Prvý KET
Ahojte baby, teraz v piatok 28.4 ma čaká môj prvý transfer embrya. Musela som počkať 2 cykly po odbere vajíčok keďže boli komplikácie. Teraz je všetko v poriadku a mna to čaká už v piatok. Už celkom to napätie na mna prichádza a veľmi dúfam že sa to podarí na prvýkrát. Aké ste mali pocity? Čo by ste mi radili po transfere prvé dni? Nejaké rady?
Ďakujem za každé povzdubenie.😇
@darling111 ja som chvalabohu na PN takze mám v pláne aspoň prvý týždeň mat hore vyložene nohy a potom už menšie prechádzky a tak.🙂 ale super aspoň viem čo kedy môžem. Áno ten ananásovy džús idem dnes kúpiť 😀😀 Jaj snáď sa podarí na prvýkrát
@darling111 aké príznaky ste pociťovali prvé dni? Nech približne viem nech sa nezľaknem.
@viki_00 co som čítala, niektoré baby necítili nič. Je to individuálne...ja som v ten deň podvečer začala cítiť pichanie v podbrusku. Na par sekúnd niekoľkokrát...na druhý deň počas dňa to iste asi 3x. A na tretí deň už iba raz som cítila. A od 4.dna som sa zobudila v pocitom tlaku v podbrušku. A ten tlak mam nonstop až doteraz. Aj teraz ma niekoľkokrát za deň pichne v maternici a asi tak 1x denne mam taky nával a pocit co trvá asi 15 min akoby šli na mňa krámy...a po chvíli to prejde.
@darling111 ja som deň pred transferom a dnes ráno som sa zobudila s takým pocitom ako keď prichádzajú kramy. Normálne som sa až zľakla. 🙈 ale asi je to tými hormónami uz
Nič som necítila. Ale moja neodborná rada, prvé 2 dni po vklade som ležala. Išla som len na WC. Možno to nemá žiaden efekt, ale nám to vyšlo na 1x
Drž sa.
@viki_00 mne nevyšiel prvý ET a to som si na seba dávala pozor. Pri KET to vyšlo tak, že som akurát bola na tábore so psikom - takze sme mali kopec aktivít, bola som unavená jak kôň. Po mrazacika som si vlastne len “odskočila” počas obednej pauzy a ďalej pokračovala v aktivitách na tábore. Na druhý den som šoférovala 300 km a potom šla normálne do prace. Takze namiesto kľúdoveho režimu som mala program fakt narvaty. A možno práve to mi pomohlo, že som v kuse nemyslela na to. Po pár dňoch som dostala taku myšlienku - teraz to vyjde a bude to dievčatko. Ešte v ten den ma pichlo v podbrušku a o ďalších pár dni som mávala pozitívnym testom 😁 veľmi držím palce 🤗
@viki_00 ja neviem, veľa som čítala že baby hneď šli ďalej do prace, aj v ten deň abo ďalší. Asi je to podľa osobných pocitov ako to cítiš. Ja som mala KET v stredu a do konca týždňa som ostala doma a veľa ležala a aj som zdriemla ☺️ a niečo na zasmiatie - už keď som čakala na vklad na izbe, prišla embryologicka, ešte sme sa bavili o tom embryo glue...nevedela som sa rozhodnúť a nakoniec som si ho dala a nelutujem 👍 ale mi vravela,že po vklade väčšina idú s mužmi do McDonald's na hranolky 🤣 no môj muž to mal aj v plane že odbehne pokiaľ budem na klinike. Že nie burger ale po transfere hranolky z McDonald's 😅🤣 tak ako variť sa mi nechcelo tak sme si dali 😅 a ešte mi dala 1 radu- dat si podvečer 1 pohár červeného vína. No ja nepijem vôbec a ani som nemala chuť na víno,tak ja som si nedala.
@darling111 akurát som volala s klinikou a tiež sa ma pýtali na to embryo Blue a tiež som si ho dala 🙂 … ja som do roboty nemohla ist keďže som zdravotná sestra a nemocnici a nákazám tam sa chcem vyhýbať🙂 a ten mekac neni vôbec zlý nápad 😀
Ahojte ja som dnes 9 den po KET a test mam negatívny,no na 5 az 6 den som mala duchov,myslíte že z toho nateraz nič nebude?
Ahojte ja som dnes 9 den po KET a test mam negatívny,no na 5 az 6 den som mala duchov,myslíte že z toho nateraz nič nebude?
@vanessa127654 no nádej je vždy,ale pokiaľ ani na 10.den nie je test pozitívny, zrejme sa nepodarilo. Ja som mala už na 5ty deň slabu čiarku,kt.som videla iba ja ,a každým dňom silnela.

@viki_00 ahoj, držím prsteky 🤞 ja som si tu čítala rôzne diskusie. Ja mam za sebou 1.KET 12.4.2023 hcg potvrdene už aj z krvi, aj kontrolný odber ok- hladina HCg sa pekne zvyšuje 🤞 takže o 2 týždne mam 1.ultrazvuk. jasne človek ešte nemá nič vyhraté, bojím sa každý deň a som vďačná každé ráno keď sa prebudim že je všetko ok (klop-klop)
Deň pred vkladom som vypila 1l ananasoveho džúsu 😅 a aj v deň vkladu 1l a nasledujúci deň 1l. A po vklade som šla domov rovno a ľahla na gauč pod nohy som si dala vankúše. Vklad bol na obed. Už podvečer som cítila že sa tam dačo deje,aj nasledujuci den. Kludovy režim som mala aj 2 dní po vklade. Už na 3.den som aj upratovala,varila atď a na 5.den som šla do prace.