Prvý ET - pocity
Ahojte, ktoré máte najmä pozitívnu skúsenosť. Som po prvom ET 3.deň. Vkladali mi 5 dňové embryo. Aké ste mali pocity? Beriem hormóny aby sa mimi udržalo keď sa uhniezdi. Zatiaľ ma len sem tam poboli brucho, ale mam ho citlivé na stlačenie. Prsia moc nebolia, neviem ci je to hormónmi alebo sa niečo deje. Nikto v mojom okolí toto neabsolvoval, preto by som si rada popísala s vami. Ďakujem
@kamoska_z_konika ja mam PN 😁 uz neviem co robit, pozeram TV, lustim krizovky, citam knihu, som na mobile, lezim, sedim, manzel mi nedovoli nic robit, on vari aj upratuje 😊❤️😆 zblbnem sa do odberu krvi😭😫
@luckalukas_1 u mňa je manžel furt v práci na 13tkach,variť budem ja dnes. V car mi hovorili nech robím jak keby nič len nech nič nedvíha. Prosila som svokru o varenie ale už nechce tak začínam dnes ja variť..bude rybka a si urobím ešte dusenu zeleninu a jemu hranolky
@luckalukas_1 skus ešte možno maľovať omalovanky pre dospelých 😂 ja keby som bola pn tak pomáham budovať eshop a tvoriť produkty ale prvotne som stále zamestnaná a nechcela som moc na PN ísť (manžel to ma v práci veselé a financie nepustia).
@kamoska_z_konika my sme obaja PN aj manzel, bol na operaciu TESE v rovnaky ked ja som mala OPU .. nam by navarila svokra, ale ona je tiez po operacii, vyberali jej zlcnik 🤦😃 cela fajta sme po zakroku naraz 😂😂
@luckalukas_1 lazaris všetci doma 🙈 ajaj tak skóre uzdravenie zelam
Baby, mne kazali prist na krv na 10. den aj na 14.den, pre potvrdenie vysledku 😊 ja som tiez doma, ale normalne som vcera aj dnes uz varila, piekla, bola v obchode, fungujem normalne, len si davam samozrejme pozor na seba, nic nedviham a tak ... ale keby mam len lezat, tak sa asi zblaznim, by som asi len googlila a stresovala 🤣
@marssellitta co ambulancia to inak 👍 jj zamestnávaš myseľ není času na premýšľanie
cavte zeny, tak co ako sa citite? 🙂 ja mam dnes uplne bezny den, varila som, prala, upratala, citim sa dobre 😊
@luckalukas_1 aj ja, dnes mi je lepšie, všimla som si, že často krát nevedome sťahujem brucho... Tak som trochu povolila, aby mimco (ak tam je) malo miesto 😁😁😁 ale dala som si dnes oddych trochu, som v posteli, zajtra mi navarí babka 😁 ale naozaj včera a aj v noci na dnes má fakt bolelo brucho.... Tak som šťastná ako blcha dnes 🤗
@erika434 aby malo miesto hej?😂 jajj.. no super, dufam ze uz ta nebude boliet 🙂 mna bolelo 3 dni pod bruchom, dnes vobec, neviem ci je to dobre znamenie, alebo skor ne 🤔 no uvidime.. v stredu si chcem urobit test, dufam ukaze aspon ducha🙏😃
Caute baby, mna tiez vcera poobede zacalo podbrusko pobolievat, tak ako ked vam menstruacia zacina, aj vecer pobolievalo, som sa nevedela ani v posteli ulozit 😁 ale verim, ze to je dobry priznak 🙏
@marssellitta no co som citala, malo by to znamenat uhniezdenie 🤷 dufam ze nam to vsetkym vyjde🙏🤞🍀🍀🍀
@luckalukas_1 @erika434 baby aj mňa bolelo 3 dní a prestalo práve dnes. Ostali iba kríze a prsia co bolia.. Tiež neviem kde to zaradiť. Dnes opäť home office.
