icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

ivka3901
6. feb 2015

@majinka81 ahoj no my bojujeme už 10 rokov a mám za sebou 5 IVF Suž s darovanými vajkami a ešte máme 2 Mrazáčikov v brne v reprofite a potom už končíme ☹

ivka3901
6. feb 2015

@majinka81 ahoj no my bojujeme už 10 rokov a mám za sebou 5 IVF Suž s darovanými vajkami a ešte máme 2 Mrazáčikov v brne v reprofite a potom už končíme ☹

majinka81
6. feb 2015

@ivka3901
Ahojky to mi je luto, fakt budem na teba myslieť nech sa podarí nasledujúci vklad 🙂 🙂 Určite napíš ako pokračujete.
pa pa

ivka3901
7. feb 2015

@majinka81 dakujem pekne jasné dám vedieť 24 februára ideme na kontrolný odber a 17 marca máme výsledky a podla toho pojdeme na KET

motiv
9. feb 2015

@ivka3901 drzim silno palce !!!

Ja sa zatial davam dokopy po potrate a kyrete, ale hned potom idem do Nitry a uvidime co mi najdu tam. Potom liecba a uvidim ci odporucia prirodzene alebo len IVF zas.

nelly3
9. feb 2015

zajtra idem na reprodukcnu imunologiu do ba - imunovital, neviete ako sa tam plati? myslim na stranke maju konzultacia 50€ a zhodnotenie vysledkov 50€. To zaplatim zajtra? viete mi poradit kto tam bol uz?

jaya47
10. feb 2015

@nelly3 Ahoj, ja neviem, rada by som tiez zacala casom vybavovat ten imunovital. Ked budes mat info, tak prosim napis 🙂

nelly3
10. feb 2015

takze baby, ktore sa tam chystate - imunovital, prave som prisla, som lahsia o 100€, ale co narobim, konzultacia a hned mi potom aj sestricka brala krvicku (7ampuliek), o 3 tyzdne idem na zhodnotenie vysledkov. tesim sa, ze opat sa trosku posuniem ako tak dalej 😉

candour
10. feb 2015

@nelly3 bud rada, my v NR sme platili 250,-eur doposial 🙂 a to neratam naftu Ba-NR, ale som spokojna tam velmi..v imunovital robia obom partnerom odbery?

nelly3
10. feb 2015

@candour
ja som tam bola sama, partner moj je oki

candour
11. feb 2015

@nelly3 nejde o to ci je ok, aj moj je, ale sa tam zistuje podrobne alergia na jeho spermie a robi podrobny rozbor

nelly3
11. feb 2015

@candour
ved jasne, ale nejako to neriesila

misenaf
11. feb 2015

@majinka81 ahojte kočky čo ste brali intralipidy, musi sa to riediť fyziologickým roztokom alebo nie? dakujem

majinka81
11. feb 2015

Ahojky asi ano lebo ked som si to vyberala v lekarni tak mi dali ku kazdemu intralipidu aj roztok.
Ale ja to mam tak predpisane tak neviem.
Kde ti to podaju?
Je s tym dost problem.Ja osobne to momentalne vybavujem v Ba.
Pa

tinkatinulka
12. feb 2015

@nelly3 ahoj tak vidim že to už mas zasebou,ja mam odbery robene v Medirexe a idem iba na zhodnotenie tak som zvedava.inak aka bola doktorka? ked cidela tvoje doposial podstupene ivf necudovala preco si neprisla skor? a neviem ani ja co od toho ocakavam kedže je už imuno mam z Prahy ale 3 roky stare a vysledky su zas upne ine, no dozviem sa o 2 tyždne .a kedy budes mat vysledky?

nelly3
12. feb 2015

@tinkatinulka
ahoj moja, no necudovala sa, bola som u Bergendiovej, v pohode lekarka, ides k nej na zhodnotenie? ja idem uz na vysledky a zhodnotenie 2.3. som sa aj cudovala ze tak skoro, ale tesim sa, mozem sa potom pohnut dalej, ved mam este mrazaciky a uz mi prisiel z RF e-mail, ze halo treba zaplatit za mrazenie na dalsi rok 😀 tak si ich musim vybrat do aprila, len neviem ci to stihnem lebo dve si moc nechcem dat vlozit, bojim dvojiciek 😕

tinkatinulka
12. feb 2015

@nelly3 nemaj strach ak nemas nejake zdravotne problemy tak daj dve, ja som cely cas chcela dve a po poslednom vklade ked doktorka jednoznacne povedala len jedno! liečim sa na tlak a dve by som vraj nedonosila..a aj my mame nanuky do sept., ideme k nej a uvidime co povie ona okrem psychiatrie som bola snad všade

motiv
12. feb 2015

@candour prosim ta za co ste platili 250?

nelly3
12. feb 2015

@tinkatinulka
vies co, ja mam velky strach pred dvojickami, ani podmienky nie su nato, mame maly bytik a aj financne by to bolo dost narocne 😝

skaredekacatko
12. feb 2015

@nelly3 ahoj ja idem teraz 19 na zhodnotenie mne krv brali v medirexe. Aka bola doktorka? A tych 100 eciek si za co platila?.dufat ze ja budem len 50

tinkatinulka
12. feb 2015

@nelly3 zvládneš jedno zvládneš aj dve, pozri na spercu, tej dvojky vysli ako som vestila.. Ja som bola smutná že iba jedno a asi to tak malo byť

candour
12. feb 2015

@motiv 50 eur dvaja za vstup, konzultaciu, a za odbery 180 eur, tie odbery poistovna nepreplaca, len cast ale su to najkomplexnejsie ake sa na sk robia

janielik87
12. feb 2015

@candour pocuj, oplati sa teda viac ta NR nez BA?

candour
12. feb 2015

ja by som urcite nemenila NR, Ba je sice lacnejsia to nove centrum ale nema este ziadne referencie, Dr. Dzurillova je skvela aj ako clovek aj ako lekar a ma skusenosti zo zahranicia vela,

nelly3
12. feb 2015

@skaredekacatko
ahoj, no doktorka ak ides k bergendiovej je oki, 50€ som platila za konzultaciu a 50€ za zhodnotenie vysledkov co budem mat.

skaredekacatko
12. feb 2015

@nelly3 dakujem ti pekne som zvedava co mi povie.

motiv
12. feb 2015

@candour dakujem, vsetko jasne

nina46
18. feb 2015

Ahojte chcem sa spýtať, či ste niektorá mala nasadený Dexamed a ako ste ho znášala?

freyahope
18. feb 2015

@nina46 Ja mám, akurát dnes mám za sebou 4. injekciu. V deň injekcie sa cítim trochu blbo, motá sa mi hlava a cítim takú zvláštnu slabosť vo svaloch, ale na druhý deň už v pohode. Chodím na ne až po práci, takže doma sa potom už len váľam 😉 A ešte som si všimla, že citlivejšie reagujem na chlad, takže som sa začala teplejšie obliekať. Dúfam, že nič z tých otrasných účinkov v letáčiku sa neobjaví 😅

janielik87
18. feb 2015

@candour ale asi zavisi aj od centra, kam poslu, ci nie?