icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

kaja_73
8. aug 2016

@nelly3 Ďakujem za info a koľko si platila za podanie infúzie?

nelly3
8. aug 2016

@kaja_73
nie som si ista ci 15 alebo 20€

vernazza
8. aug 2016

@tinkatinulka ahoj 🙂 no ja nemám zatiaľ šťastný tento rok. 3 vklady a ani ťuk. teraz sa chystám na ket, zázrakom sa podarilo niečo zmraziť, tak som zvedavá ako to dopadne.. aké nejaká som skeptická, všetky 3 vklady s jednotkovou kvalitou a nie a nie sa uchytiť..😕 a ty ako, v akom stadiu si teraz?

tinkatinulka
9. aug 2016

@vernazza ja mam zmrazené nic tak už depkujem co ako stimulka bude..takže si este nebola na ketku? ket je uspesnejsi aj u mna..ak hlavu hore a ak by si potrebovala nabudiť kludne možme dať kávu 😝

vernazza
10. aug 2016

@tinkatinulka tak už som po kete a nasledujú nekonečné dva týždne čakania.. vkladali dve blastocysty, jednu expandovanu, druhú a/b, tak uvidime.. ak si z ba, môžeme sa dohodnúť aj na kávu 🙂

tinkatinulka
10. aug 2016

@vernazza nie nie v ba som len obcasne bud pracovne alebo na imuno odberoch..tak budem moc držať palce na dvojičky

cheeky82
10. aug 2016

@vernazza aj pre mna boli vzdy tie 2 tyzdne nekonecne, potom zasa dalsie dva kym bol prvy ultrazvuk. Tak teraz len cakat ci bude jedno alebo dve🙂 drzim palce

vernazza
10. aug 2016

@tinkatinulka tak keď budeš mať cestu daj vedieť, ja tam pracujem a môžem vybehnúť na kávu. 😊 A chodíš tiež k Bergendiovej? Lebo ja hej, každý týždeň na injekciu.

vernazza
10. aug 2016

@cheeky82 jaj, kiež by aspoň jedno. z dvojok mam miernu paniku, ale už beriem akúkoľvek kombináciu 😊 Ty sa ako cítiš, čítala som že máš nejaké stresy, neobjednala si sa na to sono?

cheeky82
10. aug 2016

@vernazza no mam, mam taky blby pocit ze sa deje nieco zle. volala som s doktorom, len ma odbil, ze beriem vsetky lieky, ktore su dostupne a mam len pockat do piatka buduceho tyzdna, kedy mam naplanovany druhy ultrazvuk. ze ak by som zacala krvacat, tak mam prist.

vernazza
10. aug 2016

@cheeky82 no to je radost taky doktor.. mal by ta zobrat, ked si to vyziadas inak.. aj psychika zohrava svoje a ked ta to ma ukludnit, jemu moze byt jedno kedy ten ultrazvuk urobi.. ach jo, tak sa drz!

anaba1
13. aug 2016

@cheeky82

@nelly3 ahojte, baby ktore beriete medrol, nepoculi ste ci moze sposobit falosne pozitivny tehu test?

nelly3
14. aug 2016

@anaba1
urcite nie nikdy som to nepocula.

anaba1
14. aug 2016

@nelly3 uz 3 dni mi meska ms..zvycajne chodi aj 6 dni skor..mala som doma 1 test, tak som si ho len tak urobila..bez nejakej nadeje..ved tolko testov som porobila a stale len 1 ciarka...a vcera pekne 2 ciarky...merional nachystany, cakam mrchu a mrcha nikde..po tolkych rokoch a ivfkach, s endoskou po 3 operaciach, 1 vajecnikom, amh pod 1 a zhorsenou dna spermii prirodzene?..nechapem..mozno ten medrol urobil zazrak a mozno prave tam bol problem...zajtra rano este testnem a hned pojdem na krv...lebo fakt neverim..

cmudlo
14. aug 2016

@anaba1 to je úžasné!!! Držím palce silno !!!

bebe133
14. aug 2016

@anaba1 podla mna je to super sprava. Ja som tiez po dvoch ivfkach otehotnela prirodzene, co ma doslova sokovalo lebo to prislo po dva a pol roku. Nedopadlo to sice dobre ale uz len to ze sa to zadarilo prirodzene bol pre nas velky uspech. Pevne verim, ze si tehu a xe to vsetko dobre dopadne 😉

nelly3
14. aug 2016

@anaba1
tak to je ze uplne uzasne, len testn este razi a sup na krvicku, ale je to zazrak, a ty si mala vajcovody asi priechodne vsak?

anaba1
14. aug 2016

@nelly3 jeden vajcovod mi bielik zobral kvoli saktosalpingu a kedze ma operoval robotom, tak mi nemohol zistit ci je druhy priechodny..a kedze som mala cystu na oboch vajecnikoch, tak som myslela ze aj ten druhy bude asi nepriechodny a zila som v tom ze len ivf, lebo kvoli endoske su aj nekvalitne vajicka..a to ich mam malo..prvy nativ ziadne vajko, druhy tiez ziadne..soft..z 3 folikov len 1 vajko..ak tam zajtra budu 2 ciarky a hcg potvrdi, tak zacnem verit na zazraky..

marcela0602
15. aug 2016

@anaba1 ahoj. Ako dlho uzivas medrol?

anaba1
15. aug 2016

@marcela0602 skoro 2 mesiace..po 6 tyzdnoch uzivania som bola na kontrole..a nk bunky sa pekne znizili a tiez odpoved voci trofoblastu v norme..

mette7
15. aug 2016

@anaba1 a možem sa opytat aku davku berieš tie dva mesiace?

anaba1
15. aug 2016

@mette7 6 tyzdnov som brala 8 mg a potom 6 mg

janula2003
15. aug 2016

@anaba1 no ako dnes //??

anaba1
16. aug 2016

@janula2003 ahoj..
Vcera boli 2 ciarky..silnejsia ako v sobotu..
Vcera rano som bola na krvi a dnes poobede idem po vysledky hcg..ten cas ide straaasne pomaly...☺ stale neverime, ze to moze byt pravda..tak sa nechcem moct tesit..

janula2003
16. aug 2016

@anaba1 treba byt realisticky optimista :D takze verim, ze to bude dobre a cakame na vysledky s tebou :D

marcela0602
16. aug 2016

@anaba1 a pichas si aj fraxiparine?

anaba1
16. aug 2016

@marcela0602
@janula2003
@mette7
@nelly3
@bebe133
@cmudlo
@cheeky82
Baby...hcg 2200 v 4tt+6..gestacny vacok 0,92 cm...neuveritelne..dalsia kontrola az 9.9...nejako to vydrzim..dakujem vam za podporu a drzim palce aj vam..nech sa deju zazraky..

mette7
16. aug 2016

@anaba1 😉 gratulujem parada začinam verit na zazraky držim moc palčoky nech to ide pekne dalej

cheeky82
16. aug 2016

@anaba1 to mas podobnú hodnotu ako ja😀 Len tak dalej

cmudlo
16. aug 2016

@anaba1 waw to je úžasné!!!! Veľká gratulácia 😘