icon

Prvý ET - pocity

erika434
15. mar 2021

Ahojte, ktoré máte najmä pozitívnu skúsenosť. Som po prvom ET 3.deň. Vkladali mi 5 dňové embryo. Aké ste mali pocity? Beriem hormóny aby sa mimi udržalo keď sa uhniezdi. Zatiaľ ma len sem tam poboli brucho, ale mam ho citlivé na stlačenie. Prsia moc nebolia, neviem ci je to hormónmi alebo sa niečo deje. Nikto v mojom okolí toto neabsolvoval, preto by som si rada popísala s vami. Ďakujem

luckalukas_1
22. mar 2021

@mikasz dakujem ❤️❤️❤️❤️

kamoska_z_konika
22. mar 2021

@luckalukas_1 gratulujem

luckalukas_1
22. mar 2021

@kamoska_z_konika dakujem ❤️ verim ze vsetky to zazijete 🤞🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

marssellitta
22. mar 2021

@luckalukas_1 gratulujeeeeeem 🤗 ja idem zajtra na krv, tak uvidím, čo bude 😊

luckalukas_1
22. mar 2021

@marssellitta dakujem 🙏❤️ drzim palce 😁 ja idem na krv piatok

erika434
autor
23. mar 2021

Tak, dnes 11 dní po ET, test biely... Končím, v piatok už iba krv ako povinnosť nech už môžem vysadiť lieky 😪

luckalukas_1
23. mar 2021

@erika434 to mi je velmi luto 😟 dalsi krat to vyjde!!

marssellitta
23. mar 2021

Ahojte, tak ani mne to nevyslo, bola som dnes na 10.den po ET na krv, ale hodnota HCG je nulova... este mame jedno zamrazene, tak nabuduce to vyjde, dufame 😊

luckalukas_1
23. mar 2021

@marssellitta nabuduce to vyjde, nezufaj 🙏🍀🍀🍀

luckalukas_1
23. mar 2021

baby a to na krv sa ide na lacno? alebo sa normalne mozem naranajkovat, nema to vplyv na hcg?

mikasz
23. mar 2021

@luckalukas_1 nema to vplyv,mozes kludne ranajky

luckalukas_1
23. mar 2021

@mikasz dobre diky😊🍀

kamoska_z_konika
24. mar 2021

Ahojte ako sa cítite? U mňa striedanie zima a teplo a bolesti ostali striedavé.

erika434
autor
24. mar 2021

Ja dnes už nijak. Ani brucho, ani prsia, žiadne príznaky... 🤔

radunka38
3. apr 2021

Ahojte, som týždeň po et. Myslite že to je áno alebo radšej ešte počkať? Ms mám dostať zajtra

marssellitta
3. apr 2021

@radunka38 myslim, ze po tyzdni tam mas krasne dve ciarky, gratulujeeeeem 🙂 na krv sa chodi na 10-14.den, ale to ti urcite potvrdia (takto silne to uz nemoze byt s Ovitrelle alebo co si si pichala 😊) ... myslim, ze uz sa tak opatrne mozes tesit 😁

radunka38
3. apr 2021

@marssellitta Ďakujem! na krv sa objednam hneď v utorok. Neverím že po 10 rokov sa to asi konečne podarilo

marssellitta
3. apr 2021

@radunka38 po 10 rokoch? ❤ tak to aj mne az slzy vysli, gratulujeeeeeeeem 😊 daj tu potom vediet, ci to potvrdil aj krvny test 😘

radunka38
3. apr 2021

@marssellitta ja stále tomu neverím počkám si na potvrdenie od lekára nech to je na 100%

marssellitta
Autor odpoveď zmazal
marssellitta
5. apr 2021

@radunka38 potom daj vediet vysledok, ale urcite sa to potvrdi, neboj 😍

zuzuburkotova
Autor odpoveď zmazal
nikatomi1
5. sep 2021

Ahojte. Chcela by som sa opýtať. Som 7 deň po ET a užívam progesteron. Od včera som začala špiniť a dnes sa objavila už aj ružová krv. Máte niektorá podobnú skúsenosť? Obávam sa, že to neznamená nič dobré..

rk123
5. sep 2021

@nikatomi1 ahoj, ja som na 8den po et zacala normalne krvacat, v car mi dali k progesteronu (co som vkladala), este uzivat duphaston. volala si im, ze krvacas?
a teda u mna to nic zle neznamenalo, momentalne som 34tt

nikatomi1
5. sep 2021

@rk123 Jeeej gratulujem a veľmi pekne ďakujem 🙏🏻 zajtra ráno im dám vedieť. Ako dlho si krvácala?

rk123
5. sep 2021

@nikatomi1 no ja som volala hned ako som si nasla krv a hned som aj musela uzivat dalsie lieky, inak hrozilo ze embryjko vyplavi krv (to mi povedal potom doktor).
krvacat som prestala asi po dni ked mi nasadili duphaston.
a dakujem a tebe drzim velmi palce ☺️

nikatomi1
5. sep 2021

@rk123 Volala som na hotline do car a normálne to ľutujem! Zdvihla to dosť nepríjemná sestrička tak som jej povedala že od včera spinim a dnes sa objavila aj krv ...povedala že a čo, že čo má somnou robiť. Že mám ísť zajtra na krv a ja jej vravím že to nie je skoro? A ona že no je to skoro ale že čo má somnou robiť aj tak je to na prírode ale že tehotná nebudem lebo tehotným sa to nestáva. No vieš čo nemám slov...takú bezcitnu ženskú som ešte nezažila a hlavne v takejto oblasti!

kamoska_z_konika
5. sep 2021

@nikatomi1 ja som spinila a nevedeli čo so mnou majú robit. Zvýšili množstvo cipkov ale rozbehla sa o pár dní ms

rk123
6. sep 2021

@nikatomi1 jezisukriste to co je za car 🤦🏽‍♀️
no ja neviem, mne hned hovoril lekar na vklade ze sa to stava velmi casto ze zacne zena krvacat aj napriek liekom, ze to moze byt prasknuta cieva od hniezdenia embrya atd, ze sa nemam zlaknut. preto som im hned volala ze co mam robit. takze takyto pristup od nich fakt nechapem

nikatomi1
6. sep 2021

@rk123 ako dlho si krvacala? A bolo to intenzívne či len málinko krvi?