icon

Prvý ET - pocity

erika434
15. mar 2021

Ahojte, ktoré máte najmä pozitívnu skúsenosť. Som po prvom ET 3.deň. Vkladali mi 5 dňové embryo. Aké ste mali pocity? Beriem hormóny aby sa mimi udržalo keď sa uhniezdi. Zatiaľ ma len sem tam poboli brucho, ale mam ho citlivé na stlačenie. Prsia moc nebolia, neviem ci je to hormónmi alebo sa niečo deje. Nikto v mojom okolí toto neabsolvoval, preto by som si rada popísala s vami. Ďakujem

kamoska_z_konika
20. mar 2021

Čaute baby zas mam od rána bolesti a sem tam ma dačo kusne 😂 čistá komédia tak ležím a potom niečo málo porobím. Ráno som sa normálne zľakla 😁 zatiaľ bez spinenia

luckalukas_1
20. mar 2021

@kamoska_z_konika neboj sa, je to normalne, maternica sa prisposobuje 😁 aj ja sa bojim ze zacnem spinit, beriem estrofem, tak hadam tomu zabrani 🤞 ty co beries?

kamoska_z_konika
20. mar 2021

@luckalukas_1 amelgen progesteronove čipky nič iné a tablety femibion a kys list 10 mg na striedačku

luckalukas_1
20. mar 2021

@kamoska_z_konika ja beriem ten estrofem 3x1, prednison 2x1, rano 1 injekcia prolutex(progesteron), a vecer amelgen 2 gulocky vkladam, a kys. listovu 2 tbl .. ja mam toho teda ovela viac🙄

mikasz
20. mar 2021

@luckalukas_1 ja tiez 🙈 normalne musim mat pripomienky 😂
Rano: euthyrox, 2tbl estrofem, prolutex, vit.C
Obed: 2tbl estrofem, kys.listova
Vecer: 2tbl estrofem, progesteron, vit.D

kamoska_z_konika
20. mar 2021

@luckalukas_1 @mikasz :O chapem. A aký máte víkend baby?

luckalukas_1
20. mar 2021

@mikasz ja si tiez musim znacit, lebo nikdy neviem ci som uz vypila ci nie 😂 ..a ty beries zvlast prolutex aj progesteron? lebo prolutex je vlastne progesteron 🤔

luckalukas_1
20. mar 2021

@kamoska_z_konika taky oddychovy 😃 trochu nieco porobim a boli ma pod bruchom, tak si radsej lahnem 😆 dnes som ani nevarila, nechce sa mi, mame parky, salat, tak dnes budeme mat suchu stravu, svet sa hadam nezruti🤷 a co ty?

kamoska_z_konika
20. mar 2021

@luckalukas_1 ja podobne čokoľvek som išla robiť tak bolesti.. Tak som šla ľahnúť naspäť 😁 dojedla som ryby na zelenine ktoré som varila, muž si objednal pizzu a dala aspoň prať. Zajtra navarím snáď 😇

mikasz
20. mar 2021

@luckalukas_1 ano rano prolutex a vecer progesteron vkladam. Ty mas amelgen, to je tiez progesteron 😉

luckalukas_1
20. mar 2021

@kamoska_z_konika tak sme na tom tak isto, snad je to dobre znamenie ze to tak mame obydve🙏😉 ooo ale pizzu by som si dala 🤤😁 ..verim ze zajtra navarime uz 😃

luckalukas_1
20. mar 2021

@mikasz aha naozaj, mas pravdu ani som o tom nevedela 😂😂😂 a to preco nam tak davaju? 🤔 nestacil by 1 liek progesteron, napr. s vyssou davkou? 😃

mikasz
20. mar 2021

@luckalukas_1 vies co, skor myslim, ze je to kvoli tomu, aby si mala stale rovnaku hladinu progesteronu v sebe.
Kedysi som mala aj 3x denne na vkladanie progesteron a bolo to dost neprijemne jak to zo mna furt vytekalo 🙄🙈

luckalukas_1
20. mar 2021

@mikasz ani nehovor 🤦 vecer davam az pred spanim aby som nevstavala a rano ked vstanem este to zo mna tecie 😤 no ale nevadi, len nech to pomoze 🙏 .. ale ty si uz tehotna vsak?

