Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@ingrid0105 na mna medrol: zvýšený cukor v krvy..nasledne gestacný diabetes.., TSH rastie hore pri užívaní Euthyroxu..sla som z 50-75j..a spolu to tak nejak spustilo vela okolo mojej pecene..no c.1:je že medrol pomohol byť tehotná aspon 13tt inak by sme sa tam nikdy nedostali.
@michellevendero ja som mala poistny recept bez datumu doma a okamzite po dvoch palickach som mala zacat pichat
@cheeky82 tak genetik povedal,ze kedze su to iba ludske proteiny (subcuvia obsahuje vlastne protein igg z krvnej plazmy) tak to tento test nastastie neovplyvni... som si vydychla ,uz len aby dopadol dobre.
imunivital v ruzonove . dlhodobo nasadeny medrol. ale poviem vam tie palky co si pytaju. 1. odber 100€ aby sa zistilo ze co teda... potom kontrola, jeden odber ci lieky zaberaju prask75€ a o 4 tyzdne dalsia kontrola 😅
@katkaajurko super. tesim sa a drzim palce. urcite dopadne dobre
@bad_delight ja za celkovy test v Dzurilla centre 250 a za kontrolu 90. a este minimalne na jednu pojdem. su to nehorazne prachy
@cheeky82 boze... ale naozaj som taky cennik este nevidela. ze odoslanie vysledkov na mial - 15€ . kto si pyta za mail 15€ 😳
@bad_delight tak za toto nastastie neplatim 🙂
@skaredekacatko ahoj takze dexamed nezabral?
@ddanaa vobec hodnoty sa aj zvysili..des
@skaredekacatko fuuu...ja som este na tych kontrolnych nebola
@ddanaa momentalne som na prirodno omega 3 kyseliny vitaminy a pestrec budem brat.
babulky viete mi prosim poradit, na 8.3. sme objednany na imuno do Nitry, manzel vsak teraz ochorel a berie antibiotika. neviete kolko po dobrati antibiotik moze ist na odber? Dobral by ich 20.2., to asi odber 8.3 nebudeme moct ist, ze? :(
@katkaajurko mne dal Dr. recept, aby som si fraxik hneď vybrala...tak mám injekcie doma...je tam dlhá expiračka...
Viete mi poradit ci je nieco take aj na vychode? KOsice a tak? Zatial som nasla centrum repr.imunologie len v Nitre a v Bratislave
u mna ciastocna radost. annexin mi klesol zo 48 na 28 🙂 sice este neni v referencnych hodnotach, ale je to na najlepsej ceste. este tie hnusne NK stiahnut aspon na 15
@buba08
@nelly3 ja mam NK bunky 19-20. no do 24 to neni OK. vraj 12, ale mne povedala, ze postaci ako to klesne na 15.
beriem imunoglobulinove injekcie-konkretne subcuviu. NK mi zatial vobec neznizila, ale pomaly a iste mi upravuje bunkovu imunitu voci spermiam, cudzim spermiam (tam je uz v norme) a trofoblastu. od kontroly som zobrala uz 3 injekcie, ale neviem, kedy pojdem na dalsiu kontrolu. kolko uz beries imunoglobuliny? vobec nezaberaju?

@katkaajurko ja som bola objednaná v MT na hematológiu a dali mi Anopyrin 100mg ráno, ale v prípade tehu musí okamžite prísť na odber krvi a musím pichať fraxiparin 0.6