91
17. jan 2020

@zulietka7 ako vysiel test?

medovnicek123
7. feb 2020

ahojte, nezostal náhodou niekomu Ovitrelle a femara? Prosím...

zuzikabobika
19. máj 2020

@lienka345 dobrý večer, napísala som Vám ss.... Prosím prečítajte.... Ďakujem

renusa3
Autor odpoveď zmazal
Strana
z7