Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Myslim v Nitre reprodukčnu imunológiu
@lia1234 My sme boli 1x, stalo nas to 300 euro komplet vysetrenia. Zistili u mna pricinu potracania, teraz mam mat liecbu, kedze som otehotnela, ale tu mi bude davat uz moj gynekolog.
@lia1234 To ti neviem povedat, my mame VSZP. Ale asi hej... Skus si zavolat a popytat sa.
@ejuska2586 ahoj. Poprosím Ťa o info, čo Ti spôsobovalo potrácanie a ako Ťa liečia teraz, keď si tehu ? Mám tiež opakujúce sa spontánne potraty. Ďakujem a pekný večer.
@michellevendero Mam vysoke NK bunky a tie zabijali plod. Zistili mi to v Nitre na reprodukcnej imunologii. Liecit ma zatial neliecia nijako-som len 10dpo. V piatok sa chystam k lekarovi ak sa nic nepokazi. Mala by som brat Fraxiparin + infuzie na tlmenie NK buniek.
@ejuska2586 držím ✊🏻✊🏻 a ďakujem za info 😉
@michellevendero Dakujem
Baby prosím Vás poraďte mi. Som objednaná na repro-imuno v septembri. Myslíte, že môžem začať stimulku hneď po tomto vyšetrení s tým, že nepočkám na výsledky. Alebo môžu výsledky ovplyvniť aj postup stimulácie pred IVF. Kým by došlo k ET výsledky by som už mala.
@lienocka1988 kludne mozes. nema to na to vplyv. len s vkladom embrii by som pockala
@vrds jeeej ďakujem veľmi pekne za info. :-*
@lienocka1988
Ja by som pockala. Ved ti podla vysledkov mozu nasadit lieky.
Mne tak nasadili, uzivala som ich 3 mesiace, postupne mi znizovali davku a REPRO som zacala az po kontrole ked som uz bola v mensich davkach
@sandy152 prepac blbne mi mobil.No to rozhodnutie je na tebe, kam pojdes.Mne sa tiez nechcelo ist do NT, takze sme isli najprv do Imunovitalu, tam sme si zaplatili vyse 200eur a aj tak sme nakoniec isli do Nitry.U mna to bolo tak, ze pokial som vedela, ze je este nieco, co nemame dovysetrovane, tak som vkuse potrebovala riesit, ved co ked este toto.U kazdeho je to ale individualne, je vela bab, ktore maju hemato problem a je vela, co zase maju bunkovu imunitu voci trofoblastu.Jedno aj druhe ti potvrdia len vysetrenia.
@sandy152 Chodte k urologovi, alebo do niektoreho centra pre umele oplodnenie -tam su este presnejsie vysledky a mate ich na pockanie...
@sandy152 odporucam reprogen v BA, neviem odkial si, ale tam nam povedali, ze spermiogram, co sme mali robeny v GynFive je robeny starou metodou, a svetova zdravotnicka organizacia vydala nove nariadenia a metodiku asi tak okolo roku 2010.Preto sme aj nechapali, ze preco z Brna nam vysli ine vysledky ako tu z BA a maju aj inak rozpisane vysledky.Potom sme pochopili.Inak v Reprogene vam vedia rovno urobit aj fragmentaciu DNA.
@druzuz ved to, že som pozerala, ze tam robia vela vysetreni, to oni odporucia, tkore by bolo pre nas najvhodnejsie alebo ako to funguje? A este mám otázku ku genetike, aj to ste absolvovali? Lebo genetiku urbobili len mne ked som bola na hematologii, manzelovi nie tak sa chcem opytat, ci zvykne aj muzom nieco na tej genetike ukazat alebo to nema taky vyznam.
@sandy152 Mna poslala na genetiku aj s manzelom moja gynekologicka.Boli sme u doc.Ondrejcaka. Reprogene sa s vami porozprava a podla toho vam odporuci veci, aj ked teraz uz neviem, ci by som si vsetko dala, lebo to bolo vyse 500eur. A podla toho, co hovoril lekar v Brne, tak niektore veci ma zmysel riesit, az pri napriklad velmi zhorsenej fragmentacii.Ale ked sme boli vtedy v reprogene, tak uz sme si povedali, ze ked sme tam, tak vsetko, co hovori,no nevedeli sme.😀

Ahojte.. Prosím vás kedy ste volali na reprodukčnu imunológiu? Volala som dnes doobeda... Kázala mi po druhej... Ze nemá čas... Volám po druhej a vypnutý telefón 🙁 je ešte iná možnosť kam ísť na reprodukčnu imunológiu? Prešov mam ďaleko...