@erika434 @luckalukas_1 a k tomu všetkému ešte migrena kvalitná a nafúknuta som jak balón
@kamoska_z_konika neviem, mozno sa nam naozaj bublinky uhniezdovali 😍 ...jooj tu migrenu ti vobec nezavidim, viem presne co to je😟 mne stale pomoze jedine nadychat sa cerstveho vzduchu, studene obklady, lahnut si, ticho a tma ..ja som bola par dni tiez strasne nafuknuta, ale uz to preslo chvalabohu, mozno mas zlu stravu?
@luckalukas_1 naopak nejedla som nič nafukujuce snažím sa vyhýbať akurát ms mi ma prísť bud 22 alebo 25...dala som obklad donútila sa vypiť este viac vody a lepšie mi je už, ďakujem za pochopenie 😉 ako možno to blbo vyzneje ale som sa nevedela vyprdiet.. Toto mávam pred cyklom a počas MS kvôli endometrioze.. Och každým dnom som viac a viac zvedava
@kamoska_z_konika moze to byt aj zhormonov, alebo nedaj boze ohss 🙈 ale to by si uz mala viac priznakov asi... aj mne len toto pomoze ked mam migrenu, ja niekedy z nej aj vraciam🤮
aj ja som strasne zvedava😃 nechcem si namyslat priznaky, ved je na nich este strasne skoro, ale ta bolest podbruska a brucha ktoru vsetky mame par dni po transfere, musi to byt uhnieudenie, ved co ine 🤔😆
Dievčence, môj dnešný test je snehobiely. Bolesti brucha pretrváva, niekedy aj intenzívnejšie, prsia nebolia. Takto som to mala vždy pred menzesom. Dnes bude ťažký deň, ach... Na krv idem o týždeň
@erika434 to je este strasne skoro, preto ti nic neukazal 🙂 nerob si testy tak skoro, zbytocne sa stresujes a jasne ze nic neukaze, lebo je to fakt prilis skoro
@erika434 nestrácaj prosím nádej. Ako mi povedali v CAR tvarte sa a robte všetko tak ze ste tehotná 🌞 tak to aj tak robím. Aj ja mam iba časť príznakov už ale nemôžem to porovnávať s mojim pms.. Hlávku hore všetko bude dobre
@luckalukas_1 ohss to byť nemôže.. Prestala som stimulovať koncom sept 2020..a vklad bol minulú nedeľu.. Príliš dlhá doba na to,ale tipujem to na zmenu počasia
Ja som kvôli tomu ostala na PN od stimulácie, pracujem vo veľkom kolektíve a nechcela som nič riskovať... Tak naozaj sa snažím šetriť sa... Uvidíme co bude. Zatiaľ bolo všetko bez problémov od stimulácie, joooj jedine ze moje telo nechce byť tehotné...
@erika434 chápem, dobre si urobila zároveň si ss ochránila od covidu. Viem ze je to ťažké, ale výdrž do krvného testu a sa uvidí. Každá môžeme mať iný priebeh ale krv ukáže výsledky. Držím silno palce🤞
Už mi je lepšie, keď vám to sem môžem napísať, ďakujem vám, dnes si spravim radosť,... Možno si niečo nakreslím 😁
@erika434 som rada 🌞 a jeej 😉
Je tu niektorá z vás 7dpt?😁 Aké máte čiarky na teste dievčatá?
@niikoletka ahoj v nedeľu bude 7
@niikoletka ahoj, ja mám v sobotu 7.den, ale chcem pockat az do nedele-pondelka s testovanim 😊
ja som sa rozhodla, ze budem testovat az 10dpt 😁 na 11dpt idem na krv, tak si myslim ze je to take idealne, robit test den pred krvou, len mi drzte palce aby som vydrzala dovtedy 😃
doma nemam radsej ziadny test, kupim az na poslednu chvilu, lebo ako sa poznam urcite by som hned testovala 🙄😂

@mikasz to je skvele,.dakujem