icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

monka30
5. feb 2016

@janinuska cytokiny to velmi ovplyvnuju...a nepomoze ani Ivf.
V centre vysetruju hadam len protilatky voci spermiam...
Na kompletne a dokladne vysetrenie je tu repro.imuno.

skaredekacatko
5. feb 2016

@janinuska no moze to tym byt skus napisat zibi ta ti mozno pomoze. Hej cytokiny zabranuju uhniezdeniu . ja chodim tiez k bergendiovej ale mam zvysenych vuac tych cytokynov. Inac ked ti to brali nebola si chora nemala si zapal. Lebo zapal v tele zvysuje cytokyny. D je vraj poctatne pri otehotneni ale ci az tak to neviem.

monka30
5. feb 2016

@skaredekacatko nebude to len o ochoreni...
Ja som uz nebola chora 2.5 roka a cytokiny mam stale zvysene.
U mna to moze byt spojene z alergiami,histaminovou intoleranciou....

monka30
5. feb 2016

Chcem povedat tym to ze tych dovodov preco su zvysene cytokiny je vela...

skaredekacatko
6. feb 2016

@monka30 ale ano ja som to len tak vseobecne povedala.

kominar
6. feb 2016

@stanka409 Ahoj moja na mobil: 0903 570 183
e-mail: monika.drakulova@synlab.sk .

janinuska
6. feb 2016

Dievčata, je to pravda, ja mam v tele zvyšene CRP, vraj nejaky zapal, ktory može zvyšovat cytokiny, ten zapal musim preliečit a potom idem na kontrolne odbery. Myslite, že aj ten zapal može branit otehotneniu? Dakujem za každu odpoved.

stanka409
6. feb 2016

@kominar Dakujem velmi pekne 🙂 uz mi odpisala na ten email. Hned na tento pondelok rano mi dala termin 🙂 Este raz dakujem

kominar
6. feb 2016

@stanka409 len nech Ti pomôže . Ahoj

kominar
6. feb 2016

@stanka409
Choď tam rán je tam veľa ľudí .

stanka409
6. feb 2016

@kominar Napisala mi medzi 8-9 rano, skor ako o pol 9 tam neviem byt, kedze tam pojdem z nocnej. Tak uvidime.

janinuska
6. feb 2016

Dievčata, chcem sa opytat, tie ktore mate skusenost, v Nitre robia podrobnejšie vyšetrenie reprodukčnej imnunologie ako v Bratislave? Co tam ešte vyšetruju navyše? Je to dôležite? Dakujem.

cheeky82
6. feb 2016

@janinuska na ich stránke nájdeš komplet zoznam toho co vysetruju

skaredekacatko
6. feb 2016

@janinuska no co som pocula tak je to take aj aj nitra vysetruje aj chlapa ba nie. A zase ba robi nieake vysetrenia co nitra nie takze tak. Treba si porovnat na stranke. Ja chodim do ba som spokojna ja nepotrebujem vysetrenie chlapa.

kominar
7. feb 2016

@stanka409 nezaspi lebo naozaj sa tam prebiehajú povedia že idu na krv ,lebo najskôr ide sa pre žiadanku k lek potom sa krv berie inde potom naspäť lek .Ja som tam bola tiež objednaná 8-9 hod .Prišla som o 7hod bola som 5 v rade + čo išli na krv ,ak tam prídeš spýtaj sa na poradie pac... budeš to mať ťažké po nočnej . mne predpísala fraxiparín 0.3 nič iné lebo imunita bola veľmi dobrá

stanka409
8. feb 2016

@kominar Ahoj..tak som tam bola nieco po 8mej a odchadzala som o 10tej. Zobrali mi krv a 14. marca mam ist pre vysledky. Dala mi este aj recept na fraxiparin, ze si mam nadalej pichat. Takze tak. Troska chaoticke, lebo najprv musis k dr pre ziadanku na odber a potom spat k nej.

