Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
zajtra idem na reprodukcnu imunologiu do ba - imunovital, neviete ako sa tam plati? myslim na stranke maju konzultacia 50€ a zhodnotenie vysledkov 50€. To zaplatim zajtra? viete mi poradit kto tam bol uz?
takze baby, ktore sa tam chystate - imunovital, prave som prisla, som lahsia o 100€, ale co narobim, konzultacia a hned mi potom aj sestricka brala krvicku (7ampuliek), o 3 tyzdne idem na zhodnotenie vysledkov. tesim sa, ze opat sa trosku posuniem ako tak dalej 😉
Ahojky asi ano lebo ked som si to vyberala v lekarni tak mi dali ku kazdemu intralipidu aj roztok.
Ale ja to mam tak predpisane tak neviem.
Kde ti to podaju?
Je s tym dost problem.Ja osobne to momentalne vybavujem v Ba.
Pa
@nelly3 ahoj tak vidim že to už mas zasebou,ja mam odbery robene v Medirexe a idem iba na zhodnotenie tak som zvedava.inak aka bola doktorka? ked cidela tvoje doposial podstupene ivf necudovala preco si neprisla skor? a neviem ani ja co od toho ocakavam kedže je už imuno mam z Prahy ale 3 roky stare a vysledky su zas upne ine, no dozviem sa o 2 tyždne .a kedy budes mat vysledky?
@tinkatinulka
ahoj moja, no necudovala sa, bola som u Bergendiovej, v pohode lekarka, ides k nej na zhodnotenie? ja idem uz na vysledky a zhodnotenie 2.3. som sa aj cudovala ze tak skoro, ale tesim sa, mozem sa potom pohnut dalej, ved mam este mrazaciky a uz mi prisiel z RF e-mail, ze halo treba zaplatit za mrazenie na dalsi rok 😀 tak si ich musim vybrat do aprila, len neviem ci to stihnem lebo dve si moc nechcem dat vlozit, bojim dvojiciek 😕
@nelly3 nemaj strach ak nemas nejake zdravotne problemy tak daj dve, ja som cely cas chcela dve a po poslednom vklade ked doktorka jednoznacne povedala len jedno! liečim sa na tlak a dve by som vraj nedonosila..a aj my mame nanuky do sept., ideme k nej a uvidime co povie ona okrem psychiatrie som bola snad všade
@tinkatinulka
vies co, ja mam velky strach pred dvojickami, ani podmienky nie su nato, mame maly bytik a aj financne by to bolo dost narocne 😝
@nelly3 ahoj ja idem teraz 19 na zhodnotenie mne krv brali v medirexe. Aka bola doktorka? A tych 100 eciek si za co platila?.dufat ze ja budem len 50
@nelly3 zvládneš jedno zvládneš aj dve, pozri na spercu, tej dvojky vysli ako som vestila.. Ja som bola smutná že iba jedno a asi to tak malo byť
@candour pocuj, oplati sa teda viac ta NR nez BA?
ja by som urcite nemenila NR, Ba je sice lacnejsia to nove centrum ale nema este ziadne referencie, Dr. Dzurillova je skvela aj ako clovek aj ako lekar a ma skusenosti zo zahranicia vela,
@skaredekacatko
ahoj, no doktorka ak ides k bergendiovej je oki, 50€ som platila za konzultaciu a 50€ za zhodnotenie vysledkov co budem mat.
@nelly3 dakujem ti pekne som zvedava co mi povie.
Ahojte chcem sa spýtať, či ste niektorá mala nasadený Dexamed a ako ste ho znášala?
@nina46 Ja mám, akurát dnes mám za sebou 4. injekciu. V deň injekcie sa cítim trochu blbo, motá sa mi hlava a cítim takú zvláštnu slabosť vo svaloch, ale na druhý deň už v pohode. Chodím na ne až po práci, takže doma sa potom už len váľam 😉 A ešte som si všimla, že citlivejšie reagujem na chlad, takže som sa začala teplejšie obliekať. Dúfam, že nič z tých otrasných účinkov v letáčiku sa neobjaví 😅
@candour ale asi zavisi aj od centra, kam poslu, ci nie?

@majinka81 ahoj no my bojujeme už 10 rokov a mám za sebou 5 IVF Suž s darovanými vajkami a ešte máme 2 Mrazáčikov v brne v reprofite a potom už končíme ☹