mikasz
20. mar 2021

@luckalukas_1 verim, ze pomoze, preto to aj robime 😉🙏
Ano,ja zatial 8tt, takze este dlha cesta pred nami 🙏

erika434
autor
20. mar 2021

Ahojte, ja dnes oddychujem tiež, no sem tam ma tak pichne, ako by ste ma prešpikovali špajdlou, v krížoch ma ťahá.... Joooj, ale naozaj ako by mal prísť menzes...

luckalukas_1
20. mar 2021

@mikasz jeej gratulujem, vela zdravicka prajem❤️ na kolky krat sa ti podarilo?

luckalukas_1
20. mar 2021

@erika434 ale nestresuj, ziadny menzes ti nepride!! 😊 precitaj si, vsetky zeny to tak maju ako ty, prve priznaky su velmi podobne pms, musis verit a mysliet pozitivne! ❤️❤️

mikasz
20. mar 2021

@luckalukas_1 dakujem 🙏 dokopy 7.vklad

erika434
autor
20. mar 2021

Inak, ako vám Dr odôvodnil že sa vajko neuhniezdilo? Keď vlastne vždy máme nastavene telo hormónmi, embryo je kvalitné a nie je žiadny veľký zdravotný problém. Lebo ja mam iba 1 vajickovod nepriechodny inak som mala vždy výsledky dobre a o behali sme všetky možné vyšetrenia aj genetiku a reproimuno, hematologu....

luckalukas_1
20. mar 2021

@mikasz tak to si bojovnicka, klobuk dole, po tych neuspechoch si uz naozaj zasluzis krasne zdrave babetko, urcite to dotiahnete do uspesneho konca, ja verim tomu ze hej❤️

rk123
20. mar 2021

@erika434 to ci je kvalitne nevedia, aj ked sa na pohlad zda, ze je. pokial nedas spravit genetiku embryii tak nevies ci je aj geneticky dobre. a ak je vsetko dobre nastavene sanca je nejakych 40-50% a pri otestovanom embryu geneticky to stupa na nejakych 65%. ani sliznica nemusi byt kvalitna, to ze je v idealnej vyske na vklad tiez este nic neznamena. nic nie je 100% a niektore veci su medzi nebom a zemou 🤷🏽‍♀️

marssellitta
20. mar 2021

Ahojte baby, fiha, vy mate nejako vela liekov pozeram 🙄 ja mam Progestenalle 3x denne na vkladanie, tiez mi lezie na nervy, ako to zo mna vyteka 😂 a dnes som bola aj na nakupoch aj som teraz dala varit vyvar, nic som dokopy ale nerobila a unavena som akoby som drevo kalala 😂 tiez ma pobolieva aj podbrusko a hlavne akosi zacali krize, tak rovnako dufam, ze nepridu 🍓🍓🍓 ... tak nam vsetkym drzim palce 🙏

luckalukas_1
20. mar 2021

@marssellitta ja som si myslela, ze to kazdy ma tolko liekov 🤦😂... ja som sa na nakup neodvazila ist, poslala som len manzela s nakupnym zoznamom 😃 .. tak mame vsetky tie iste priznaky, snad je to dobre znamenie, nech sa to podari nam vsetkym 🙏❤️

erika434
autor
20. mar 2021

Na margo togo Progestanelle... Fuj 😁 ako keby som sa pocikala každú hodinu, vkuse nosím vložky. Ani tie injekcie počas stimulácie mi nevadili ale toto mi je čím ďalej tým viac nechutné 😁😁😁

rk123
20. mar 2021

@erika434 este pockaj lebo to budes uzivat cca do 12tt tak si este uzijes 😂

marssellitta
20. mar 2021

@erika434 presne, pritom sa to da aj zapijat vodou - ci tak to ma mensie ucinky alebo co? Tiez mam vkuse minimalne intimky, ale uz ani tie nestacia 😂

luckalukas_1
22. mar 2021

zeny vyslo to ❤️❤️❤️❤️ dnes 7 dpt, mamatest comfort a su tam // 🙏😭 nemozem tomu uverit 👍🙏🍀🍀🍀🍀🍀

mikasz
22. mar 2021

@luckalukas_1 juuu to je krasa, gratulujem, nech pekne tmavne 🙏✊🥰

luckalukas_1
22. mar 2021

@mikasz dakujem ❤️❤️❤️❤️❤️❤️