kominar
8. feb 2016

@stanka409 Ahoj moja dúfam
že bude krv ok . Si tehulka? Ja som po ket neviem ešte či som tehotná ležím nohy mám vyložené chrbát ma bolí snaď na 3deň som sa testovala ovulka neprebieha tak rada bisom bola tehulka
mám 8IVF .Dobrú noc aby sa Ti snívajú
snívamli krásne sny.

stanka409
8. feb 2016

@kominar Dakujem velmi pekne. Nie, nie som tehotna. Pripravujeme sa na IVF. Liecim sa na zvysene cytokiny a aj zrazanlivost mam na hranici, tak ma fraxiparin a preto aj odber u hematologicky. Drzim aj ja prsty 🙂 aby to uz tentokrat vyslo 🙂

skaredekacatko
8. feb 2016

Tak cytokyny nie a nie klesnut .Nastupuje vitaminova liecba zdrava strava a uvidime vraj by to malo pomoct. Som zvedava

kominar
8. feb 2016

@stanka409 Ďakujem veľmi. Moje teľo nepríma hormóny. Teraz si pichám od 1Md fraxiparín estrofen ultragestan
Aj Tebe aby tiež vyšlo Ivf

gagirl
8. feb 2016

Kocky potrebovala by som poradit..V marci sa chystam na ket ..po néuspesnom et som na konci januara vysadila dexamed,tak mi pisala dr.Bergendiova..Mam prist pred planovanym ket na kontrolne cytokiny..len neviem kedy presne,kolko pred planovanym vkladom..Pisala som dr.ale na to mi neodpisala len tolko ze v ordinac.hodinach od ponde.do stvrtka..Kedy by ste isli?som teraz aj trocha chora tak asi mam s tym pockat trocha.-.

gagirl
8. feb 2016

@skaredekacatko ahoj..aka vitaminova liecba?co ti dr.vravela co moze byt pricina ze to neklesa ani po liecbe?

skaredekacatko
8. feb 2016

No dala mi ze mam brat wobenzymva omega madtne kyseliny a zistit v tele zapal uz som raz zistovala tak znova.n

monka30
8. feb 2016

@skaredekacatko je to zaujimave povedat ti ze treba zistovat v tele zapal...,no keby ti tak este povedala ze kde ho mas hladat...
Ved na ten zapal mozes a vobec nemusis prist.
Tak kde ho budes hladat?Myslim si ze je to asi nesplnitelna uloha najst ho...

skaredekacatko
8. feb 2016

@monka30 uz som raz hladala a gymdoska nasla streptokoka brala som dvoje atb ale nerobila kontrolny ster tak teraz bude musiet

monka30
8. feb 2016

@skaredekacatko preco si takto vsetci davaju na tom zalezat ked nie su schopny nedotiahnut vysetrenia do konca...
Pripada mi to ako by sme si len vymyslali,ze nam daco je...
A pritom je to pre nas vsetky co mame problem s repro.imuno dolezite...no niekto to asi nevie pochopit.
Drzim ti palce...

skaredekacatko
8. feb 2016

@monka30 no mi vrav nie co o tom ako vtedy som ostala ako puk pozerat normalne kukla dnu na papierik dala ster ten jej ukazal ze oka a viac neriesila ja som v tom momente nebila schopna jej nieco povedat. Ale teraz sa uz nedam.

fatma1
8. feb 2016

@stanka409 Ahoj...mozem sa opytat na tu zrazanlivost na hranici? tiez mam nejake hodnoty z krvneho obrazu na hranici..to mam z vysledkov co mi robila obvodna, ale uz viac krat sa mi to opakuje...
koncom marca chcem riesit soft v Brne, nase prve a neviem co robit s tym..mam ist sama od seba k hematologicke, ci?
dakujem za akukolvek radu aj od ostatnych bab

cheeky82
8. feb 2016

@fatma1 hematologicka ta nezoberie bez výmenného listka

fatma1
8. feb 2016

@cheeky82 A ten vymenny listok musi moze byt od obvodnej, ci? a k Drakulovej na Kramare mozem ist len tak, bez objednania, s tym, ze si tam sadnem a pockam, ci?
Dakujem