Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Ahojte dievcata..tie co ste brali medrol tbl nemali ste nejake neziaduce ucinky..Na mna ucinkuje dost zle psychicky..
@marculik ahoj..aj ty beries medrol?kolko mg denne?Mne dala dr. vBa preventivne 8 mg ..vysledky som uz mala v norme ale ze radsej preventivne da..Hned po prbej som sa citila dot blbo psychicky..taka nervozita a blby pocit bol vo mne ..Potom som skusila dat len 4 mg ale tiez to nebolo bohvie co..Napisem asi zajtra dr.ze co stym..Predtym som mala dexamed injekcie ten som znasala lepsie..tak neviem..Ty beries uz dlhsie medrol?
@candour ja tiez viem ze je to velky bordel..preto som sa aj zdrahala a stale s tym bojujem ci brat alebo nie..momentalne posledne vysledky som mala v poriadku..aj predosle v novembri..Tak neviem ci preventivne ich brat nie je hlupost ked ich este k tomu aj zle znasam..:(Predtym som brala dexamed injekcie a cytokiny sa mi po nich upravili pekne..Ty kam chiodis teraz na reproimuno?a co tebe zistili?beries teraz nieco?
@gagirl ja som brala medrol tiez 4 ale rano a poobede a teraz beriem 16 polku denne ,a beriem ho uz od decembra,no ak mas neprijemny pocit zo psychickej stranky tak si tam zavolaj,ja som bola vcera na kontrole a vravela som o tej mojej tvari a ze to je mozne a ze to sa da casom do normalu tak fasa chodim jak ropucha spuchnuta a ty ho uz ako dlho beries?
baby, ktore beriete medrol, ja mavam nizky tlak, ale v poslednej dobe ho mam ci rano, poobede alebo vecer okolo 90/60 podla mna moc nizky, nebude to z toho medrolu aj hmmm
Ahojte, prosím viete mi poradiť či mám doma skladovať Subcuviu v chladničke alebo pri izbovej teplote? V utorok som ju dostala do zásoby 10 kusov (1ks na týždeň). V príbalovom letáku, čo som našla na nete, je napísané, že sa dá skladovať pri izbovej teplote len 6 týždňov. Ja ju mám teraz od utorka v skrini.. Je tam aj písané, že ak sa raz začne skladovať pri izbovej teplote, už sa nesmie dať do chladničky späť. Takto tie štyri čo mi vystanú po šiestich týždňoch musím vyhodiť?? Nič mi nepovedali o skladovaní, a mňa to až teraz napadlo sa na to kuknúť na nete :(
@koalka14 mne kazali mat v chladničke
Ahojte som tu nova 🙂 sme po neuspesnom ivf... uz 6.4 ideme na dalsiu konzultaciu chodime do gynfiv BA a ja sa chcem opytat, ze ako to je s tymi testami na reprodukcnu imunologiu... to ma tam posle dr z GF alebo si to mam sama zariadit alebo si mam jednucho pockat na konzultaciu a popripade sa spytat... dakujem za vsetky info 🙂 pekný dník 😉
volala som do imunovitalu ohľadom skladovania Subcuvie.. vraj stačí skladovať pri izbovej teplote do 25°C. Takže našťastie nevadí keď nie je v chladničke ;)
nuz ja mam aj PCOS a bola som aj v oktobri na laparke a su nepriechodne.... urcite je aj to problem... stimulku som mala slabu... ale bali sa ze ma prestimuluju... nakoniec sme mali len 5 vajok vhodnych na odber odporucili metodu ICSI oplodnili sa nam len 3.... mala som aj predlzenu kultivaciu jedno mi vlozili a zvysne 2 to vzdali... taaakze vsetko musime odznova... spermiograme mame chvalabohu dobry aspon nieco :-P dakujem pekne.... vidim ze mas termin v septembri tak ti gratulujem 🙂 ako sa zadarilo vam? ak smiem vediet?

@marculik no mna to čaká ta 6 tyzdnov. Koľko sa uz liecis? Bude to moja druha kontrola po 8 týždňovej liečbe. Pomaly sa mi to upravuje, ale dúfam, ze to bude moja posledná kontrola