Prvý ET - pocity
Ahojte, ktoré máte najmä pozitívnu skúsenosť. Som po prvom ET 3.deň. Vkladali mi 5 dňové embryo. Aké ste mali pocity? Beriem hormóny aby sa mimi udržalo keď sa uhniezdi. Zatiaľ ma len sem tam poboli brucho, ale mam ho citlivé na stlačenie. Prsia moc nebolia, neviem ci je to hormónmi alebo sa niečo deje. Nikto v mojom okolí toto neabsolvoval, preto by som si rada popísala s vami. Ďakujem
@luckalukas_1 gratulujem
@kamoska_z_konika dakujem ❤️ verim ze vsetky to zazijete 🤞🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@luckalukas_1 gratulujeeeeeem 🤗 ja idem zajtra na krv, tak uvidím, čo bude 😊
@marssellitta dakujem 🙏❤️ drzim palce 😁 ja idem na krv piatok
Tak, dnes 11 dní po ET, test biely... Končím, v piatok už iba krv ako povinnosť nech už môžem vysadiť lieky 😪
@erika434 to mi je velmi luto 😟 dalsi krat to vyjde!!
Ahojte, tak ani mne to nevyslo, bola som dnes na 10.den po ET na krv, ale hodnota HCG je nulova... este mame jedno zamrazene, tak nabuduce to vyjde, dufame 😊
@marssellitta nabuduce to vyjde, nezufaj 🙏🍀🍀🍀
baby a to na krv sa ide na lacno? alebo sa normalne mozem naranajkovat, nema to vplyv na hcg?
@luckalukas_1 nema to vplyv,mozes kludne ranajky
@mikasz dobre diky😊🍀
Ahojte ako sa cítite? U mňa striedanie zima a teplo a bolesti ostali striedavé.
Ja dnes už nijak. Ani brucho, ani prsia, žiadne príznaky... 🤔
@radunka38 myslim, ze po tyzdni tam mas krasne dve ciarky, gratulujeeeeem 🙂 na krv sa chodi na 10-14.den, ale to ti urcite potvrdia (takto silne to uz nemoze byt s Ovitrelle alebo co si si pichala 😊) ... myslim, ze uz sa tak opatrne mozes tesit 😁
@marssellitta Ďakujem! na krv sa objednam hneď v utorok. Neverím že po 10 rokov sa to asi konečne podarilo
@radunka38 po 10 rokoch? ❤ tak to aj mne az slzy vysli, gratulujeeeeeeeem 😊 daj tu potom vediet, ci to potvrdil aj krvny test 😘
@marssellitta ja stále tomu neverím počkám si na potvrdenie od lekára nech to je na 100%
@radunka38 potom daj vediet vysledok, ale urcite sa to potvrdi, neboj 😍
Ahojte. Chcela by som sa opýtať. Som 7 deň po ET a užívam progesteron. Od včera som začala špiniť a dnes sa objavila už aj ružová krv. Máte niektorá podobnú skúsenosť? Obávam sa, že to neznamená nič dobré..
@rk123 Volala som na hotline do car a normálne to ľutujem! Zdvihla to dosť nepríjemná sestrička tak som jej povedala že od včera spinim a dnes sa objavila aj krv ...povedala že a čo, že čo má somnou robiť. Že mám ísť zajtra na krv a ja jej vravím že to nie je skoro? A ona že no je to skoro ale že čo má somnou robiť aj tak je to na prírode ale že tehotná nebudem lebo tehotným sa to nestáva. No vieš čo nemám slov...takú bezcitnu ženskú som ešte nezažila a hlavne v takejto oblasti!
@nikatomi1 ja som spinila a nevedeli čo so mnou majú robit. Zvýšili množstvo cipkov ale rozbehla sa o pár dní ms
@nikatomi1 jezisukriste to co je za car 🤦🏽♀️
no ja neviem, mne hned hovoril lekar na vklade ze sa to stava velmi casto ze zacne zena krvacat aj napriek liekom, ze to moze byt prasknuta cieva od hniezdenia embrya atd, ze sa nemam zlaknut. preto som im hned volala ze co mam robit. takze takyto pristup od nich fakt nechapem

@mikasz dakujem ❤️❤️❤️❤️