Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@tatinka Takže robieva sa aj hematologia partnera? O tom som tiež nevedela. Takže teraz sa pokúsite vďaka reprodukčnej imunologie otehotnieť prirodzene, správne Ta chápem? Máte toho dosť za sebou. Ja keď som 2krát potratila, tak ma poslali na hematologiu, imunologiu a s partnerom na genetiku. Po 3 strate nám spravia aj cytogenetiku plodu, ešte čakám na výsledky.
@narciska3 hematologia partnera sa nerobi, to som pisala v tej zatvorke ze jedina vyhoda v m genetik bola ze tam vystria aspom zaklad aj aprtnerovi, hematologiu len mne robili,...no snazime sa prirodzene , ale zatial nie vdavka reprodukcnej lebo este sme tam nikdy neboli, prvykrat tam ideme az koncom marca a tak dako dufame ze nam k tomu prirodzenemu otehotneniu pomozu ...neviem uz ale sama ci v to vobec verim po rokoch snazilkovania...
jedine co ma este napadlo je ci maternica nevylucuje embryo , ci nevytvara protilatky , lebo mi nejde do makovicky ked nam aj na ivfkach vkladali udajne super embrya a i tak sa neujali ...
tiez toho mate dost za sebou.a kedy mas mat vysledky ?
Baby myslite ze ked bojujeme proti imunite tak davat si vitaminy je blbost.nebudem tym tu imunitu praveze podporovat?

@marculik ja tiez tvorim protilatky voci spermiam svojim aj cudzim,ovariam i zona pelullicita,zvysene Nk.bunky i cytokiny a fala som si to spravit len raz a viac som povedala ze testovat muza uz nechcem...
Ved ked ti nasadia liecbu a tym ti idu hodnoty dole tak sa to asi lepsi....nie?
Naco si vyhadzovat zbytocne peniazky?