Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
No baby, tak dnes som bola na kontrolu a po mesiaci liečby medrol 32mg denne, mám výsledky ešte horšie ako predtým. To snáď nieje možné....To sa ten začarovaný kruh neskončí???
😨😨nepreplaca poistovna nic??kks....
@kima1404 no ja som brala 8mg ešte skôr ale potratila som aj napriek tomu. Tak preto mi dali 32mg vzhľadom na výsledky a to mi ich ešte viac zhoršilo 😥....No a subcuvia k tomu- neprepláca. Brala som ju už aj predtým, tak mi upravila cytokiny, preto mi to dal teraz v kombinácii, ale aj tak sa už nad tým zamýšľam, či som vôbec do toho mala ísť, či som to nemala už nechať tak....Človek nikdy nevie, kedy dobre zrobi....Aké mám pocit, že som stále v tomto istom kolotoči....
@kima1404 my len cez IVF, prirodzene vobec neslo, absolvovala som od roku 2012 celkom 3x cyklus IVF,vvysoke protilatky, po prvom cykle som brala prednison, to mi naordinoval dr. v centre a druhy vklad nam vysiel, mame 3,5 rocnu potvorku 🙂 to teda islo celkom rychlo. Pocas tehotenstva som mala zle vysledky na stitnu zlazu, ale potom sme uz tomu nevenovali pozornost. V roku 2014 dalsi cyklus IVF , pricom sme vkladali postupne 3 embryjka az do roku 2015 a nic, tak nas dr. z centra poslal do NR k dr. Dzurilovej a tam katastrofalne vysledky na protilatky a zle aj na stitnu zlazu. Tak som mala nastavenu liecbu. Ked som mala dobre vysledky, tak v lete sme absolvovali 3 cyklus IVF, dva vklady nevysli, az tetaz v januar 🙂
@sasanka33 tak ste si veru presli vselicim aj vy....ja ani neviem,na co sa pripravit,u nas s otehotnenim nie je problem,ale zatial to boli biochem.tehotenstva:pensive:....zatial sa nejake vaznejsie prekazky u nas nezistili,tak ale po tom vsetkom uz clovek nikdy nevie...my este bejby nemame a tiez to uz trva rok a pol,co sme sa rozhodli zalozit si rodinku,no a behom toho obdobia babo ziadne,iba dva potraty a kopec kopec trapenia a patrania po tom,co to sposobilo😔....no ale nestracam nadej,do tretice to uz snad vyjde a dockame sa aj my,fakt to bude vytuzene,vymodlene a vybojovane tak,ako aj u kazdej z nas co sme tu🙂
@kima1404 Nevzdávaj to, určite to raz vyjde 😉 Priznám sa, že pred 3.kyretom som už aj ja hádzala flintu do žita, nemala som už silu skúšať to znova... a hlavne bez akejkoľvek vyhliadky, že ďalší krát to už vyjde (keďže nám dovtedy nikde nič nezistili). No a potom som sa dostala na izbu s dvoma super ženami - jedna, ktorá potratila už 8x a druhej tam pred nami počas vizity oznámili, že jej musia zobrať maternicu ☹ Po tomto si hovorím, že som na tom ešte nenormálne dobre.... a ak jedna žena dokázala prejsť rovnakým peklom 8x, prečo to vzdávať po treťom pokuse (v mojom prípade) 🙏
@elje mas uplnu pravdu moja,ved je tu kopec zienok,co si prezili toho este viac,ako ja..to je veru pravda...no predsa len,clovek si nieco vysniva,naplanuje...a zostane to iba pri tom snivani....no mna dali v nemocnici na izbu so slecnou(16r.),ktora sa prave chystala porodit svoje tretie dieta....mne to teda moc nepomohlo,hlavne ked som vedela,kde to male skor ci neskor skonci😒...ale to je jedno,skratka si na to musime my bojovnicky pockat🙂...dakujem za podporu😘
@kima1404 veru, nevzdavajte to kocky, raz to urcite vyjde 🙂 naozaj mame stastie, ze zijeme v dobe, kedy sa nam da pomoct. Ak ste este mlade, tak nestracajte nadej. Mna uz dost tlaci vek, ked porodim, tak budem mat 39 rokov a manzel uz 47, preto som to uz brala ako moju poslednu moznost, ale nastastie ma tesilo, ze uz jednu potvorku mam, ale aj tak som pre nu chcela surodenca, aby niekoho mala 🙂
@kima1404 To nemyslíš vážne.. 16r tretie dieťa? 😨 Nezávidím nikomu ich deti, nech si má každý koľko uzná za vhodné.. ale niekedy ma naozaj zaráža ako tie Božie mlyny melú 😔
@sasanka33 Ja viem presne o čom hovoríš.. Neznášam keď na mňa niekto ide s frázou, že "veď máte malú, čo by za to iní dali, buďte radi".... a blá blá blá.. Jasné, že sme radi, a práve preto, že ONA je naše všetko, dali by sme jej prvé aj posledné, len súrodenca jej dať nemôžeme.. to človeka ubíja najviac 😢
Baby, čo ste brali medrol, schudli ste po jeho vysadení? Ja ho beriem mesiac a uz som taká naliata na tvári z neho a min. 3 mes ho ešte brať budem 😞...Vyzerám jak tuleň

Kocky,este by som sa vas chcela spytat na genetiku,posiela nas tam dzurillova..v nr je dr.bakosova,ale nic dobre som nepocula na jej adresu🙄...neviete mi prosim poradit nejakeho dobreho genetika,najlepsie ba??dakujem vam pekne😘